31.10.2023

Uusi hotellietu ja ideoita isänpäivään – tutustu Museokortin omistajan etuihin!

Piristä talvea lähimatkalla ja hyödynnä edut museokierroksillasi! Saat alennusta yli 20 hotellista ympäri Suomen ja vaihtuvia etuja museokaupoista ja -kahviloista sekä museoiden tapahtumista. Kuvat: Mirkka Pihlajamaa, GreenStar Hotels, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

Museokortin omistajana saat nyt alennusta GreenStar-hotelleista viidessä eri kaupungissa. Marraskuun eduista löydät myös museokahviloiden ja -ravintoloiden tarjouksia. Nosta malja isänpäivän kunniaksi tai tarjoa kakkukahvit päivänsankarille. Tutustu ajankohtaisiin Museokortti-etuihin!

Oletko muistanut hyödyntää Museokortti-etusi? Museot ja kumppanimme tarjoavat sinulle tässäkin kuussa yli 60 kiinnostavaa etua. Tee löytöjä museokauppojen valikoimasta, osallistu tapahtumiin ja nautit museokahviloiden ja -ravintoloiden tarjonnasta. Museokortti-eduilla varaat myös majoitukset etuhintaan yli 20 hotellista ympäri Suomen.

Kokosimme yhteen ajankohtaisia vinkkejä yli 60 edun joukosta. Lue lisää ja ota etusi käyttöön!


Katso kaikki edutOletko jo suunnitellut tulevan talven lähimatkat? Uudella Museokortti-edulla yövyt edullisemmin GreenStar-hotelleissa Vaasassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Oulussa. Kuva: GreenStar Hotels

Uusi hotellietu: -15 % majoituksesta GreenStar-hotelleissa

GreenStar Hotels, Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Oulu, Joensuu | Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Tällä edulla yövyt ympäristöystävällisesti eri puolilla Suomea. GreenStar Hotels on kotimainen ekologinen kaupunkihotelliketju ja Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Viisi hotellia sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Vaasassa ja Oulussa. Mutkattoman majoituksen ohella pääset nauttimaan maittavasta aamiaisesta. Saat edun käyttöösi hotellin nettisivuilla koodilla "KULTTUURIKIERROS".

Lue lisää varaa majoitus etuhintaan >Cafe Zocerian herkuista pääset nauttimaan Näyttelykeskus WeeGeessä ja Gallen-Kallelan Museossa Espoossa. Kuva: Cafe Zoceria.

Lasi kuohuvaa ja macaron 8 € (norm. 11 €)

Cafe Zoceria WeeGee& Tarvaspää, Espoo

Tarjoa isänpäivän sankarille lasillinen kuohuvaa juhlapäivän kunniaksi! Cafe Zocerialla on kaksi viihtyisää museokahvilaa Espoossa: toinen näyttelykeskus WeeGeessä Tapiolassa ja toinen Gallen-Kallelan museon pihapiirissä Tarvaspäässä. Marraskuussa perheen pienimmille on tarjolla herkullinen kaakao kermavaahdolla etuhintaan 4 € (norm 5,60 €).

Cafe Zoceria Tarvaspään edut >

Cafe Zoceria WeeGeen edut >


Museokahvila Lottakanttiinin erikoiskahvit -15%

Lottamuseo, Tuusula | Etu voimassa 4.10.2023 alkaen

Anna isänpäivälahjaksi matka Tuusulanjärven kulttuurimaisemiin! Lottamuseon kanttiini on täydellinen paikka isänpäivän kahvihetkiin. Museokortilla nautit etuhintaan kanttiinin herkullisista erikoiskahveista.

Lue lisää >Viihtyisä Kahiwa Malski sijaitsee Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan yhteydessä. Museokortilla saat -10% oman paahtimon kahveista ja leipomon tuotteista. Kuva: Malva.

Pysyvä etu Kahiwa Malskissa: -10% oman paahtimon kahveista sekä leipomon tuotteista

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, Lahti

Jos juhlit isänpäivänä taiteen ystävää, ota suunnaksi Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva. Vierailullasi saat -10% kaikista Kahiwa Malskin oman paahtimon kahveista sekä leipomon tuotteista. Malvan yhteydessä sijaitsevassa artesaanileipomossa ja viinikahvilassa vietät virkistävän hetken näyttelyjen lomassa. Lue lisää >Ravintola Finnjävel sijaitsee samassa rakennuksessa Helsingin Taidehallin kanssa. Kuva: Finnjävel.

-15 % Finnjävel Salin lounas- tai illallislistalta

Helsingin Taidehalli, Helsinki | Etu voimassa 31.12. asti

Tutustu Helsingin Taidehallin Kaija Aarikka -näyttelyyn ja kruunaa museovierailusi Finnjävelin herkuilla! Museokortilla saat 15 % alennuksen Finnjävel Salin lounas- tai illallislistalta. Lisäksi saat näyttelyvierailun yhteydessä lasin kuohuvaa 12,50 € (norm. 15,50 €) pääsylipputarraa näyttämällä. Ravintola sijaitsee samassa rakennuksessa Taidehallin kanssa.

Lue lisää >Heureka-muki ilahduttaa työpäivän kahvihetkiä. Kuva: Heureka.

Heureka-mukit -10 %

Heureka Shop, Vantaa & Kampin keskus | Etu voimassa 7.1.2024 asti

Onko isänpäivän sankari leikin ystävä? Nyt hankit Heureka-mukin Heureka Shopin myymälöistä 10 % alennuksella. Museokortti-etu on voimassa sekä Heurekassa Tikkurilassa että kauppakeskus Kampin Heureka Shopissa.

Lue lisää >
Kerää kolme leimaa Ateneumin, Kiasman tai Sinebrychoffin taidemuseon vierailultasi ja saat lahjaksi paketin kauniita kortteja. Kuva: Kansallisgalleria.

EDIT: Museokortti-passit on jaettu loppuun ja kampanja on päättynyt

Ateneum, Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo, Helsinki | Etu voimassa 31.12.2023 asti tai niin kauan kuin passeja riittää jaettavaksi.

Kerää museokäynneistäsi Kansallisgallerian museoissa kolme leimaa ja saat lahjaksi paketin kauniita kortteja. Voit vierailla kaikissa kolmessa museoissa (Ateneum, Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo) tai kerätä useamman leiman samasta museosta. Huomioithan, että passeja on jaossa rajallinen määrä.

Lue lisää >Etsitkö viihtyisää paikkaa loppuvuoden juhlille? Suomalaisen kirjan museo Pukstaavista vuokraat tapahtumasalin etuhintaan marraskuun aikana. Kuva: Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

Tapahtumasalin vuokra Museokortilla -20%

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamala | Varaa tila 30.11.2023 mennessä, järjestä juhlat viimeistään 30.12.2023

Vuokraa Pukstaavin idyllinen tapahtumasali syntymäpäiville, kokouksille tai perhejuhlille! Tunnelmallisessa salissa on paikkoja noin 50 henkilölle, joten mukaan mahtuu isompikin seurue. Museokortilla vuokraat salin 22,40 € / alkava tunti museoiden aukioloaikoina ja 40 € / alkava tunti muina ajankohtina.

Lue lisää >


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp