25.12.2021

Aloita uusi kulttuurivuosi – nyt kuukausi kaupan plle!

Kulttuuriedut kyttmtt? Osta Museokortti nyt – ota kyttn sitten, kun sinulle parhaiten sopii. Uusien korttien voimassaolo alkaa vasta ensikynnist.

Tee uuden vuoden paras päätös ja lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle! Tarjouksena kaikkiin Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12+1 kk. Voit ostaa Museokortin myös kulttuurieduilla kätevästi verkkokaupasta. Hyödynnä tarjous nyt – uuden kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä.

Panostatko ensi vuonna arjen pieniin hengähdystaukoihin, yhteiseen aikaan läheisten kanssa tai kaipaatko kiinnostavaa nähtävää kotimaan reissuille? Museokortti (72/68 €) tarjoaa runsaasti elämyksiä ja mielekästä tekemistä niin arkeen kuin lomaan. Hanki vuoden mittainen kulttuurimatka yli 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin!

ERIKOISTARJOUS: Kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle: 12 + 1kk! Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista. Tarjous voimassa 31.12.2021 asti.

Osta Museokortti


Mitä Museokortteja tarjous koskee?

Kaikki verkkokaupastamme ja museoista 31.12.2021 mennessä ostetut Museokortit ovat 12+1 kuukautta voimassa. Etu koskee kaikkia uusia Museokortteja itselle tai lahjaksi sekä vanhojen Museokorttien (voimassa olevat sekä vanhentuneet) uusintoja.

Voiko Museokortin maksaa kulttuurieduilla?

Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi Museokortin verkkokaupastamme. Verkossa maksutapoina käyvät Smartum-saldo, Edenred-kortti, ePassi sekä Eazybreak. Lue lisää >

Milloin Museokortin voimassaolo alkaa?

  • Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti.
  • Museokortti-lahja: Lahjakortit eivät kulu ennen käyttöä. Museokortti-lahjojen voimassaolo alkaa muiden uusien korttien tapaan vasta ensikäynnistä. Lahjansaaja voi siis ottaa kortin käyttöön, kun itse haluaa.
  • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, uusiminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin.
  • Jatkokausi vanhentuneeseen korttiin: Jos korttisi on jo vanhentunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Mistä voin ostaa Museokortin tarjouksella?

Museokortit 13 kuukauden voimassaololla ovat saatavilla verkkokaupastamme ja Museokortti-kohteista. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit sekä kulttuuriedut Smartum-saldo, Edenred-kortti, ePassi sekä Eazybreak.

Monet museot hyväksyvät myös laajan valikoiman erilaisia maksutapoja sekä kulttuurietuja. Tarkista ennen museovierailuja kohteen aukioloajat sekä maksutavat museon omilta verkkosivuilta.


Museoharrastus vähentää tutkitusti stressiä, rentouttaa ja edistää palautumista. Museokortilla saat helppoja taukoja arjen kiireisiin ja piipahdat museossa milloin vain - vaikkapa matkalla töistä kotiin tai kauppareissun lomassa. Voit maksaa Museokortin myös työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla. Kuva: Mirkka Pihlajamaa

Museovierailut tuovat iloa arkeen ja lomaan – aloita vuoden mittainen kulttuurimatkasi nyt!

Kuinka hoidat hyvinvointiasi ensi vuonna? Tutkimusten mukaan museoissa käyminen herättää positiivisia tunteita, rentouttaa ja tarjoaa rauhoittavia kokemuksia. Museovierailu tarjoaa tarpeellisen hengähdystauon arjen kiireistä ja huolista. Lue lisää museokäyntien hyvinvointivaikutuksista täältä.

Piipahda museossa kauppareissun lomassa, junaa odotellessa tai työpäivän päätteeksi - Museokortilla poikkeat helposti museossa milloin vain. Sovi museotreffit ja vietä laatuaikaa ystävän, perheenjäsenen tai vaikkapa työporukan kanssa. Voit myös tehdä matalan kynnyksen irtiottoja kotimaassa. Lähde kulttuurikierrokselle omaan kotikaupunkiin tai lähimatkalle naapurikunnan museoihin.

Museokortilla poikkeat helposti museossa niin arkena kuin kotimaan lomillakin. Koet yli 300 museota, satoja näyttelyitä, kymmeniä tapahtumia sekä viikoittain vaihtuvia etuja. Koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt, katso matkavinkit elämyksellisiin kotimaanmatoihin ja virkistäydy kulttuurin parissa keskellä arjen kiireitä.Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin >

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp