Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Suomen merimuseo

Tornatorintie 99,
Kotka

Suomen merimuseo on kansallinen merenkulun museo, joka kuuluu Suomen kansallismuseon museoperheeseen. Merimuseo sijaitsee Kotkassa, Merikeskus Vellamossa.

 

Suomen merimuseo yllpit ja kehitt ammattimerenkulkuun ja merelliseen vapaa-ajanviettoon sek Itmeren ainutlaatuiseen vedenalaiseen kulttuuriperintn liittyvi kokoelmia. Museossa voi tutustua niin laajaan perusnyttelyyn, vaihtuviin nyttelyihin, veneisiin kuin museoaluksiinkin.

Suomen merimuseo toimii Merikeskus Vellamossa, Kotkan perinteikkss Kantasatamassa. Nyttvn rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Ilmari Lahdelma. Vellamossa kotiaan pitvt mys Kymenlaakson museo, monitoimitila Ruuma, Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, museokauppa Plootu ja ravintola Laakonki.

Kesaikaan mys jnmurtaja Tarmo, majakkalaiva Kemi, ulkonyttelytila Kuuri ja Kymenlaakson museon vartiolaiva Telkk sek Varissaaressa sijaitseva Ruotsinsalmi-paviljonki ovat avoinna yleislle. Ja virittytymll Vellamo-kanavalle - www.vellamo-kanava.fi - museomaailmaan voi sukeltaa milloin vain!

Suomen merimuseon sek Tarmon ja Kemin tiedot lytyvt niiden omista museot.fi-profiileista ja Suomen merimuseon verkkosivuilta. Tapahtumatietoja voi etsi mys Merikeskus Vellamon museot.fi-profiilista. Kaikki nyttelyt ja tapahtumat lytyvt mys osoitteesta www.merikeskusvellamo.fi.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Suomen merimuseo
Tornatorintie 99, Kotka

040 350 0497

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen merimuseo, Tornatorintie 99, Kotka


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

15/10/0

Maksutavat

Vellamossa kyvt kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Museokortti ja Kaikukortti sek Smartumin, Epassin (mobiilisovellus) ja Edenredin kulttuuriedut.

Aukioloajat

Ma 10:00-18:00
Ti 10:00-18:00
Ke 10:00-20:00
To 10:00-18:00
Pe 10:00-18:00
La 10:00-18:00
Su 10:00-18:00

Poikkeusaukiolot: https:/­/­www.merikeskusvellamo.fi/­juhlapyhien-aukioloajat/­.

 

Kohdetta lähellä olevat museot