2.5.2023

Ilahduta kevään sankareita Museokortilla – lahjat nyt huippualessa!

Äidille, valmistuvalle, syntymäpäiväsankarille – anna lahjaksi pääsylippu 350 museoon.

TARJOUS ON PÄÄTTYNYT. Museokortti on loistava lahjaidea kevään sankareille: äitienpäivään, valmistuvalle, synttärisankarille tai hääparille! Museokortti-lahjat verkkokaupasta ja museoista nyt vain 67 € (norm. 76 €). Vuoden mittainen pääsylippu 350 museoon sopii moneen makuun.

LAHJA-ALE: Lahjaksi ostetut Museokortit nyt vain 67 € (norm. 76 €) Tarjous on voimassa äitienpäivään 14.5.2023 asti Museokortin verkkokaupassa ja museoissa.

Osta kevään ja kesän lahjat nyt ennakkoon! Museokortti tuo nähtävää niin taiteen, tieteen, musiikin, luonnon kuin historiankin ystäville. Anna lahja, joka tuo iloa ja yhteisiä hetkiä koko vuodeksi.

Osta lahjaksi


Museokortti on kulttuurilahja, joka sopii kenelle tahansa. Yli 350 museossa nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon kuin myös tekniikan ystäville. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Näin ostat Museokortin lahjaksi

Kun ostat Museokortti-lahjan verkkokaupastamme, valitse vaihtoehto ”lahjaksi” ja jatka valitsemalla kirjelahja tai digilahja.

Digilahja saapuu sähköpostitse ja tekstiviestitse. Voit ajastaa lahjan saapumaan vaikkapa äitienpäiväbrunssin yhteyteen: valitset kellonajan ja päivämäärän itse. Halutessasi voit liittää lahjasähköpostiviestiin myös oman saatetekstisi. Kirjelahja saapuu puolestaan postitse kauniiseen lahjakuoreen pakattuna.

Museokortin verkkokauppaan

Voit ostaa Museokortti-lahjan myös museoista, jolloin saat kirjelahjan heti mukaan.

Museokortti on hyvä lahja riippumatta siitä, onko lahjansaajalla jo Museokortti – anna lahjaksi jatkovuosi! Lahjansaaja voi yhdistää uuden kortin voimassaoloajan aiemmin hankittuun korttiin, jolloin sen viimeinen voimassaolopäivä siirtyy 12 kk eteenpäin.Museokortin kanssa on helppo viettää laatuaikaa perheen kanssa ja kerryttää unohtumattomia museomuistoja! Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

5 syytä, miksi Museokortti on loistava lahjaidea


1. Museoissa käyminen on yhteinen harrastus – laatuaikaa kulttuurin äärellä

Museoihin on mukava mennä viettämään aikaa. Mitä jos aloittaisitte uuden kulttuuriharrastuksen ystävän kanssa ja kävisitte vaikkapa kerran kuussa katsomassa tuoreen näyttelyn?


2. Taide ja kulttuuri edistävät hyvinvointia

Taiteella ja kulttuurisella toiminnalla on tutkimuksissa havaittu olevan positiivinen yhteys terveyteen, elämänlaatuun ja onnellisuuteen. Kulttuurikokemukset voivat myös lieventää stressiä. Pitkän työviikon jälkeen rentoutuminen taiteen äärellä voi auttaa palautumisessa.


3. Yli 350 museota ja satoja näyttelyitä – kohteita Ahvenanmaalta Inariin

Museokortti-kohteita on yli 350 ja näyttelyt vaihtuvat jatkuvasti. Kiertämällä museoita voi yllättyä ja löytää uusia suosikkimuseoita. Museokortin kanssa museoissa voi vain piipahtaa! Koko näyttelyyn ei tarvitse tutustua kerralla, ja suosikkinäyttelyt voi halutessaan kiertää useampaan kertaa.

Katso kaikki kohteet >


4. Museokortilla upeita tapahtumia ja tuntuvia etuja!

Museokortti on paljon muutakin kuin pääsylippu näyttelyihin. Kortin omistajille on tarjolla myös paljon tapahtumia, kuten ilmaista joogaa, työpajoja, luentoja ja konsertteja. Kaikki tulevat tapahtumat löydät täältä.

Museot tarjoavat korttilaisille myös vaihtuvia etuja. Pidä museokierroksella tauko ja istahda tunnelmallisissa museokahviloissa, nauti lasi kuohuvaa ystäväsi seurassa tai istahda lounaspöytään etuhinnoin.


5. Museokortti on lahja, joka ilahduttaa pitkään

Museokortti-lahjan saanut pääsee vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle. Kortti kokemuksineen muistuttaa lahjanantajasta aina seuraavan vuoteen asti, jolloin museomatkaa voi jatkaa uusimalla senMuseokortilla äiti saa unohtumattomia elämyksiä lukemattomien eri teemojen parissa – tarjolla on niin monipuolisia taidemuseoita kuin myös kiehtovia erikoismuseoita. Kuva: Mirkka Pihlajamaa / Museokortti


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp