17.10.2022

Ohjelmaa syyslomalle: Syystarinoita, hauskoja typajoja ja lasten omat opastukset!

Viikoilla 42–43 koululaiset viettvt syyslomaa. Museot jrjestvt paljon iloista tekemist erilaisten pajojen, lasten opastusten ja monien tapahtumien parissa!

Etsitkö vinkkejä syyslomalle? Koulujen syyslomien aikaan (17.10.–28.10.) monet museot järjestävät runsaasti hauskaa puuhaa ja mielenkiintoisia tapahtumia. Kaikenikäisille löytyy tekemistä muun muassa taiteen, tieteen ja urheilun parista. Kokosimme koko perheelle sopivat syyslomavinkit!

Lähde museovierailulle syyslomalla ja koe hauskoja hetkiä erilaisissa tapahtumissa. Askartele luonnonmateriaaleista metsän asukkeja museokeskus Taikassa Hyvinkäällä, tunnelmoi sadonkorjuujuhlaa Olavinlinnassa Savonlinnassa tai tutustu avoautoihin Mobiliassa Kangasalla. Syysloman voit käynnistää tekemällä jännittäviä kokeita Heurekan laboratoriossa, Satakunnan Museossa Porissa pääset pelaamaan mysteeristä pakopeliä ja Lohjan Museo tarjoaa hevosaiheista puuhaa.

Museokortilla pääsee moneen museoon ympäri Suomen ja museot järjestävät mielenkiintoisia tapahtumia. Katso kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja suunnittele syysloman reissut!


Museokeskus Vapriikki tarjoaa runsaasti tekemistä lomalaisille jokaiselle päivälle syyslomaviikolla. Kuva: Marjo Vänttinen / Museokortti.

Toiminnallista tekemistä museoissa koko perheelle


Syyslomalla museot pursuavat vauhdikasta hauskanpitoa! Vietä taiteellista syyslomaviikkoa EMMAssa, osallistu koko perheen kesken Heurekan tiedeaiheiseen ohjelmaan tai tutustu museokeskus Vapriikin monipuoliseen tapahtumatarjontaan.

Syyslomaviikko Vapriikissa

Museokeskus Vapriikki, Tampere
17.10.2022–21.10.2022 klo 10–18

Syyslomaviikolla koko perhe voi osallistua moniin hauskoihin tapahtumiin Vapriikissa. Maanantaina 17.10. vietetään Pelipäivää Pelimuseossa, Tiistaina 18.10. Supermarsu vierailee Vapriikissa ja luvassa on luontoaiheisia pajoja ja opastuksia luonnontieteellisessä museossa. Keskiviikko 19.10. on omistettu apinoille! Apinakeskiviikko tarjoaa iloisia opastuksia, hämyisiä taskulamppukierroksia ja villiä viidakkomeininkiä. Torstaina 20.10. harjoitellaan oikeita pelastustaitoja. Tulitorstaina lomalaiset voivat osallistua rastiradalle, opetella ensiaputaitoja tai solmia käytännöllisiä solmuja. Perjantai 21.10. on Pakettiperjantai, jolloin Postimuseo tuo hauskaa tekemistä syyslomaviikolle.

Lue lisää >


EMMAssa syyslomalaiset voivat osallistua kiehtoviin pajoihin. Kuva: EMMA – Espoon modernin taiteen museo.

Taideloma

EMMA – Espoon modernin taiteen museo
18.10.2022–21.10.2022

Vietä taiteellista syyslomaviikkoa EMMAssa. Joka päivä on luvassa erilaista ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan näyttelyihin ja osallistumaan pajoihin. Millaista on robotin ja ihmisen yhteistyö taiteessa? Entä pystytkö matkimaan kehollasi kukan eri osia? Tutustu ja ilmoittaudu pajoihin ennakkoon.

Lue lisää >


Syyslomaohjelmaa TAHDOSSA


Syyslomaviikkoa voi viettää TAHDOSSA monenlaisen mielenkiintoisen tekemisen lomassa. Kuva: Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO.

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO, Helsinki
17.10.2022–30.10.2022

Erityisesti lapsille on luvassa syyslomatekemistä TAHDOSSA 17.10.–30.10. välisenä aikana. Lasten toiminnallisella Liiku ja leiki -opastuksella tutustutaan oppaan johdolla TAHDON päänäyttelyyn. Osallistu soihtuviestiin ja ryhdy rytmiseksi voimistelijaksi tai ota osaa lasten askartelupajaan, jossa askarrellaan oma olympiasoihtu.

Lue lisää >Viikolla 42 Heurekassa on paljon puuhaa syyslomalaisille. Kuva: Heureka.

Syyslomalla ohjelmaa Heurekassa

Heureka, Suomalainen Tiedekeskus, Vantaa
15.10.2022–23.10.2022

Riennä syysloman viettoon Heurekaan! Syyslomaviikolla 42 Heurekassa on tarjolla seitsemän eriaiheisen näyttelyn lisäksi hauskaa tiedeohjelmaa koko perheelle. Lomalaiset pääsevät tekemään jännittäviä kokeita laboratoriossa, seuraamaan rottien ruokintanäytöksiä sekä näkemään esityksiä Tiedeteatterissa ja Tiedettä pallolla -kohteella.

Lue lisää >

Syyslomalla Mobiliassa tapahtuu

Mobilia, Kangasala
15.10.2022–23.10.2022

Koululaisten syyslomaviikko startataan käyntiin, kun uusi Tukka tuulessa -näyttely avataan Fenno Galleriassa. Näyttelyssä esitellään kymmenen hyvin erilaista avoautoa. Lapset voivat lisäksi osallistua kuvasuunnistukseen perustuvaan salapoliisitehtävään tai kokeilla vauhdin hurmaa Sega Rally -videopelin parissa. Koko perhe voi osallistua Mobilian yleisöopastuksille.

Lue lisää >

Kadonneen museoesineen arvoitus – ryhdy salapoliisiksi Satakunnan Museossa


Koko perheelle soveltuvaa mysteeristä pakopeliä pääsee pelaamaan Satakunnan Museossa. Kuva: Satakunnan Museo.

Satakunnan Museo, Pori
15.10.2022–30.10.2022

Pelaa Kadonneen museoesineen arvoitus -pakopeliä. Peli soveltuu sekä lapsille että aikuisille ja sitä voi pelata yksin tai 2–6 hengen porukalla. Museossa on myös pienimmille tekemistä leikin merkeissä. Huristelua autoilla liikennematolla, leikkimistä Pikku-Pekkalan kaupassa, ruutuhyppelyä, eläinten etsimistä ja seikkailua näyttelytiloissa.

Lue lisää >

Syyslomaviikko Ilmailumuseolla

Suomen Ilmailumuseo, Vantaa
17.10.2022–23.10.2022

Syyslomaviikolla Ilmailumuseossa on lapsille ja nuorille runsaasti ohjelmaa ja opastuksia. Luvassa on Tulevaisuuden matkapäiväkirja -omatoimityöpaja, omatoiminen Siivekäs suunnistus ja Partiolokki-aktiviteetti. Ohjeita ja tarvittavat ainekset ovat saatavilla aulan asiakaspalvelusta.

Lue lisää >

Syysloman perhepäivät

Taide- ja museokeskus SINKKA, Kerava
18.10.2022–20.10.2022 klo 12–16

Osallistu koko perheen kesken Sinkan Pohjoinen myriadi -näyttelyn lumoavaan tunnelmaan erilaisen tekemisen lomassa. Lasten opastuksilla tarkastellaan Kirsi Kaulasen veistoksia ja tehdään omia musiikki- ja valomaisemia. Lisäksi luvassa on Marmoriplaneetat-työpaja ja omatoimitehtäviä.

Lue lisää >


Syyslomaviikolla Forssan museossa ja Kuosikeskuksessa voi osallistua erilaisille taidetyöpajoille ja lapsille on luvassa rastisuunnistusta. Kuva: Forssan museo.

Syyslomaviikon tapahtumia

Forssan museo, Forssa
18.10.2022–23.10.2022

Forssan museossa ja Kuosikeskuksessa on runsaasti tekemistä syyslomalaisille. Koko perheelle on luvassa vaihtuvaa ohjelmaa muun muassa rastisuunnistuksen, taidetyöpajojen ja askartelupajojen merkeissä. Katso tarkemmat aikataulut ja lisätiedot tapahtumista.

Lue lisää >

Hirnahdus! Syyslomatapahtuma Lohjan Museolla

Lohjan Museo, Lohja
20.10.2022 klo 12–16

Lohjan Museo tarjoaa monenlaista hevosaiheista puuhaa. Askartele heppakoriste, osallistu talutusratsastukseen, hiljenny satuhetkellä tai lainaa keppari ja näytä taitosi keppihevosradalla. Museokahvilasta voit ostaa muurinpohjalettuja.

Lue lisää >

Hauskat työpajat ilahduttavat syyslomalaisia


Museot järjestävät runsaasti koko perheelle sopivia työpajoja. Luo 1700-luvun juhliin sopiva naamio, insipiroidu luonnosta hyödyntämällä käpyjä ja risuja askartelussa tai osallistu syysloman kasvitaidepajaan.


Tarkastele sieniä ja luonnonmateriaaleja yksityiskohtaisesti ja luo niiden pohjalta piirrostutkielmia Sienitieteilijän skissit -taidepajassa. Kuva: HAM Helsingin taidemuseo.

Sienitieteilijän skissit -työpaja

HAM Helsingin taidemuseo, Helsinki
19.10.2022 klo 13–16
21.10.2022 klo 13–16

Tutustu luonnonmateriaalien pienen pieniin yksityiskohtiin. Minkälainen pinta on suppilovahverolla ja miltä männynkäpy näyttää lähitarkastelussa? Työpajassa tutkitaan sieniä sekä luonnonmateriaaleja ja tehdään piirrostutkielmia raapekartongille. Alle 10-vuotiaat aikuisen seurassa.

Lue lisää >

Naamio silmille ja peruukki ojennukseen

Helsingin kaupunginmuseo, Helsinki
17.10.2022–23.10.2022 klo 12–15

Miten ja kuinka näyttävästi 1700-luvulla laittauduttiin hienoihin juhliin? Syyslomaviikolla Helsingin kaupunginmuseossa valmistaudutaan kauppias Johan Sederholmin 300-vuotissyntymäpäiväjuhlaan askartelemalla aikakaudelle sopivia paperisia peruukkeja ja kartonkinaamioita. Pienimmille on tarjolla värityskuvia.

Lue lisää >

Syysloman työpajat Museokeskus Taikassa

Museokeskus Taika, Hyvinkää

Museokeskus Taikan luontoteemaisessa työpajassa pääsee hyödyntämään luonto- ja kierrätysmateriaaleja askartelussa. Kuva: Museokeskus Taika.

18.10.2022–23.10.2022

Miten risuja ja käpyjä voisi hyödyntää askartelussa? Luontoteemaisessa työpajassa pääsee tekemään kuvitteellisia metsän asukkeja luonto- ja kierrätysmateriaaleista. Omatoiminen työpaja on avoinna syyslomaviikolla 18.10.–23.10. museokeskuksen aukioloaikoina.

Lue lisää >

Robottikuvataide- ja juotospaja

Salon elektroniikkamuseo, Salo
18.10.2022–19.10.2022 klo 10

Askartele kuumaliiman avulla erilaisia robotteja, avaruusaluksia ja muita hahmoja tai valmista juottamalla toimiva mikroötökkä. Ilmoittaudu pajaan ennakkoon. Pajamaksu 5 €/paja.

Lue lisää >Avoimet muotoilupajat sopivat koko perheelle. Kuva: Suomen käsityön museo.

Syysloman muotoilupajat koko perheelle

Suomen käsityön museo, Jyväskylä
19.10.2022–21.10.2022 klo 12–18

Upota kädet saveen ja kokeile, miten massa muotoutuu omien käsien voimasta. Erilaisissa avoimissa pajoissa on mukana ohjaaja, joka auttaa oman luovuuden tuomisessa esiin. Muotoile hetken elävä veistos, kokeile valmistaa pieniä hahmoja tai muovaile pieniä koristeita.

Lue lisää >

Syysloman avaimenperätyöpaja: Unelmien talo

J. L. Runebergin koti, Porvoo
19.10.2022–21.10.2022 klo 11–15

Minkälainen voisi olla unelmiesi talo? Askartele itsellesi tai lahjaksi avaimenperä, jota koristaa unelmiesi talo. Syyslomaviikon hauska työpaja sopii koko perheelle.

Lue lisää >

Riipustyöpajat lapsille


Riipustyöpajassa lapset pääsevät tekemään hopeariipuksen. Kuva: Suomen kello- ja korumuseo Kruunu.

Suomen kello- ja korumuseo Kruunu, Espoo
19.10.2022 klo 12–15
20.10.2022 klo 12–15

Suunnittele ja toteuta oma hopeariipuksesi! Työpajassa opitaan käyttämään lehtisahaa, poraamaan ja pintakuvioimaan metallia. Pajoja järjestetään kaksi, joista toinen on suunnattu 10–12-vuotiaille ja toinen 7–9-vuotiaille. Työpajan hinta on 25 euroa.

Riipustyöpaja 7–9-vuotiaille >
Riipustyöpaja 10–12-vuotiaille >

Kauhistuttavat kasvot -työpaja

Teatterimuseo, Helsinki
20.10.2022–21.10.2022 klo 13–15

Syyslomaviikolla kahtena eri päivänä Teatterimuseossa voi askarrella hurjan Halloween-naamion. Kauhistuttavat kasvot -työpajan ohella voit testata Arkadia-teatterissa naamiosa toimivuutta näyttämöllä ja tehdä jännittäviä kohtauksia. Naamiopaja sopii kaiken ikäisille lapsille, mutta pienimmät tarvitsevat isompien apua.

Lue lisää >

Syysloman työpajat


Porin taidemuseossa järjestetään kaksi erillistä työpajaa lapsille. Kuva: Porin taidemuseo.

Porin taidemuseo, Pori
25.10.2022 klo 12–15
27.10.2022 klo 12–15

Ensimmäisessä työpajassa 25.10. läiskitään, töpötellään ja roiskitaan maalia ja etsitään sitten tehdyistä väripinnoista hahmoja ja aiheita esiin. Porin taidemuseon toisessa työpajassa maalataan, mutta ilman sivellintä. 27.10. järjestettävässä työpajassa kokeillaan millä kaikella voi maalata. Valitsetko maalausvälineeksi pahvinpalan, sormet vai jotain muuta? Työpajamaksu 5 €/lapsi maksetaan taidemuseon infoon.

Lue lisää >

Kasvitaidepaja

LUOMUS Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Helsinki
21.10.2022 klo 11–15

Osallistu syysloman kasvitaidepajaan ja tee taidetta Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvien kanssa. Kaikenikäisille sopiva kasvitaidepaja järjestetään ulkopuutarhassa ja se on osallistujille ilmainen.

Lue lisää >Osallistu kiehtoville koko perheen tarinakierroksille näyttävässä Olavinlinnassa syyslomalla. Kuva: Olavinlinna.

Kiehtova historia herää eloon syksyisissä linnoissa


Millaista arkea elettiin linnoissa ja miten keskiajalla pukeuduttiin? Eläydy syyslomalla historian havinaan opastusten ja muun mielenkiintoisen tekemisen lomassa kiehtovissa linnoissa.

Olavinlinnan syystarinoita

Olavinlinna, Savonlinna
18.10.2022–27.10.2022

Olavinlinnassa järjestetään koko perheen tarinakierroksia syyslomalla. Kuule tarinoita muun muassa vanki Mitzlöfin pakoyrityksistä sekä siitä, miten lehmänsarvi liittyy linnan historiaan.Lisäksi 18.10. vietetään Satu-päivää ja kierroksilla kuullaan miten Olavinlinnassa elettiin 1500-luvun puolivälissä ja millaisia eläimiä linnan arkeen kuului. Tarinakierrokset soveltuvat parhaiten 5–9-vuotiaille lapsille perheineen ja niiden kesto on noin 45 minuuttia.

Lue lisää >


Keskiajan käsityöläiset Hämeen Linnassa


Tutustu linnan eri ammattien edustajiin, kun keskiajan käsityöläiset herättävät Hämeen linnan eloon. Kuva: Hämeen linna.

Hämeen linna, Hämeenlinna
15.10.2022–16.10.2022 klo 11–16

Syysloman kunniaksi keskiajan käsityöläiset herättävät Hämeen linnan eloon 15.–16.10. Tapahtumassa yleisö voi tavata eri ammattien edustajia työnsä ääressä linnan saleissa ja kamareissa. Käsityöläiset esittelevät myös keskiaikaista pukeutumista ja päivien aikana on asiantuntijaluentoja.

Lue lisää >

Juhlista kekriä tunnelmallisten tapahtumien parissa


Kekri on perinteinen suomalainen syysjuhla. Tunnelmoi syksyn pimeneviä päiviä Olavinlinnassa keskiaikaiseen tapaan tai juhlista sadonkorjuuta kekrimarkkinoilla Nurmeksella.

Kekrimarkkinat

Ikolan ulkomuseo, Nurmes
15.10.2022 klo 16

Sadonkorjuuta ja syksyä juhlistetaan Ikolan museolla. Paikalla on markkinakuja, josta löytää syksyisiä käsitöitä ja ruokaa, musiikki- ja työnäytöksiä sekä työpajoja lapsille. Vietä iloista syyspäivää Ikolassa koko perheen kesken.

Lue lisää >

Kekri Olavinlinnassa


Juhlista kekriä Olavinlinnassa syksyisissä maisemissa. Kuva: Olavinlinna.

Olavinlinna, Savonlinna
22.10.2022

Olavinlinnassa juhlistaan Kekriä syksyn ja pimeiden iltojen kunniaksi! Linnassa järjestetään opastettuja kierroksia ja Vesiportin bastionissa on sadonkorjuutuotteiden myyntiä. Kokeile taitojasi keppihevosturnajaisissa tai sonnustaudu keskiaikaiseen asuun. Riihisaaren alueella poltetaan perinteinen Kekri-pukki illan hämärtyessä.

Lue lisää >


Kansallismuseo järjestää lapsille omia toiminnallisia opastuksia, joiden kautta oppii uutta. Kuva: Kansallismuseo.

Lasten omilla opastuksilla oppii uutta hauskalla tavalla


Museot järjestävät lapsille omia opastuksia. Opastuksilla tulee tutuksi näyttelyiden teemat toiminnallisella ja mielenkiintoisella tavalla.

Kansallismuseon aikamatkaajat

Kansallismuseo, Helsinki
18.10.2022–30.10.2022 klo 13–13.45

Kansallismuseossa vietetään syyslomaa lasten ikiomien opastusten merkeissä. Oppaan johdolla peruutetaan nykypäivästä kohti historiaa ja osallistujat pääsevät kokeilemaan millaisia taitoja lapset tarvitsivat ennen vanhaan. Kierrokselle voivat osallistua 3–8-vuotiaat lapset yhdessä aikuisen seurassa.

Lue lisää >


Tutustu Seinäjoen taidehallin nykytaidenäyttelyihin navettakissa Muu-Maun ja oppaan kanssa. Kuva: Seinäjoen taidehalli.

Muu-Maun näyttelyopastus

Seinäjoen taidehalli, Seinäjoki
21.10.2022 klo 15

Kierrä navettakissa Muu-Maun kanssa Seinäjoen taidehallin nykytaidenäyttelyitä. Koko perheelle soveltuvalla toiminnallisella kierroksella tutustutaan kahteen näyttelyyn yhdessä Taidehallin oppaan sekä Muu-Mau-käsinuken kanssa. Lisäksi Kalevan Navetan Hugo-salissa on Syyslomadisko klo 15–19. Diskossa voi temppuilla sirkusvälineillä, tanssia DJ:n soittaman lastenmusiikin tahdissa ja hakea hehkuvat ihomaalaukset UV-kasvomaalaustyöpajasta.

Lue lisää >

Syyslomalaisille: Laivakoira Vellun tassunjäljissä

Suomen merimuseo, Kotka
18.10.2022 klo 12
20.10.2022 klo 12

Laivakoira Vellun tassunjäljissä on lapsille sopiva toiminnallinen kierros Suomen merimuseon päänäyttelyssä. Kierrosta suositellaan 6–10-vuotiaille ja sen kesto on noin 45 minuuttia.

Lue lisää >
Auta lottia ja etsi puuttuvat tiedot mustikkapiirakan reseptistä kiertämällä Lottamuseon näyttelyitä. Kuva: Lottamuseo.

Tutustu myös näihin koko perheelle sopiviin syyslomavinkkeihin


Ratko tehtäviä museokierroksen ohella, katso kiehtovia luontoelokuvia tai tapaa arkeologi. Katso myös nämä kiinnostavat vinkit syyslomalaisille!

Tekemistä syyslomalle – Mustikkapiirakan arvoitus

Lottamuseo, Tuusula
18.10.2022–23.10.2022

Auta lottia etsimällä puuttuvat tiedot mustikkapiirakan reseptistä Lottamuseon näyttelyistä. Tehtävälomakkeen voit hakea Lottamuseon infosta ja osallistujille on luvassa pieni palkinto etsintöjen jälkeen.

Lue lisää >

Eläinten viikko ja Opi museossa -viikko

Forssan luontomuseo, Forssa
4.10.2022–23.10.2022

Luontomuseolla järjestetään eläinaiheisia tehtäviä lapsille ja arvonta. Etsi erilaisia eläimiä ja opi samalla uutta. Tehtävien ratkojat voivat osallistua museokaupan tuotteiden arvontaan, kun palauttaa tehtävälapun yhteistietojen kanssa.

Lue lisää >

Tuulan lelut kadoksissa


Etsi Tuulan kadonneita leluja Toivon ja Korsmanin talon pihapiiristä. Kuva: Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Korsmanin talo.

Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Korsmanin talo, Pori
15.10.2022–30.10.2022 klo 12–17

Tuulan lelut ovat kadoksissa ja voit etsiä niitä omatoimisesti Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon pihapiirissä. Samalla tutustutaan, millaista elämä oli entisaikaan, kun ei ollut televisiota ja leikkikalutkin olivat hieman erilaisia kuin tänä päivänä.

Lue lisää >

MUSEOBINGO

Rosenlew-museo, Pori
15.10.2022–30.10.2022 klo 11–17

Pelaa museobingoa omatoimisesti Rosenlew-museossa. Pelin aikana voit tutustua toiminnallisella tavalla tehtaitten historiaan, koneisiin ja erilaisiin keksintöihin. Pelin saa mukaan lipunmyynnistä.

Lue lisää >

Tarinoita metsästä – Ilmaiset luontoelokuvaviikot

Kolin luontokeskus Ukko, Lieksa
17.10.2022–30.10.2022

Syyslomaviikoilla on vapaa pääsy Kolin luontokeskus Ukon näyttelyihin ja luontoelokuvaesityksiin. Mustarinta -lyhytelokuva, Tarinoita metsästä – 20 kertomusta Suomen luonnosta lyhytelokuvasarja ja Torsti-kuutin sukellusseikkailu Saimaalla on katsottavissa nonstoppina luontokeskuksessa.

Lue lisää >

Arkeologin päivystys


Tapaa arkeologi tai osallistu lasten omille taidekierroksille. Kuva: Aboa Vetus.

Aboa Vetus, Turku
18.10.2022–21.10.2022 klo 11–13


Tapaa arkeologi ja tutustu millaista työtä arkeologi tekee. Päivystyspisteellä pääsee opettelemaan eläinluiden tunnistamista, kuulemaan Turun historiasta sekä ihastelemaan maan alta esiin kaivettuja löytöjä.

Lue lisää >

Syyslomalla Aboa Vetus Ars Novassa voi myös osallistua lasten omille taidekierroksille, joissa kierretään Abstrakti-näyttelyä. Kierroksella etsitään yhdessä värejä, muotoja ja materiaaleja, sekä puhutaan taiteesta, joka ei esitä mitään.

Lue lisää >

Syyslomalaisille: Ruotsinsalmen aarre

Merikeskus Vellamo, Kotka
22.10.2022 klo 12
25.10.2022 klo 12
27.10.2022 klo 12

Upseerismies Kalle on löytänyt salaperäisen aarrekartan ja pyytää lapsia mukaan seikkailuun! Esitys sisältää iloista laulua ja yhdessä tekemisen riemua. Mitä aarrearkusta löytyykään? Esityksen ikäsuositus on 3–8 vuotta.

Lue lisää >

Syysloman avoimet tuokio-opastukset suomeksi: Kirsikkapuun alla – japanilaiset puupiirrokset

Sinebrychoffin taidemuseo, Helsinki
15.10–22.10.2022 klo 14

Sinebrychoffin taidemuseo järjestää avoimia tuokio-opastuksia Kirsikkapuun alla – Japanilaiset puupiirrokset -näyttelyn teemoista. Pysähdy kuuntelemaan ja vaihtamaan ajatuksia taideteoksista opastusten parissa. Tutustu opastuksien tarkempiin ajankohtiin.

Lue lisää >

Lisää syyslomavinkkejäKerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp