14.6.2021

Keskuun Museokortti-edut: sisustusta, asusteita ja bussikierros Tuusulanjrvell

Erik Bruunin Rapukausi (1961) -tarjotin sopii ilahduttamaan keskauden juhliin Come to Finland Publishing & taiteilijat

Hanki mökkituliaiset tai kesäjuhlien lahjat hyödyntämällä kesän Museokortti-etusi. Sisustusvinkkejä voi lähteä hakemaan suurten suomalaisten taidekodeista Tuusulanjärven rannalta. Kesäkuun Museokortti-etuna pääset Visit Tuusulanjärvi -bussiin ilmaiseksi!


Museokortin omistajana saat vaihtuvia monipuolisia etuja ja alennuksia museokaupoista, museotapahtumista, kahviloista sekä matkailupalveluista, kuten hotelleista ja ravintoloista.

Katso etuvinkkimme kesäkuulle! Kaikki yli 50 ajankohtaista Museokortti-etua löydät aina osoitteesta: Museot.fi/edut


Come to Finland –sisustustuotteet verkkokaupasta -25 %

www.cometofinland.fi | Etu voimassa 31.8.2021 saakka

Kultaa kotisi suloisimmalla Suomella! Vuodesta 2007 lähtien Come to Finland -tiimi on pelastanut suomalaisia kulttuuriaarteita ja antanut niille uuden elämän.

Museokortin omistajana saat -25 % alennuksen nyt elokuun loppuun saakka kaikista verkkokaupan tuotteista. Valitse suosikkisi julisteista, tarjottimista, palapeleistä ja monista muista Suomessa valmistetuista sisustustuotteista. Käytä Cometofinland.fi -verkkokaupan kassalla koodia: RIEMUHUUTO2021.

Lue lisää >
Rakastettu Helsinki-kartta palapelinä kesäiltoja ilahduttamaan

Helsingin kaupunginmuseo ja Hakasalmen huvila, Helsinki | 24.6.2021

Nostalgisen palapelin humoristiset hahmot ja herkulliset yksityiskohdat koukuttavat kokoamaan ja herättävät hauskoja keskusteluita. Peli nyt itselle tai lahjaksi Museokortilla vain 17,50 € (norm. 25 €).

Aarne Nopsanen (1907–1990) piirsi kartan Helsingin matkailutoimiston tilauksesta kesäolympialaisiin 1952. Tuntemattomasta syystä karttaa ei tuolloin kuitenkaan julkaistu. Kaupunginmuseon kokoelmista löytynyt aarre kuvittaa nykyään useita museokaupan tuotteita.

Lue lisää >
Poronnahka-asusteita ja Lapuan kankureiden pusseja -25 %

Tiedekeskus Pilke, Rovaniemi | Etu voimassa 30.6.2021 saakka

Kesälaukku tai kevyt kassi keikkumaan olalle kesäksi Pilke Shopista koko kesäkuun ajan -25 % Museokortilla. Miikon laukut ja lompakot on valmistettu Suomessa, pohjoismaisesta hirvennahasta. Lapuan kankureiden leipä- ja pyykkipussit ovat kotimaisuuden lisäksi valmistettu ylijäämämateriaalista. Pilke Shopista löydät myös Suomessa painatetut ja ommellut kangaskassit Daga ulvin ihanilla kuvilla.

Lue lisää >
Suosittu Visit Lake Tuusula -bussi kulkee jälleen

Järvenpään rautatieasema ja Tuusulanjärvi | Etu voimassa 29.8.2021 saakka

Järvenpään rautatieasemalta starttaava hop on hop off -bussi vie sinut kätevästi Tuusulanjärven nähtävyyksiin. Näytä kuljettajalle Museokorttiasi, ja matka on ilmainen (norm. 5 €). Reitin varrelta löydät kuusi Museokortti-kohdetta. Edestakaisin reittiä kulkevaan bussiin on helppo hypätä kyytiin pysäkeiltä, jotka on merkitty nimellä Visit Lake Tuusula bus.

Muista myös -10 % Museokortti-etu Meidän Festivaalin esityksistä 25.–31.7.2021. Vuosittaisen veikeän kamaritaidetapahtuman ohjelmisto levittäytyy konserttipaikkoihin ympäri Tuusulanjärveä. Ytimessä ovat alueen historiallisten taiteilijakotien kamareissa pidettävät konsertit.

Lue lisää bussista >

Lue lisää festivaalista >

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp