29.6.2023

Lyd kesn hurmaavimmat kahvitauot, majapaikat ja tuliaiset Museokortti-eduilla!

Ota kyttn Museokortti-etusi! Museokortin omistajana saat alennusta majoituksista, ravintoloista ja museoiden palveluista ympri Suomen. Kuvat: Ella Karttunen / Museokortti, Fiskarsin museo ja Ahlstrmin ruukki.

Matkustatko tänä kesänä kotimaassa? Ota Museokortti reissukaveriksi! Saat pääsyn yli 360 museoon ja alennusta museoiden sekä kumppaniemme palveluista. Museokortti-eduilla varaat majoitukset etuhintaan ja saat käyttöösi museoravintoloiden ja -kauppojen tarjoukset. Tarjolla on yli 80 etua ympäri Suomen.

Museokortti-eduista saat paljon iloa kesän reissuille. Majoituseduilla yövyt edullisemmin niin mökissä, kaupungin vilinässä kuin maaseudun rauhassakin. Museoista löydät vaihtuvia etuja kahviloiden ja ravintoloiden herkuista sekä museokauppojen paikallisista tuotteista, peleistä ja käyttöesineistä. Museot ovatkin mainioita pysähdyspaikkoja pitkille ajomatkoille.

Kauppojen, ravintoloiden ja majoitusten lisäksi saat etua Helsingin juhlaviikkojen valikoiduista tapahtumista ja Tuusulan Meidän Festivaalin konserteista, kokeilet BookBeat-äänikirjapalvelua 60 päivää maksutta ja osallistut kesäiselle taideristeilylle Helsingissä.

Kun matkailet kotimaassa tai suunnittelet reissuasi, tarkista aina ajankohtaiset edut osoitteesta museot.fi/edut.


Katso kaikki edut


Yövy edullisemmin eri puolilla maata – varaa kesän majoitukset etuhintaanVieraile hurmaavassa Ahlströmin ruukissa! Museokortilla saat -15 % alennuksen majoituksesta sekä pääsyn ruukin opastetuille kierroksille. Kuvat: Ahlströmin ruukki.

Ahlströmin ruukki, Noormarkku | -15 % majoituksesta

Yövy historiallisessa ruukissa keskellä rauhallista maalaismaisemaa. Persoonalliset majoitustilat, lähiruoan ystäviä hemmotteleva ravintola ja ainutkertainen miljöö tarjoavat loistavan tukikohdan länsirannikon reissulle. Majoitusetu voimassa 17.12. asti. Varaa majoitus ennakkoon, katso ohjeet täältä.

Ahlströmin ruukki on nyt myös Museokortti-kohde! Voit tutustua ruukin museoihin ja alueeseen opastetuilla Noormarkun ruukki -kierroksilla.


Hotel Matts, Espoo | -15 % majoituksesta

Kuinka hyvin tunnet Espoon museot? Hotel Matts Matinkylässä sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä kauppakeskus Iso Omenan ja metroaseman vieressä. Hotellista käsin tutustut muun muassa Espoon modernin taiteen museo EMMAan, Museo Leikkiin, Saaristomuseo Pentalaan ja muihin Espoon museoihin. Myös Helsingin keskustan museot ovat lyhyen metromatkan päässä.

Majoitusetu on voimassa 31.10. asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.


Lisää majoitusetuja:Katso kaikki majoitusedut


 

Museokortti-eduillasi saat matkoja, festivaalilippuja ja äänikirjoja etuhintaanLähde ihka oikealle taideristeilylle Helsingissä! Lauantaina 19.8. järjestetävällä risteilyllä seilataan Sinebrychoffin taidemuseolta Didrichsenin taidemuseolle. Kuva: Sinebrychoffin taidemuseo & Didrichsenin taidemuseo

Taideristeily Sinebrychoffin taidemuseolta Didrichsenin taidemuseolle 30 € (norm. 45 €)

Didrichsenin taidemuseo, Helsinki | Risteily järjestetään lauantaina 19.8.2023

Lähde mukaan taideristeilylle! Koe molempien museoiden ajankohtaiset näyttelyt opastuksilla ja rentoudu merellisen Helsingin tunnelmissa laivamatkalla. Laivalla oppaat kertovat reitillä olevista kohteista sekä syventävät näyttelyteemoja. Museokortti-etuna saat kesäisen risteilyn hintaan 30 € (norm. 45 €)

Lue lisää ja katso aikataulu >Taidekaupunki Mänttä on hurmaava kesälomakohde. Museokortti-klubimatkalla nautit elämyksistä yhdessä muiden kulttuurin ystävien kanssa. Kuva: Serlachius-museot.

Museokortti-klubimatka: Serlachiusten taidekaupunki Mänttä

Lauantai 29.7.2023 | Lähtö Helsingistä ja Hämeenlinnasta

Haaveiletko kesäreissusta Mäntän taidekaupunkiin? Lähde Museokortti-klubimatkalle ja koe Serlachius-museot parhaassa seurassa! Määränpäässä sinua odottavat Serlachiuksen taidekokoelman klassikot, nykytaiteen näyttelyt, kesäiset järvimaisemat, upea arkkitehtuuri ja kiehtovat tarinat.

Museokortilla saat matkan alennettuun hintaan: 119 € (norm. 139 €) Helsingistä, 109 € (norm. 134 €) Hämeenlinnasta.

Lue lisää >Museokortin omistajana saat 20 % alennuksen Helsingin juhlaviikkojen valikoiduista esityksistä. Kuva: Helsingin juhlaviikot.

Liput valittuihin Juhlaviikkojen esityksiin -20 %

Helsingin juhlaviikot | Etu koskee normaalihintaisia lippuja ja on voimassa esityspäivään asti

Pohjoismaiden suurin monitaidefestivaali Helsingin juhlaviikot tarjoaa Museokortti-etuna liput valittuihin esityksiin ystävähintaan -20 %. Tarjolla on niin klassista musiikkia, elektroindietä kuin politiikan vallankäyttöä tutkivaa lavataidetta. Museokortin omistajana saat lipun valikoituihin festivaalin esityksiin ystävähintaan.

Lue lisää >Meidän festivaalilla voit päästä nauttimaan musiikkielämyksistä historiallisissa Tuusulanjärven taiteilijakodeissa. Museokortilla saat nyt alennusta festivaalin lipuista. Kuva: Meidän festivaali.

-10 % Meidän Festivaalin 2023 lipuista

Meidän Festivaali, Tuusula | Etu voimassa festivaalikaudella 2023

Museokortin omistajana nautit upeista konserteista Tuusulanjärven ympäristössä etuhintaan. Meidän Festivaali on kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista ja -tieteellisistä tempauksista tunnettu kamaritaidetapahtuma. Festivaalin ytimessä ovat Tuusulanjärven historiallisten taiteilijakotien kamareissa pidettävät intiimit konsertit. Festivaalia juhlitaan 23.–29.7.2023.

Lue lisää >Kokeile BookBeatia 60 päivää maksutta

BookBeat | Etu voimassa 31.8. asti

Ota kirjat mukaan kesän reissuille! Täydennä museoelämyksesi tarinoilla taiteesta, tieteestä, historiasta, luonnosta ja kiehtovista suomalaisista. BookBeatin yli 800 000 e- ja äänikirjan valikoimasta löydät odotetuimmat uutuudet ja rakastetuimmat klassikot. Museokortin omistajana voit nyt kokeilla BookBeatia peräti 60 päivää maksutta. Etu koskee BookBeatin uusia asiakkaita. Lue lisää > 

Kahvitauko tai lounas museossa piristää pitkää ajomatkaaSuomalaisen kirjan museo Pukstaavissa kahvittelet kesäisellä terassilla tai kauniissa salissa. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere.

Kahvila Pukstaavin vitriinituotteet ja kahvit -10 %

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamala | Etu voimassa 31.8. asti

Nauti kahvilan antimista Pukstaavin vehreällä puutarhaterassilla tai kauniissa kahvilasalissa. Museokortilla saat 10 % alennuksen kahvilan vitriinituotteista ja kahveista koko kesän ajan. 1920-luvulla rakennetussa apteekkarin talossa sijaitseva museo on monipuolinen kesälomakohde koko perheelle. Kahvilan valikoimasta löydät erikoiskahvit sekä itsetehdyt suolaiset ja makeat herkut.

Lue lisää >Suuntaatko kesällä Rovaniemelle tai vieläkin kauemmaksi? Korundi Kitchen & Cafe on loistava lounastärppi pohjoisen reissuille. Kuva: Rovaniemen taidemuseo Korundi.

Korundi Kitchen & Cafen lounasbuffet 12,70 € (norm. 15 €)

Rovaniemen taidemuseo Korundi | Etu voimassa 31.8. asti

Lounasvinkki Rovaniemen reissuille! Korundi Kitchen & Cafen tarjoiluissa sulautuvat yhteen pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet maailmalta. Museokortilla saat lounaan etuhintaan 12,70 € (norm. 15 €). Kulttuuritalon luova ilmapiiri ja mutkaton palvelu takaavat viihtyisän lounashetken.

Lue lisää >Tuusulanjärven kesäretken taatusti virkistävin taukopaikka löytyy Lottamuseosta! Kuva: Lottakanttiini.

Museokahvila Lottakanttiinin kesäinen raparperijuoma -20%

Lottamuseo, Tuusula | Etu voimassa 31.8. asti.

Lottakanttiini on Tuusulanjärven museokierrosten keidas! Museokortti-etuna saat 20 % alennuksen Lottakanttiinin itse valmistamasta, raikkaasta raparperijuomasta. Kanttiinissa on tarjolla päivittäin myös lounas sekä suolaisia ja makeita herkkuja.

Lue lisää >


Kaksi ruokaa yhden hinnalla Ravintola Famessa

Musiikkimuseo Fame, Helsinki | Etu voimassa 31.7. asti

Kesän huippuetu museokorttilaisille: Ravintola Famessa kaksi ruokaa yhden hinnalla museovierailun yhteydessä! Nauti herkullisesta, kotimaisesta keittiöstä inspiroituneesta ruuasta – kesällä myös aurinkoisella terassilla. Musiikkimuseo Fame sijaitsee loistavien yhteyksien äärellä Pasilan kauppakeskus Triplassa. Etu koskee valikoituja annoksia.

Lue lisää >


Lisää etuja herkkusuille:


Katso kaikki ravintola- ja kahvilaedut


 

Hanki paikalliset tuliaiset, käyttöesineet ja matkamuistot museokaupoista


Arkkitehtien Gesellius, Lindgren ja Saarinen suunnittelema kansallisromanttinen Hvitträsk on ainutlaatuinen kokonaistaideteos. Museokortin omistajat saavat tänä kesänä 20 % alennuksen tuotteista, jotka on koristeltu harvinaislaatuisella, historiallisella tapettikuosilla. Kuva: Hvitträsk.

Tapettikuosiset tuotteet -20%

Hvitträsk, Kirkkonummi | Etu voimassa 30.9.2023 asti

Hvitträskin kylpyhuonesarjan ilme on poimittu arkkitehti Eliel Saarisen perheen kodin alkuperäisestä tapetista. Käsinmaalattu kangastapetti löytyi sattumalta kerrostumien alta, kun kylpyhuonetta entisöitiin alkuperäiseen 1910-luvun asuunsa. Museokortilla saat nyt -20 % tapettikuosisesta peilistä, pillerirasioista ja vieraspyyhkeistä.

Lue lisää >Rovaniemen Korundin kaupasta hankit nyt pullot ja muut laadukkaat VESI-tuotteet 15 % alennuksella. Kuva: Rovaniemen taidemuseo Korundi.

Helpotusta helteeseen: VESI-tuotteet -15 %

Rovaniemen taidemuseo Korundi | Etu voimassa 31.7. asti.

Suomalainen VESI-brändi haluaa vähentää muovijätteen määrää tarjoamalla tyylikkäitä, toimivia ja kestäviä tuotteita jokapäiväiseen elämään. Museokortilla saat heinäkuussa 15 % alennusta kaikista VESI-tuotteista Korundi Shopissa. Valikoimaan kuuluu muun muassa vesipulloja, samppanjapikareita, juomakuppeja, takeaway-mukeja sekä kestopillejä.

Lue lisää >Oletko koskaan vieraillut marsalkka Mannerheimin syntymäkartanossa Louhisaaressa? Historiallinen kartano on yksi Suomen upeimmista kesäkohteista. Museokortin omistajana saat vierailultasi sateenvarjon matkamuistoksi etuhintaan. Kuva: Louhisaari.

Louhisaaren sateenvarjo -20 %

Louhisaari, Masku | Etu voimassa 31.8. asti

Jos vettä tihkuu juomapullon sijasta taivaalta, ota käyttöön Louhisaaren kaunis sateenvarjo. Maskussa sijaitseva Louhisaari on ainutlaatuinen historiallinen kesäkohde. Flemingien ja Mannerheimien kotikartano vie kävijät 1600–1800-lukujen aatelisperheen elämään.

Lue lisää >


Lisää museokauppojen tuliaisvinkkejä:Kaikki museokauppojen edut


 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp