Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa, vastauksen saaminen voi kestää tavallista pidempään Lue lisää

13.12.2019

Museokortti on aina hyvä lahja: Se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa.

Näin hankit Museokortteja lahjaksi

Museokortti on aineeton lahja täynnä sisältöä! Vuoden mittainen kulttuurimatka sopii kenelle tahansa. Anna tänä jouluna lahjaksi elämyksiä taiteen, tekniikan, designin tai vaikkapa jääkiekon parissa. Nyt joulutarjouksena lisäkuukausi kaupan päälle 12+1=13kk.

JOULUTARJOUS: Nyt joulutarjouksena lisäkuukausi kaupan päälle 12+1=13kk. Museokortin (69€) ostat lahjaksi verkkokaupasta tai 300 museokohteesta Ahvenanmaalta Inariin. Kampanja on voimassa 31.12.2019 saakka. Verkosta ostetut Museokortit toimitetaan lahjansaajalle valintasi mukaan: postitse lahjakirjekuorissa tai kokonaan digitaalisesti, eli tekstiviestinä ja sähköpostina. Museokohteesta saat kirjekuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain.

Hyödynnä tarjous tästä >>

Voit ostaa verkkokaupasta tai kaikista korttikohteista kerralla juuri niin monta lahjakorttia kuin tarvitset. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit. Museoissa voit maksaa myös käteisellä. Korttien voimassaolo alkaa kulumaan vasta ensimmäisestä museokäynnistä.


Museokortti on aina hyvä lahja: Se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Tämä pidentää aikaisemman kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.

Museokortin lahjavaihtoehdot:

1) Digilahja, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse

Digitaalisen lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Se voidaan toimittaa saajalle heti tai esimerkiksi viikon kuluttua. Jos tahdot antaa lahjan heti, valitse digitaalinen versio. Voit myös liittää tilaukseen oman terveisesi, joka näkyy sähköpostissa.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Niiden avulla pääsee museoon vaikka heti. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan kohopainettu, muovinen Museokortti.

2) Lahjansaajalle postitettava kirjekuori

Jos tahdot antaa Museokortin käsinkosketeltavana lahjana, valitse lahjakirjekuori. Voit myös liittää tilaukseen oman tervehdyksesi, joka painetaan kirjeeseen nimesi kera.

Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Niiden avulla museoon pääsee vaikka heti. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan kohopainettu, muovinen Museokortti.

Huomaathan, että lahjakirjekuorissa tilatut Museokortit saapuvat postitse 1-2 viikon kuluessa. Tarkka jakelupäivämäärä riippuu Postista. Su 15.12.2019 mennessä tilatut kirjeet ehtivät jouluksi perille.

3) Museosta ostettava lahja-Museokortti

Museosta ostettaessa saat lahjakirjeeseen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortin avulla pääsee museoon vaikka heti. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan kohopainettu, muovinen Museokortti.


Asiakaspalvelu

Henkilökohtaista palvelua saa kaikkien Museokortti-museoiden lipputiskeillä. Jos tarvitset apua esimerkiksi Museokortin käyttäjäksi kirjautumisessa, poikkea lähimmässä Museokortti-kohteessa. Voit olla myös yhteydessä Museokortin asiakaspalveluun.

044 - 784 57 45 (ark. klo 9-12)
museokortti@museot.fi

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

Kerro tästä myös ystävillesi!