7.3.2022

HAKU PÄÄTTYNYT: Product Owner rakentamaan Museokortin digipalveluja

Museokortti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tuote, joka tuli markkinoille toukokuussa 2015. Yli 300 museon yhteislippu löytyy jo satojentuhansien suomalaisten lompakosta. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

FMA Creations Oy on Museokortti-toimintaa hoitava yhtiö, jonka omistaa Suomen museoliitto. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä käyttämään kulttuuria: tuotteistamme, markkinoimme ja myymme suomalaisten museoiden upeita sisältöjä helpossa paketissa. Vuonna 2015 lanseerattu Museokortti on muuttanut museoiden käyttökulttuuria ja ansaintalogiikkaa. Maininta omasta Museokortista toimii nykyään jopa Tinderissä.

HAKU PÄÄTTYNYT

Haemme nyt Product Owneria vahvistamaan Museokortin menestystä. Tule mukaan tekemään mielenkiintoisia ja joskus haastaviakin IT-projekteja merkityksellisen kuluttajatuotteen pariin. Työssämme autamme ihmisiä käyttämään kulttuuria sekä muutamme koko toimialan imagoa ja ansaintalogiikkaa.

Tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, kuinka Museokorttia kehitetään ja mahdollistetaan entistä toimivampi digitaalinen alusta ja sen tulevaisuuden skaalautuvuus. Kehitystyötä meillä toteutetaan ketterin menetelmin yhdessä kumppanien kanssa. Tule rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta!

Tulevia työtehtäviäsi

Osallistut töiden tilaukseen ja toimitukseen yhteistyökumppaniemme kanssa product ownerin roolissa, vahvistat Museokortti-tiimin teknistä osaamista ja koordinoit kehittäjien tehtävälistaa yhdessä työparisi kanssa.

Huolehdit, että vastuullasi olevat tehtävät etenevät suunnitelman mukaisesti, valituilla tekniikoilla, ja mahdolliset etenemistä uhkaavat esteet tulee käsiteltyä alta pois. Osallistut toimittajatyön ohjaukseen ja raportoit edistymisestä sisäisesti ohjausryhmälle. Pääset myös vaikuttamaan käytännön menetelmiin ja prosesseihin sekä ideoimaan tulevia askeleitamme. Sinulla on tukenasi muut projektiin osallistuvat Museokortin ammattilaiset sekä osaavat konsultit, joiden osaamisen hyödyntämisessä Museokortilla on hyvää kokemusta.

Tunnistatko itsesi seuraavista?

 • Kokemusta ja näyttöjä IT-projekteista (mielellään softa- tai tuotekehityksen parista)
 • Erityisesti kokemusta ketteristä menetelmistä, emme vieroksu vesiputousmalliakaan
 • Kokemusta monitoimittajaympäristössä toimimisesta
 • Kiinnostusta ja kykyä kehittää yhteisiä projektinhallinnan prosessejamme
 • Olet esiintymiskykyinen
 • Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi
 • Nopea oppimiskyky ja aiempien projektien myötä vahvaksi kehittynyt taito hallita useita yhtäaikaisia töitä aikataulujen puitteissa
 • Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esim. ICT-alan AMK-taso)

Eduksi katsotaan

 • Start up -henkisyys – Museokortin tiimissä tekeminen on monipuolista
 • Jos React, PHP ja Laravel on sinulle teknisenä ympäristönä entuudestaan tuttu.
 • Sinulla on kokemusta pilvipalveluista (esim. AWS Lambda)
 • Jira on sinulle tuttu työkalu
 • Opinnot projektien hallintaan liittyen tai suoritetut sertifikaatit
 • Olet itsekin ahkera Museokortin käyttäjä tai harkinnut sellaiseksi ryhtymistä...

Hae tehtävää >


FMA Creations Oy työnantajana

Psykologisen itsemääräämisteorian mukaan kolmen perustarpeen (autonomia, kyvykkyys ja yhteisöllisyys) on toteuduttava myös työarjessa, jotta ihminen voi hyvin, kasvaa ja kehittyy. Organisaatiokulttuurimme tähtää näiden tarpeiden toteutumiseen.  

Toimintatapamme ytimessä ovat matala hierarkia, alhainen byrokratia, luottamus toisiimme, välitön tunnelma ja mahdollisuus edistää oman työnkuvan tavoitteita ja tehtäviä siihen parhaiten soveltuvin menetelmin, työvälinein ja sijainnista riippumatta. Lähtökohtaisesti mahdollistamme erilaisten elämäntilanteiden, työnkuvien ja toivomusten mukaiset toimintatyylit. 

Keskeistä tekemisessämme ovat ihmiskeskeisyys, innovatiivisuus, asiakkaan näkökulma ja käytännönläheinen ongelmanratkaisu. Työmetodeina hyödynnämme ketterän kehityksen ajattelumalleja, joihin kuuluvat esimerkiksi ratkaisukeskeisyys, avoimuus uusille ideoille ja mahdollisuuksille, tiedon aktiivinen jakaminen, laajat mahdollisuudet vaikuttaa omaan työskentelytapaan ja suora keskustelu. 

Menestyksellemme oleellista on luoda, vaalia ja ylläpitää luovaa, rohkeaa ja aikaansaavaa asennetta.  Mahdollisia vastakkaiseen suuntaan työarkeamme ja toimintaamme ohjaavia rakenteita vältämme, korjaamme ja puramme tietoisesti.  

FMA Creations Oy:n liikevaihtotavoite 2022 on 14 miljoonaa euroa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa ja arjen etätyömahdollisuudet ovat todella joustavat pandemiatilanteesta riippumatta.


Hae tehtävää

Mikäli koet sekä tehtävän että Museokortin puhuttelevan sinua ja siinä on elementtejä, jotka ovat sinulle tärkeitä, niin lähetä cv ja yhteystietosi alla olevan linkin kautta, niin keskustellaan lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pia Klemi, 040 772 3440, pia.klemi@wiseit.fi

Hae tehtävää >

Kerro tästä myös ystävillesi!

 • Facebook
 • X
 • Instagram
 • WhatsApp