12.5.2021

Toukokuun Museokortti-eduissa museokauppojen tuotteita alehintaan

EMMA Shopin valikoimasta lydt Futuro-aiheisia magneetteja, postikortteja ja paljon muuta. Kaikki Futuro-tuotteet -20% EMMA Shopin myymlss ja verkkokaupassa 31.7. asti.

Museokaupoissa nyt alennuksia museokorttilaisille – ilmailuaiheisia kirjoja, Futuro-tuotteita sekä tarvikkeita kesäjuhliin sekä luontoretkille. Museokortilla saat myös etuhinnan Rautatiemuseon virtuaaliopastukseen.

Museokortin omistajana saat vaihtuvia etuja ja alennuksia museokaupoista, tapahtumista, opastuksita sekä museokahviloista ja -ravintoloista.

Kokosimme toukokuun vinkit museokauppojen Museokortti-etuihin.

Kaikki Museokortti-edut löydät täältä: Museot.fi/edut

Futuro-tuotteet -20% EMMA Shopin myymälässä ja verkkokaupassa

EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Espoo | Etu voimassa 31.7.2021 asti

EMMA Shopin valikoimasta löydät Futuro -aiheisia magneetteja, postikortteja ja paljon muuta.

Futuro-talo on yleisölle avoinna aina kesäkautena WeeGeen aukioloaikoina. Arkkitehti Matti Suurosen (1933-2013) suunnittelemassa ellipsin muotoisessa muovitalossa kiteytyvät 1960-luvun lopun avaruusajan arkkitehtuurin ja designin kokeelliset muodot, uudet materiaalit ja optimistiset ideat.

Museokortti-etuna saat nyt -20 % kaikista Futuro-tuotteista EMMA Shopin myymälässä Museokorttia näyttämällä ja verkkokaupassa Emmashop.fi koodilla FUTURO2021.

Lue lisää >


Suomen Rautatiemuseon virtuaaliopastus Museokortilla 10 € etuhintaan

Suomen Rautatiemuseo, Hyvinkää | Etu voimassa 18.5.2021 pidettävään virtuaaliopastukseenOppaana toimii Suomen Rautatiemuseon museolehtori Inka Alén, joka johdattaa osallistujat museon näyttelyyn ja entisaikojen matkustustunnelmiin.

Kansainvälisenä museopäivänä 18.5. kurkistetaan menneiden aikojen matkantekoon ja noustaan sisälle vaunuihin, joihin tavallisesti ei pääse tutustumaan.

Virtuaalisella opastuskierroksella pääset tutustumaan 1800-luvun höyryvetureihin ja 1900-luvun moottorivaunuihin, kuten Pikku-Ruskoon, Felixiin, Puumottiin ja Lättähattuun.

Etäopastuksia pidetään kansainvälisenä Museopäivänä 18.5.2021 klo 11.00 ja 17.00. Etu on voimassa Museokortilla ainoastaan 18.5. pidettävillä kierroksilla. Lisää edun alennuskoodi verkkokaupassa varausta tehdessä: SRMMKL180521. Osta lippu HelsinkiNorthin verkkokaupasta täältä >

Lue lisää >

Kaikki kirjat ja pienoismallit -10 %

Suomen ilmailumuseo, Vantaa | Etu voimassa 31.5.2021 asti


Toukokuun ajan Suomen Ilmailumuseon Museokortti-etuna -10 % alennus kaikista kirjoista ja pienoismalleista.

Museokaupasta löytyy ilmailuaiheista kirjallisuutta ja lehtiä, leluja, pienoismalleja, liidokkeja ja lahjatavaroita moneen tilanteeseen. Lue lisää >

Ilmailumuseon Kahvila Yläpilven toukokuun Museokortti-etuna pala porkkanakakkua tai makeaa piirakkaa ja kahvin/teen yhteishintaan 6 €. Lue lisää >

Koivupahkasta valmistetut kuksat -10 %

Tiedekeskus Arktikum, Rovaniemi | Etu voimassa 31.5.2021 astiKuksa on ihana lahjaidea ja loistava käyttötavara.

Arktikum Shopin toukokuun etuna museokorttilaiset saavat WoodJewelin koivupahkasta valmistetut kuksat -10% etuhintaan.

Kuksaa on haudutettu vahvassa kahvissa, mikä antaa kuksalle kauniin värisävyn.

Kuksa on sellaisenaan heti käyttövalmis. Pesuksi riittää pelkkä huuhtelu vedellä.

Lue lisää >

Marjaisat juhlajuomat ja tarjoilualustat Pilke Shopista -25%

Tiedekeskus Pilke, Rovaniemi | Etu voimassa 31.5.2021 asti


Kevään juhlasesonkiin marjaisat ja metsäiset alkoholittomat kuohujuomat ja kotimaiset tarjoilualustat Pilke Shopista koko toukokuun ajan -25%.

Lapin Kuohun alkoholittomat juhlajuomat vievät kielen mennessään ja soveltuvat koko perheen juhlahetkiin. Mesiangervoa, hillaa, puolukkaa ja muun muassa kuusenkerkkää pohjoisista metsistä. Kata kauniisti upealle tarjottimelle tai modernisti leikkuulaudalle.

Pilke Shopin kaikki tarjoilualustat ovat Suomessa tehtyjä ja kuin pala parasta taidetta pöydässä. Kuvituksia löytyy esimerkiksi niin Ester Visualilta, DesignPaletilta kuin Miikoltakin.

Lue lisää >

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp