VIEL EHDIT: Museokortti nyt tarjoksessa vain 68 (norm. 79 )!
OSTA NYT

2.5.2024

Ilahduta itienpivn 360 elmyksell – Museokortti-lahjat nyt huippualessa!

Museokortilla kulttuurista voi nauttia vaikka joka piv! Kuva: Usva Torkki / Museokortti

Anna lahjaksi vuoden mittainen kulttuurimatka! Museokortti on suosittu äitienpäivälahja, joka tuo hymyn huulille. Hyödynnä tarjous: Museokortti-lahjat nyt vain 69,90 € (norm. 79 €). Lahja-ale 12.5. asti vain verkossa.

Osta lahjat kevään ja kesän juhliin nyt! Pääsylippu 360 museoon sopii lahjaksi niin valmistujaisiin, synttäreille kuin myös äitienpäivään.

Museokortti-lahjat nyt tarjouksessa 69,90 € (norm. 79 €).

Lahja-ale on voimassa äitienpäivään 12.5. asti vain Museokortin verkkokaupassa.

Osta lahjaIlahduta äitienpäivänä Museokortilla! Lahjan vuoden voimassaolo alkaa ensimmäisestä museokäynnistä.

Digilahja ehtii aina perille!

Suosittelemme äitienpäiväksi ostamaan Museokortin digilahjana! Museokortti saapuu digilahjana heti tai ajastettuna sopivaan hetkeen. Lahja toimitetaan lahjansaajalle tekstiviestinä ja sähköpostitse. Voit myös liittää digilahjaan omat terveiset mukaan. Lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse.

Lahjan voi halutessaan tilata myös kirjelahjana, jolloin sen toimitusaika on 1–2 viikkoa.

Löytyykö lahjansaajalta jo Museokortti? Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa, mikä pidentää kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.

Lue lisää vastauksia lahjoihin liittyviin kysymyksiin täältä.

VerkkokauppaanMuseoharrastuksen parissa voi viettää laatuaikaa läheisten kanssa. Museokortti avaa ovet 360 kohteeseen ympäri Suomen. Kuva: Usva Torkki / Museokortti

Museokortti on pääsylippu 360 kohteeseen!

Museokortti on vuoden mittainen pääsylippu 360 kohteeseen ympäri Suomen. Satojen näyttelyiden valikoimasta löytyy jokaiselle omat suosikit.

Suurimpien ja tunnetuimpien museokohteiden lisäksi Museokortti käy sadoissa paikallisissa aarteissa Ahvenanmaalta Inariin. Kortilla pääsee tutustumaan muun muassa kotimuseoihin, linnoihin ja ulkomuseoihin, taiteeseen ja nykytaiteeseen, historiaan, tieteeseen ja tekniikkaan, luontoon ja eläimiin sekä arkkitehtuuriin ja designiin.

Kohteiden joukossa on kymmenittäin erikoismuseoita, joissa pääsee syventymään erityiseen aihealueeseen. Vieraile Vankilassa, Vakoilumuseossa, Kultamuseossa tai Suomen pelimuseossa!

Katso Museokortti-kohteet


Museokortti on myös kulttuurinystävän etukortti! Saat lukuisia etuja museoissa sekä kumppaniemme hotelleissa ja ravintoloissa. Kuva: Mirkka Pihlajamaa / Museokortti.

Museokortilla etuja ja alennuksia hotelleista, ravintoloista sekä museokaupoista!

Museokortti on paljon muutakin kuin pääsylippu museoon. Museokortin omistajat saavat kuukausittain vaihtuvia alennuksia museoilta sekä kumppaniemme palveluista, kuten hotellimajoituksista, keikoista ja äänikirjoista.

Juuri nyt tarjolla on lukuisia etuja museokauppoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja keikoille.

Löydä omat suosikkisi 76 Museokortti-edun joukosta!

Katso kaikki edutKansansuosikit ja oman tien kulkijat -kierroksella teet aikamatkoja tunnettujen henkilöiden koteihin. Millaista on Runebergien puutarhassa? Kuva: Ella Karttunen / Museokortti.

Ota Museokortti reissukaveriksi ja koe satoja elämyksiä ympäri Suomen

Museokortti on mainio reissukaveri kotimaassa! Museokortin Matkavinkit-palvelusta löydät jopa 36 reissuideaa kotimaanmatkoille. Löydä kiinnostavimmat museot, paikalliset nähtävyydet, luontokohteet ja tunnelmalliset pysähdyspaikat.

Museokortilla pääset kierrosten museoihin ja saat etuja esimerkiksi hotelleista ja ravintoloista. Museokortilla majoitut edullisemmin kotimaanmatkoillasi kumppaniemme kohteissa esimerkiksi Helsingissä, Turussa, Ahvenanmaalla ja Jyväskylässä.

Katso matkavinkit

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp