13.12.2021

Lahjaksi saadun Museokortin voi yhdistää vanhaan

Tiesithän, että uuden Museokortin voi yhdistää vanhaan? Jos lahjansaajan taskusta löytyykin jo keltainen kortti, sen voimassaoloa voi jatkaa lahjaksi saadulla kortilla. Lahjaksi annettu voimassaolo aktivoituu vasta, kun kortit yhdistetään.


Osta Museokortti

Jos lahjansaajalla on aiemmin hankittu Museokortti, hän voi yhdistää lahjan (käyttämätön kortti) voimassaoloajan aiemmin hankittuun korttiinsa.

Yhdistäminen onnistuu Oma Museokortti -asiakassivulla ja museokohteissa.

Museokortti on aina hyvä lahja: Yhdistämisen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko lahjansaajalla jo Museokortti. Saaja voi itse jatkaa nykyisen korttinsa voimassaoloaikaa yhdistämällä siihen käyttämättömän Museokortin. Yhdistäminen siirtää nykyisen kortin viimeistä voimassaolopäivää vuodella eteenpäin.

Ohjeet yhdistämiseen:

  1. Mene osoitteeseen museot.fi/asiakassivu. Kirjaudu sisään jo käytössä olevan Museokorttisi tunnuksilla.
  2. Valitse Yhdistä kortit ja syötä uuden korttisi asiakasnumero. Uuden, käyttämättömän kortin voimassaolo lisätään nykyiselle kortillesi.

Yhdistäminen onnistuu myös Museokortti-museoissa. Ainoastaan täysin käyttämättömän (ei rekisteröitymistä, ei museovierailuja) Museokortin asiakasnumeron voi yhdistää jo käytössä olevaan korttiin.


Lue lisää:

Museokortti lahjana: usein kysyttyjä kysymyksiä >

Ohjeita lahjansaajalle >


Kerro tästä myös ystävillesi!