1.2.2022

HAKU PTTYNYT: Museokortti etsii viestinnn sisllntuottajaa!

Hallitsetko sosiaalisen median sisllntuotannon ja pystyt tuottamaan brndin mukaisia sisltj eri kanaviin? Museokortti etsii viestinnn sisllntuottajaa mraikaiseen tysuhteeseen.

Hallitsetko sosiaalisen median sisällöntuotannon ja pystyt luomaan brändin mukaisia sisältöjä eri kanaviin? Nyt on tilaisuus osallistua Suomen kiinnostavimman kulttuurituotteen rakentamiseen! Etsimme Museokortille viestinnän sisällöntuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.


HAKU PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille! Viestimme jokaiselle hakemuksen jättäneelle mahdollisimman pian.


Olet etsimämme tyyppi, jos sinulta onnistuu monikanavaisten sisältöjen tuottaminen Museokortin kanaviin brändimme mukaisesti ja hallitset myös liikkuvan kuvan tuotannon somekanaviimme. Pääpaino työssä on puhuttelevien ja innostavien sisältöjen toteuttamisessa sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja verkkosivuille.

Työsuhde on määräaikainen toukokuun alusta elokuun loppuun. Käytännön tekeminen alkaa mahdollisimman pian tuntityönä ja jatkuu kesäkauden noin neljän kuukauden ajan kokopäiväisenä. Lomakauden aikana pystyt myös vastaamaan itsenäisesti sosiaalisen median kanavistamme. Tuntitöinä tekemistä riittää myös kesäkauden jälkeen.

Sisältöjemme tavoitteena on auttaa käyttämään kulttuuria ja innostaa uusia ihmisiä vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle. Viestinnän sisällöntuottaja pääsee myös ideoimaan ja vaikuttamaan omaan työhönsä sekä osallistumaan viestintämme kehittämiseen.

”Kulttuurista kiinnostuneelle tarjolla on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan puhuttelevia sisältöjä yhdessä huipputyyppien kanssa”, kertoo kehitysjohtaja Seppo Honkanen.

Oletko sinä uusi sisällöntuottajamme?

 • Toivomme sinulta nopeita hoksottimia, vahvaa sosiaalista pelisilmää ja huumorintajua
 • Odotamme sinun tuottavan teksti-, kuva- ja videomateriaalia sujuvasti ja nokkelasti brändiimme sopivalla tyylillä eri kanaviimme.
 • Tunnet some-trendit ja pystyt tuottamaan kiinnostavaa materiaalia (myös videona) eri kanaviimme.
 • Ymmärrät visuaalista puolta ja pystyt toteuttamaan myös kuva- ja videosisältöä eri kanaviin ja kampanjoihin. Perusosaaminen kuvakäsittelystä ja editointiohjelmista on tarpeellista (esim. Photoshop, Premiere Pro, AfterEffects).
 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta tai olet opintojen loppusuoralla.
 • Otteesi tekemiseen on joustava ja ripeä. Osaat keskittyä oleelliseen ja hallita kokonaisuuksia.
 • Odotamme itseohjautuvaa työotetta, tarkkuutta ja kykyä pitää muuttuvissa tilanteissa langat käsissäsi.
 • Edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja, kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn kesälomakaudella sekä kykyä omaksua erilaisten digitaalisten järjestelmien ja ohjelmistojen käyttö nopeasti.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan Suomen kiinnostavinta kulttuurituotetta Museokorttia mukavassa, startup -henkisessä työyhteisössä. Käytännön arjessa pääset toteuttamaan ajankohtaisia sisältöjä alusta loppuun ja saat asiantuntevaa taustatukea muilta ammattilaisilta. Perehdytämme tehtävään huolellisesti.

Työsuhde Suomen museoliiton omistaman FMA Creations Oy:n palveluksessa on aluksi tuntityötä erikseen sovittavan työmäärän mukaisesti ja täysipäiväinen määräaikainen työsuhde toukokuusta elokuun loppuun (noin neljän kuukauden ajan). Olemme joustavia ja yhdessä sovittavat työtunnit voidaan järjestellä tehtävään valittavan henkilön kalenteriin sopivaksi. Tehtävää riittää tuntitöinä myös kesäkauden jälkeen, joten toiveenamme on pitkäkestoinen yhteistyö.

Täytä hakulomake viimeistään su 13. helmikuuta. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä olet oikea valinta tiimiimme. Voit tehdä tämän esimerkiksi viidellä ytimekkäällä pointilla.

Teksti- tai videonäytteitä, curriculum vitaen ja muuta oleelliseksi katsomaasi voit liittää hakulomakkeeseen linkkeinä tai pdf-tiedostoina. Kokopäiväisestä työstä maksetaan 2 900 euron kuukausipalkkaa ja tuntitöistä korvataan laskennallisen tuntipalkan perusteella. FMA Creations Oy:n toimitilat sijaitsevat Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa. Mahdollisuus fyysiseen osallistumiseen on tarpeellista, mutta arjen etätyömahdollisuudet ovat laajat ja joustavat pandemiatilanteesta riippumatta.

Museokortti on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä tuote, joka tuli markkinoille toukokuussa 2015. 12 kk voimassaoleva 300 museon yhteislippu löytyy jo satojentuhansien suomalaisten lompakosta.LISÄTIETOJA: Voit tiedustella lisätietoja alla olevalla kommenttipalstalla. Huomaathan, että kommenttisi ja vastaukset näkyvät julkisesti kaikille.

Kerro tästä myös ystävillesi!

 • Facebook
 • X
 • Instagram
 • WhatsApp
Hakija

Hei! Olen odotellut yhteydenottoa tai edes tietoa siitä, että en pääse haastatteluun. Oletteko kaikkiin yhteydessä?

Jenni

Hei, ilmoitatteko jokaiselle, vaikka ei pääsisi haastatteluun?

Museokortti

Haku päättynyt su 13. helmikuuta. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille!

Käymme hakemukset läpi ja viestimme jokaiselle mahdollisimman pian.

Kaarina

Hei! mit kautta hakulomake tulisi tytt?

VASTAUS:
Kiitos kysymyksest, tlt: https://fi.surveymonkey.com/r/T899269

Minna

Tosi kiinnostava typaikka! Itseni ji viel mietityttmn, minklaista video-osaamista etsitte? Mobiilivideota olen kyll tehnyt, mutta jos haetaan ammattilaiskalustolla tyskentelev tekij, sellaistaa osaamista ei ole.

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest! Etsimme ensisijaisesti sujuvaa sisllntuottajaa, joka hallitsee some-kanavat ja oikeat viestinttyylit.
Osana tekemist olisi tietty mahtavaa, jos kevyt mobiilivideo hoituu npprsti. Ammattilaistason vdeotuotannoista tms. ei ole kysymys.
Laita ihmeess hakemus tulemaan!

MA

Hei!

Kuinka paljon tyskentely olisi Helsingiss? Itse asun Etel-Pohjanmaan alueella, joten visiitit Helsingiss onnistuvat kyll, mutta muutto sinne suuntaan ei valitettavasti onnistu.

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest! Pasiassa ty onnistuu etn paremmin kuin hyvin. Laita hakemus tulemaan.

KL

Pakko varmistaa, ett tuleehan hakemus perille, sill kun painaa lhet-nappia lomakkeen tyttmisen jlkeen, nkymksi tulee vain Survey Monkeyn kyselytutkimuksen mainos eik mitn ilmoitusta hakemuksen vastaanotosta.

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest! Kyll, hakemukset tulevat perille onnistuneesti.

Riina Leinonen

Todella kiinnostava typaikka tarjolla! Hakemus laitettu ja toivottavasti kuulen teist😊

VASTAUS:
Kiitos, mukava kuulla!

Jenny

Hei! Mahtaako ammattikoulupohjaisella tutkinnolla olla merkityst haussa, vai toivotaanko hakijalta ennemmin korkeakoulututkintoa?

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest! Oleellisinta on osaaminen, vanhaa latteutta mukaellen: eihn kukaan tutkintotodistuksella tit tee.

Ninni

Voiko tyt hakea jos pystyy sitoutumaan Helsingiss lhityskentelyyn vasta toukokuusta alkaen? Opinnot nimittin toisella paikkakunnalla

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest! Totta kai voi, etmaailmassa elmme. Trke on kuitenkin se, ett ajoittain erityisesti kesll on mahdollisuus mys fyysiseen kohtaamiseen tytehtvien vaatiessa.

Toisella paikkakunnalla olevat opinnot eivt ole missn mrin este.

Kaisa

Tytyyk kaikki kuvausvlineet yms. olla omasta takaa vai onko typaikalta lainattavissa?

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest! Tynantaja luonnollisesti tarjoaa kaikki tarvittavat tyvlineet.

Koo

Kiinnostava paikka, mutta mit nm tuntityt tarkoittavat ja paljonko niit on? Mit jos kevll ei pysty juurikaan tekemn?

VASTAUS:
Kiitos kysymyksest! Tuntitist sovitaan tehtvn valittavan henkiln kanssa joustavasti, tarkkaa tuntimr on tss valitettavasti mahdotonta kertoa.

Sari Walden

Lhetin hakemuksen, toivottavasti tuli perille

VASTAUS:
Kiitos hakemuksesta!

Minna

Hei,
kuinka monta tuntia tuntity noin olisi viikossa?

VASTAUS:
Kiitos hyvst kysymyksest, pahoittelut hieman vaillinaisesta vastauksta.

Tuntimr sovitaan tehtvn valittavan henkiln kanssa ja riippuu mys hnest. Selv on, ett tekemist riitt.

Museokortin yllpito

Voit tiedustella listietoja tll kommenttipalstalla. Huomaathan, ett kommenttisi ja vastaukset nkyvt julkisesti kaikille.