Tapahtuma
Sisaanpaasy museokortilla
 

Meidän Festivaali

Meidän Festivaali
Ristinummentie 6,
04400 Järvenpää

Katso kaikki edut

Meidän Festivaali on vuosittainen veikeä ja eteenpäinkatsova kamaritaidetapahtuma Tuusulanjärvellä.

 
Meidän Festivaali (ent. Tuusulanjärven kamarimusiikki) on kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista ja -tieteellisistä tempauksista tunnettu kamaritaidetapahtuma, joka on toiminut vuodesta 1997 lähtien Tuusulanjärven ainutlaatuisessa kulttuurihistoriallisessa ympäristössä. Festivaalin ohjelmisto levittäytyy monipuolisiin konserttipaikkoihin ympäri Tuusulanjärveä, ja ytimessä ovat alueen historiallisten taiteilijakotien kamareissa pidettävät intiimit konsertit. Meidän Festivaalilla taide on yleisön kosketusetäisyydellä ja avaa korvia ja mieliä. Vuonna 2022 Meidän Festivaali järjestetään 24.–30.7.2022.

Festivaalin taiteellisena johtajana toimi vuoteen 2018 saakka viulisti Pekka Kuusisto ja kesällä 2019 uutena taiteellisena johtajana kautensa avasi maamme johtaviin jousiensembleihin lukeutuva Kamus-kvartetti. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä sekä vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla. Festivaalille leimaa antavaa on ollut kautta linjan korkea musiikillinen laatu aikakausi- ja genrerajoista piittaamatta sekä ennakkoluuloton ja sinnikkään utelias asenne. Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Järvenpään Sibelius-seura ry.

www.meidanfestivaali.fi

Kerro tästä myös ystävillesi!

Edut Museokortilla

  • -10 % Meidän Festivaalin 2022 lipuista

    Voimassa festivaalikaudella 2022

    Hyödynnä etu ostaessasi ennakkolippua Meidän Festivaalin verkkokaupasta: syötä kassalla "kupongin koodi" -kenttään koodi KULTTUURIKIERROS ja paina "käytä kuponki". Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

    Edun voi ottaa käyttöön myös näyttämällä museokorttia ovilipunmyynnissä, joka aukeaa konserttipaikalla tuntia ennen konserttia mikäli lippuja on vielä jäljellä.

Saat edun käyttöösi Museokortilla. Varaudu esittämään Museokorttisi tai tunnistautumistietosi Museokortti-sovelluksesta. Huomioithan, että osa palveluista tulee varata ennakkoon ja niiden saatavuus vaihtelee kapasiteetin mukaan.

Yhteystiedot

Meidän Festivaali
Ristinummentie 6,
04400 Järvenpää

0415487098
info@meidanfestivaali.fi

Kotisivut

Aukioloajat

Meidän Festivaalilla on jälleen tarjolla runsas nippu tapahtumia festivaaliviikolla 24.–30.7.2022.

Kerro tästä myös ystävillesi!