5.12.2023

Anna lahja, josta on iloa – joulutarjouksena Museokortteihin kuukausi kaupan plle!

Anna tn jouluna lahjaksi aineettomia elmyksi, joista riitt iloa koko vuodeksi. Museokortti vie elmyksiin 370 museossa.

Tarjous on päättynyt. Museokortti on lahja, joka saa hymyn huulille ja ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä. Pääsylippu 370 museoon tuo elämyksiä taiteesta tieteeseen ja urheilusta musiikkiin. Nyt joulutarjouksena Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk.


Joulutarjouksena Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk. Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista.

Tarjous koskee uusia kortteja, lahjoja sekä voimassaolon jatkamisia. Etu on voimassa Museokortin verkkokaupassa 7.–31.12. ja museoissa 26.12. asti.

Osta Museokortti


Miten ja milloin Museokortti-lahja toimitetaan?

Voit ostaa Museokortin

 • verkkokaupasta digilahjana, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse
 • verkkokaupasta kirjelahjana, joka postitetaan kotiin
 • museoista, joista saa lahjan heti mukaan

Verkosta ostetut Museokortit toimitetaan lahjansaajalle valintasi mukaan: postitse lahjakirjekuoressa tai digitaalisesti eli tekstiviestinä ja sähköpostitse. Sunnuntaina 10.12. mennessä tilatut kirjelahjat ehtivät jouluksi. Digilahja ehtii perille aina – ajasta lahja saapumaan vaikkapa jouluaattoon. Voit liittää myös digilahjaan omat terveisesi.

Kun ostat Museokortti-lahjan museokohteesta, saat heti mukaan kauniiseen lahjakuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain.

Digilahja vai kirjelahja? Näin ostat Museokortin lahjaksi >


Hyvä joululahja ei kerrytä turhaa tavaraa ja on pitkäkestoinen. Museokortti tuo elämyksiä vuodeksi 370 museokohteessa. Kuva: Usva Torkki / Museokortti

Mistä voin ostaa Museokortin joulutarjouksesta?

Voit ostaa verkkokaupasta tai Museokortti-kohteista kerralla juuri niin monta Museokortti-lahjaa kuin tarvitset. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit, maksukortit ja MobilePay sekä kulttuuriedut Smartum, Edenred ja ePassi.

Monet museot hyväksyvät myös laajan valikoiman erilaisia maksutapoja ja kulttuurietuja. Tarkista ennen museovierailuja kohteen aukioloajat sekä maksutavat museon omilta verkkosivuilta.

Museokortti on aina hyvä lahja: se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Tämä pidentää aikaisemman kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.


Museokortin tuo uusia kokemuksia ja laatuaikaa läheisten kanssa. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Milloin Museokortin voimassaolo alkaa?

 • Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti.
 • Museokortti-lahja: Lahjakortit eivät kulu ennen käyttöä. Museokortti-lahjojen voimassaolo alkaa muiden uusien korttien tapaan vasta ensikäynnistä. Lahjansaaja voi siis ottaa kortin käyttöön, kun itse haluaa.
 • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, jatkokauden ostaminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin.
 • Jatkokausi vanhentuneeseen korttiin: Jos korttisi on vanhentunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Museokortti mahdollistaa vierailut sadoissa museoissa eri puolilla Suomea. Monipuolisten kohteiden kirjosta voi valita suosikkinsa ja tutustua uusiin museoihin. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti


Miten Museokortin voi antaa lahjaksi?

1) Digilahja, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse

Digitaalisen lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Se voidaan toimittaa saajalle heti tai esimerkiksi jouluaattoon ajastettuna. Jos tahdot antaa lahjan heti, valitse digitaalinen versio postitettavan kirjelahjan sijaan. Voit myös liittää digilahjaan oman terveisesi, joka näkyy lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Niiden avulla pääsee museoon vaikka heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

2) Lahjansaajalle postitettava kirjekuori

Jos tahdot antaa Museokortin käsinkosketeltavana lahjana, valitse lahjakirjekuori. Voit myös liittää tilaukseen oman tervehdyksesi, joka painetaan kirjeeseen nimesi kera.

Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Niiden avulla museoon pääsee vaikka heti, mutta kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Huomaathan, että lahjakirjekuorissa tilatut Museokortit saapuvat postitse 1–2 viikon kuluessa. Tarkka jakelupäivämäärä riippuu Postista.

HUOM! Verkkokaupasta viimeistään 10.12. tilatut kirjelahjat ehtivät jouluksi perille. Tämän jälkeen kirjelahjoja voi ostaa Museokortti-museoista, jolloin kirjelahjan saa heti mukaan.

3) Museosta ostettava Museokortti-lahja

Museosta lahjan ostettaessa saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortin avulla pääsee museoon vaikka heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Kerro tästä myös ystävillesi!

 • Facebook
 • X
 • Instagram
 • WhatsApp