9.10.2023

Etuja musiikin ystville, syyslomalaisille ja luontoihmisille – katso lokakuun Museokortti-edut!

Museokortin omistajana saat vaihtuvia etuja museoiden kaupoista, kahviloista, tapahtumista ja muista palveluista. Kumppaniemme tarjoamilla eduilla tilaat Suomen luonto -lehden alehintaan ja yvyt edullisemmin hotelleissa ympri Suomen. Kuvat: Usva Torkki, Kansallismuseo, Ateneum, Suomen Luonto.

Nämä edut saat vain Museokortilla! Lokakuussa tilaat Suomen luonto -lehden etuhintaan, koet modernin musiikin kulttiteoksen Ateneumissa, varaat edullisemmin hotelliyöt ympäri Suomen ja löydät ideoita syyslomille. Katso vinkit ja tutustu kaikkiin yli 60 Museokortti-etuun.

Museokortin omistajana saat ainutlaatuisia etuja museoista ja kumppaneiltamme eri puolilta maata. Tässä kuussa museokorttilaisia ilahdutetaan konsertilla, syyslomalaisten puuha- ja herkkuhetkillä ja museokauppojen aarteilla. Voit myös tilata Suomen Luonto -lehden etuhintaan tai yöpyä edullisemmin useissa hotelleissa eri puolilla maata.

Kokosimme tähän artikkeliin vinkkejä ajankohtaisista Museokortti-eduista. Tutustu vinkkeihin ja katso kaikki yli 60 etua osoitteesta museot.fi/edut.

Katso kaikki edutHyödynnä Museokortti-etusi ja koe modernin musiikin kulttiteos Pierrot lunaire Ateneumissa. Kuva: Ateneumin taidemuseo.

Pierrot lunaire -konserttiliput 22 € (norm. 33 €)

Ateneumin taidemuseo, Helsinki | 14.10.2023 klo 15

Koe modernin musiikin kulttiteos Ateneumissa! Pierrot lunaire on Arnold Schönbergin vuonna 1912 luoma melodraama, jossa yhdistyy aikansa moderni sävelkieli, kabaree ja commedia dell’arte. Pierrot lunairen kieroutunutta ja syvää maailmaa täydentävät konsertissa kuultavat Alessandro Scarlattin ja Maurice Ravelin teokset.

Lue lisää ja osta ennakkoliput >Löydä uusia vinkkejä ja yhdistä luonto- ja museoretket! Suomen Luonto on luonnonystävän ykköslehti. Kuva: Suomen Luonto.

Suomen Luonto -lehden vuosikerta 58,5 € (norm. 86,5 €)

Etu voimassa 31.12.2023 asti

Tiesitkö, että voit helposti yhdistää museovierailut ja luontoretket eri puolella maata?Tilaa nyt luonnonystävän ykköslehti ja opi tuntemaan Suomen luonto! Suomen Luonto on asiantunteva ja innostava opas luontoon ja ympäristöön. Upeiden luontokuvien lisäksi lehdessä on ajankohtaista tietoa luonnosta ja ympäristöstä, juttuja hienoimmista luonto- ja retkikohteista sekä ideoita ekologiseen elämään. Museokortti-etuna tilaat lehden nyt hintaan 58,5 € (norm. 86,5 €).

Lue lisää >Satakunnan museossa seikkaillaan kadonneen museoesineen jäljillä. Kuva: Satakunnan museo.

Kadonneen museoesineen arvoitus -seikkailupeli puoleen hintaan

Satakunnan Museo, Pori | Etu voimassa 14.10.–29.10.2023

Kaipaatko tekemistä syyslomalle? Ryhdy salapoliisiksi Satakunnan Museossa! Museokortilla osallistut syyslomien aikana Kadonneen museoesineen arvoitus -seikkailupeliin etuhintaan 2,50 € (norm. 5 €). Pelin aikana salapoliisit auttavat museolaisia tutkimaan yövartijan salaperäisiä puuhia.

Lue lisää >Kauniin Väre-viltin kuvitus on keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianne Huotarin suunnittelema. Kuva: Kansallismuseo.

Väre-viltti ja -pahvikansio -20%

Kansallismuseo, Helsinki | Etu voimassa 13.10.2023–15.10.2023

Suosikkikohde Kansallismuseo sulkee pian ovensa monivuotisen uudistamishankkeen ajaksi. Tätä ennen museo järjestää viikonlopun mittaisen erikoistapahtuman ja on avoinna 48 tuntia putkeen 13.–15. lokakuuta. Tapahtuman aikana museo tarjoaa useita etuja museokorttilaisille: osta kaunis Väre-viltti tai samalla kuosilla koristeltu pahvikansio tai nauti Kansallismuseon kuohujuomaa etuhintaan.

Lue lisää >Varmista näkyvyytesi pimeänä vuodenaikana ja hanki heijastavat tuotteet etuhintaan Suomen ilmailumuseon kaupasta. Kuva: Suomen Ilmailumuseo.

Kaikki heijastavat tuotteet -20 %

Suomen Ilmailumuseo, Vantaa | Etu voimassa 31.10.2023 asti

Varaudu pimeimpään vuodenaikaan Suomen ilmailumuseon heijastavilla tuotteilla. Lokakuun ajan saat 20 % alennuksen museokaupan heijastavista tuotteista. Valikoimaan kuuluu kotimaiset Life Saver -designheijastimet, lentokoneheijastimet, heijastava pipo sekä Airbusin näyttävä, heijastava sateenvarjo.

Lue lisää >Porin Luontotalo Arkista löydät pörröisiä lomamuistoja perheen pienimmille. Kuva: Luontotalo Arkki.

Etu pienille syyslomalaisille: kaikki pehmolelut -15 %

Luontotalo Arkki, Pori | 14.10.2023–29.10.2023

Luontotalo Arkin kaupan valikoimasta löydät suloisia pehmoleluja pienimmille syyslomalaisille. Lomakauden aikana saat 15 % alennuksen Luontotalo Arkin museokaupan pehmoleluista.

Lue lisää >Museokortin omistajana yövyt etuhintaan aidossa museolaivassa Turussa. Kuva: Laivahostel S/S Bore.

Yövy aidossa museolaivassa: -10 % majoitushinnasta

Laivahostel S/S Bore | Etu voimassa ympärivuotisesti

Laivahostel Bore on syyslomien jännittävin majoituskohde! Vuonna 1960 valmistunut museolaiva toimi risteilyaluksena ja on nykyisin ankkuroitunut Turun Aurajoen laineille, aivan Forum Marinumin ja Turun linnan läheisyyteen. Sijainniltaan ihanteellinen hostelli on mainio tukikohta Turun museokierroksille.

Katso varausohjeet >Yhdistä hiihtoreissu museokierrokseen ja koe Lapin ainutlaatuiset Museokortti-kohteet! Museokortilla yövyt edullisemmin Levin Hotel Panoramassa. Kuva: Hotel Levi Panorama.

-15 % majoituksesta Levillä

Hotel Levi Panorama | Etu voimassa 31.8.2024 saakka

Suunnittele talven reissusi nyt ja varaa majoitus etuhintaan Levin upeista tunturimaisemista! Kittilä tunnetaan talviurheilu- ja luontomahdollisuuksistaan, mutta löydät alueelta myös kaksi ympärivuotista Museokortti-kohdetta. Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä tutustut saamelaiskulttuuriin Samilandissa. Noin tunnin ajomatkan päästä löydät Särestöniemi-museon, joka on kuvataiteilija Reidar Särestöniemen uniikki taiteililjakoti ja ateljee.

Lue lisää >


Hyödynnä myös nämä edut syksyn museokierroksillasi:


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp