BLACK FRIDAY -TARJOUS! Museokortti nyt vuoden halvimpaan hintaan 59 €. Osta tästä

Kulttuuri­kierrokset — vinkkimme reissuille!

Löydä kotimaan helmet lomareissuille, pitkiin viikonloppuihin ja lähiretkille. Voit seurata valmiita kulttuurikierroksiamme tai suunnittella oman seikkailusi vaikkapa Ahvenanmaalta Inariin.

Museokortti on verraton reissukaveri — poikkeat kortillasi kierrosten museoissa ja saat etuja kumppaneiltamme, esimerkiksi ravintoloilta ja hotellien palveluista.


Tutustu kierroksiin

 

Tutustu valmiisiin kierroksiin tai löydä kiehtovimmat kohteet oman reittisi varrelle!

Kulttuurikierrokset tarjoavat ideoita elämykselliseen kotimaan matkailuun. Kierroksia löytyy eri puolilta maata, lukemattomille erilaisille kiinnostuksen kohteille. Voit lähteä seikkailulle Lapin erämaahan tai vaikkapa taidekierrokselle kotikaupungissa. Museoiden lisäksi löydät matkalta muitakin elämyksiä, palveluja sekä kumppanietuja Museokortin omistajille. Voit myös suunnitella oman reittisi ja löytää parhaat vinkit matkasi varrelle. Antoisaa kierrosta!

Kulttuurikierrokset 24 kpl

Museokortilla koet elämyksiä kulttuurikierroksilla.

 

Hae kulttuurikierroksia




 
Teemat
Liikkuminen

 
 
 
  • KULTTUURIKIERROS

    Ota Museokortti reissukaveriksi, löydä kotimaan matkailuaarteet

    Ensimmäiset kulttuurikierrokset on nyt julkaistu! Museokortin uusi Kulttuurikierros-palvelu kokoaa kotimaan kiinnostavimmat museot, paikalliset nähtävyydet sekä tunnelmalliset pysähdyspaikat innostaviksi kokonaisuuksiksi.

    Lue lisää  

 
 

Kaupunkikierrokset

 
 
 
 
 
 
 

Kumppanien etuja