KESN HUIPPUTARJOUS: Museokortti vain 65 (norm. 76 ). Osta nyt
 
Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Porin taidemuseo

Etelranta,
28100 Pori

Porin taidemuseorakennus on suljettu peruskorjauksen vuoksi kesn 2024 asti. Vuonna 2023 avautuvat maaliskuussa Katseiden vliss -virtuaalinyttely, huhtikuussa Otos, jlki, henki -yhteisnyttely Satakunnan Museossa ja keskuussa taidepaviljonki Kirjurinluodossa.

 

Porin taidemuseorakennus on suljettu peruskorjauksen vuoksi kesn 2024 asti. Toiminta jalkautuu peruskorjauksen aikana eri kohteisiin, ks. Porin taidemuseon nyttelyt. Poriginal galleria, Etelranta 6, on avoinna normaalisti ti-su klo 11-18.

Taidemuseorakennus peruskorjataan vuosien 2023-2024 aikana, jolloin taidemuseo on suljettu yleislt. Upea, uudistunut Porin taidemuseo avataan yleislle kesn 2024 aikana.

Taidemuseon toiminta jalkautuu remontin ajaksi eri puolille kaupunkia ja mys virtuaalisesti. Poriginal gallerian nyttelyt jatkuvat remontin ajan normaalisti. Kevll 2023 avautuvat sek virtuaalinyttely Digimuseossa ett museoiden yhteisnyttely Satakunnan Museossa. Kesll taide-elmyksi voi kokea mys Kirjurinluodossa.

PORIN TAIDEMUSEO

Rohkea ja kokeilunhaluinen nykytaiteen museo esittelee kotimaisen ja kansainvlisen taiteen uusimpia virtauksia.

Porin taidemuseo on tunnettu korkeatasoisista vaihtuvista nykytaiteen nyttelyistn. Nyttelyt esittelevt kansainvlisen ja kotimaisen taiteen ajankohtaisia ilmiit ja nostavat esiin puhuttelevia yhteiskunnallisia kysymyksi.

Porin taidemuseo sijaitsee Etelrannassa 1800-luvulla rakennetussa pakkahuoneessa. Viereisess korttelissa sijaitsee taidemuseon vaihtuvien nyttelyiden galleria, Poriginal galleria, jossa taidekokemukseen voi uppoutua vanhan suolamakasiinin persoonallisissa puitteissa.

Nyttelyiden lisksi taidemuseossa jrjestetn ohjattuja typajoja lapsille ja aikuisille, nyttelyopastuksia, luentoja ja tapahtumapivi. Taidemuseon luentosali on vuokrattavissa kokous- ja koulutuskyttn. Inspiroiva museokauppa palvelee aulan yhteydess.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Porin taidemuseo
Etelranta, 28100 Pori

044 701 1080

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Porin taidemuseo, Etelranta, 28100 Pori


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

Maksutavat

Kteinen, pankki- ja luottokortti, Edenred, Epassi, Smartum, Tyky+

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To Suljettu
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Porin taidemuseo on suljettu peruskorjauksen vuoksi kesn 2024 asti. Toiminta jalkautuu peruskorjauksen aikana eri kohteisiin, ks. Porin taidemuseon nyttelyt. Poriginal galleria on avoinna ti-su klo 11-18, Etelranta 6. Vapaa psy.

Opastus

Opastus tilauksesta ryhmille.

 

Kohdetta lähellä olevat museot