10.12.2020

Shoppaile joululahjat etänä – uniikeimmat kotimaiset lahjat saat museoiden verkkokaupoista!

Ateneumin verkkokaupasta löydät suomen taiteen klassikoita. Kuvassa tuotteita Pekka Halosen maalauksesta Tomaatteja (1913).

Listasimme Museokortti-museoiden verkkokaupat helppoa ostosreissua varten. Suuntaa tänä jouluja lahjaostoksille mukavasti ja turvallisesti omalta kotisohvaltasi!

Museokaupoista löydät laajan valikoiman ainutlaatuisia lahjaideoita taideklassikoilla kuvitetuista sisustustuotteista ja asusteista, olympiajoukkueen virallisen Suomi-verryttelyasun kautta aina design-klassikkovalaisimiin.

Tekemällä jouluostokset museokaupassa tuet sekä kotimaisia museoita että kotimaisia valmistajia ja käsityöläisiä, joiden tuotteista museokauppojen tuotevalikoimat vahvasti koostuvat.

Katso myös museoiden verkkokauppojen houkuttelevat tarjoukset. Osa verkkokaupoista tarjoaa joululahjojen ostajille Museokortti-etuja tuotteista ja osasta saat ilmaisen kuljetuksen tilauksen ylittäessä tietyn summan. Heurekan verkkokaupasta saat lahjat jopa valmiiksi paketoituina – kaupan päälle.

Voit tehdä jouluostoksia kivijalkamuseokaupoissa alueilla, joilla museot ovat avoinna. Tämän lisäksi Helsingissä palvelevat Ateneumin, Heureka Shop Kamppi, Taidehallin, Urheilumuseon. Musiikkimuseo FAMEn ja Temppeliaukion kirkon kaupat sekä tilauksesta Designmuseon kauppa. Turussa palvelee Aboa Vetus & Ars Novan museokauppa. Tampereella voit tehdä jouluostoksia Vapriikin ja Muumimuseon myymälöissä. Näiden museokohteiden näyttelytilat on suljettu, mutta museokaupat ovat avoinna.

Muista myös seurata Museoiden joulukalenteria Facebookissa ja Instagramissa. Kommentoimalla luukkuja voit voittaa museokauppojen upeita joululahjoja tai bongata juurikin sen täydellisen lahjaidean. Lue lisää >


Egypin loisto -suosikkinäyttelyn tyylikkäät tuotteet löytyvät nyt Amos Rexin uudesta verkkokaupasta.

Museoiden verkkokaupat

Museokortin verkkokauppa

Anna lahjaksi lupaus arjen seikkailuista! Joulutarjouksena lisäkuukausi kaupan päälle (12+1kk). Museokortti ei kulu ennen käyttöä – osta siis huoletta joululahjaksi. Vuoden voimassaolo alkaa vasta ensikäynnistä. Ajasta digilahjana vaikkapa jouluaattoon! Tarjous koskee myös Museokortilleen joulukuun aikana jatkoaikaa ostavia.

Ainola

Ainolan verkkosivujen kaupasta sähköpostitilauksella sulosäveliä jouluun laajasta levyvalikoimasta.

Alvar Aalto -museo

Designjulisteita, muistikirjoja, Artekin tuotteita, kirjoja sekä kopioita Alvar Aallon arkkitehtipiirustuksista.

Amos Rex

Tyylikkäät Egypin loisto -suosikkinäyttelyn tuotteet sekä Amos Rex -tuotteet nyt myös museon uudessa verkkokaupassa! Sisutusta, julistieta, kirjoja, pelejä ja puuhaa.

ETU: Museokortilla -20% alennusta Egypti – Kala sarkofagissa & muita mysteereitä -kirjasta sekä Egyptin loisto -näyttelyn julisteista ja postikorteista joulukuun ajan. Hyödynnä etu kampanjakoodilla EGYPTI2020.

Ateneumin taidemuseo

Ateneumin verkkokaupasta löydät yli 450 uniikkia lahjaideaa! Hanki kuusen alle Suomen taiteen klassikkoteoksilla kuvitettuja lahjatuotteita.

ETU: Vähintään 30 euron tilauksille ilmainen toimitus Suomessa 17.12. asti!

ETU: Museokorttilaisille Kaikki taideklassikoilla kuvitetut silmälasikotelot -25 % joulukuun ajan. Hyödynnä etu Ateneumin museokaupassa tai Museoshop-verkkokaupassa koodilla: ATENEUMJOULU

Didrichsenin taidemuseo

Vincent van Gogh -tuotteita ja taidekirjoja museon näyttelyistä.

Ehrensvärd-museo

Kauniita historiallisia sisustusjulisteita ja kirjallisuutta Suomenlinnan historiasta, linnoista ja saarista.

EMMA Espoon modernin taiteen museo

Design- ja nykytaide-teemaista sisustusta, taidetarvikkeita, kirjallisuutta ja peleja.

ETU: Tapio Wirkkala -tuotteet ja -kirjat -25% EMMA Shopin verkkokaupassa emmashop.fi 1.-24.12.2020. Etu verkosta koodilla WIRKKALA2020.

Gallen-Kallelan museo

Grafiikankopioita, julisteita ja erilaisia esineitä Gallen-Kallelan komeista teoksista.

Helsingin Taidehalli

Lahjapakettiin upea Tee-se-itse-ryijy, Tom of Finland -muistivihkoja tai tyylikäs Taidehalli-kassi! Valikoimassa tietysti myös taidekirjoja ja -julisteita.

ETU: Alekoodilla RYIJY20 saat ryijyaiheisista lahjapapereista -20% alennusta. Tarjous on voimassa 23.12. Taidehallin Kioskissa ja verkkokaupassa.

Heureka

Verkkokaupassa laaja valikoima peleja, pulmia ja tiedetekemistä olit sitten kiinnostunut avaruudesta, roboteista, anatomiasta tai jännittävistä laboratoriokokeista! Hanki hauskaa ja kehittävää tekemistä koko perheelle verkkokaupan laajasta valikoimasta.

ETU: Halutessasi saat lahjat valmiiksi paketoituna, ilmaiseksi!

ETU: Nyt ilmainen toimitus yli 60 € ostoksille!

Hotelli- ja ravintolamuseo

Kirjoja, lahjakortteja ja olut-opastuksia nautiskelijoille!

Hyvinkään kaupunginmuseo

Sähköpostitilauksella hauskoja ja nostalgisia tuotteita retrokuvista ja Hyvinkään historiasta.

Hyvinkään taidemuseo

Sähköpostitilauksella uniikkeja Helene Schjerfbeck ja Yrjö Saarinen -tuotteita, koruja sekä taidepuuhaa pienemmille.

Kotkaniemi

Tuotteita P.E. Svinhufvudiin ja Kotkaniemeen liittyen.

Kuopion kaupungin museot

Minna Canth -tuotteita historiallisilla kuvilla ja lainauksilla.

Lottamuseo

Lottapuodin verkkokaupasta löydät erilaisia Lotta Svärd -teemaisia tuotteita. Nyt myös 100-vuotis juhlavuoden erikoistuotteita!

Lusto – Suomen Metsämuseo

Metsäteemaisia kirjoja, asusteita, paperituotteita ja taidevedoksia.

Musiikkimuseo Fame

Hanki Famen verkkokaupasta pukin konttiin vaikka kotikaraokemikrofoni tai suomalaisten muusikoiden elämänkertoja!

Museo-lehti

Museokortti-etuna jouluun saakka: tilaa MUSEO-lehti itsellesi ja toinen ystävälle: Kaksi määräaikaistilausta yhden lehden hinnalla 38 €. MUSEO on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä museoiden aikakauslehti, joka tarjoaa näkymiä museoiden kulissien taakse!

Nykytaiteen museo Kiasma

Nykytaiteen ystäville mm. kirjallisuutta, taidekasseja, taiteilijatarvikkeita sekä paperi- ja toimistotuotteita.

ETU: Vähintään 30 euron tilauksille ilmainen toimitus Suomessa 17.12. asti!

ETU: Museokorttilaisille kaupan päälle värikäs Kiasma-kangaskassi! Hyödynnä etu verkkokaupassa koodilla KIASMAJOULU. Etu on voimassa 1.–31.12.2020. Etu ei koske lipputuotteita, lahjakortteja tai postimerkkejä.

Porin taidemuseo

Tyylikkäitä sisustustuotteita ja asusteita museon näyttelyihin liittyen sekä taidekirjallisuutta.

ETU: Museokortin omistajille 15 % alennusta Perversioni on usko taiteeseen -näyttelyn tuotteista 1.-24.12.2020 verkkokaupassa. Tuoteperheeseen kuuluvat vastuulliseksi tekstiiliksi sertifioidun Neutral-merkin t-paita, magneetti, juliste sekä neljä erilaista korttia. Lunastat edun kun lisäät maksuvaiheessa nimesi perään Museokorttisi numero.

Rauman merimuseo

Kirjallisuutta ja esineitä merenkulun historiasta.

Rauman Vanha Raatihuone

Rauma on kuuluisa pitsistään ja verkkokauppa sisältääkin valikoiman pitsikoristeisia lahjaesineitä.

Sagalund

Kirjallisuutta paikallishistoriasta lapsille ja aikuisille, tekstiilejä museon omilla kuoseilla, hopeakoruja Kemiönsaarelta, ajanvietettä sekä tuliaisia kotiin ja lahjaksi.

Seinäjoen taidehalli

Tue kotimaista käsityötä! Verkkokaupassa koruja, kauneudenhoitoa ja sisustusta. Erikoisuutena kansallispuku- ja pohjalaistuotteet.

Serlachius-museoiden verkkokauppa

Kauniita sisustustuotteita ja asusteita kotimaisilla taideklassikoilla kuvitettuna mm. Schjerfbeck, Gallen-Kallela ja Edefelt.

ETU: Museokorttilaisille -20 % alennus kaikista Serlachius-museoiden kirjoista verkkokaupassa käyttämällä koodia KIRJAT20. Etu voimassa 1.-23.12.2020.

Sinebrychoffin taidemuseo

Hanki jouluun renessanssin ja barokin loistoa! Kaupassa mm. kansainvälisin taideklassikoin koristettuja kodin tuotteita ja asusteita.

ETU: Vähintään 30 euron tilauksille ilmainen toimitus Suomessa 17.12. asti!

ETU: Museokorttilaisille kaupan päälle kierrätysmuovista valmistettu kaunis Asetelma-taidekassi! Hyödynnä etu verkkokaupassa koodilla SIFFJOULU. Etu on voimassa 1.–31.12.2020. Etu ei koske lipputuotteita, lahjakortteja eikä postimerkkejä.

Suomen luontokeskus Haltia

Anna lahjaksi pala suomalaista luontoa! Haltia shopista löydät luotokirjojen, karttojen ja retkeilyvälineiden lisäksi myös valikoiman elämystuotteita. Luonnonystävän pakettiin sopii Villiyrtti-verkkokurssi tai ilmaan puiden väliin viritettävän Tentsile-teltan vuokraus.

Särestöniemi-museo

Lahjatuotteita Reidar Särestöniemen värikylläisillä vaikuttavilla maalauksilla kuvitettuna.

Trafiikki-museoiden yhteinen verkkokauppa

Trafiikki-museoiden Forum Marinum, Mobilia, Postimuseo, Radio- & tv-museo, Suomen ilmailumuseo, Suomen merimuseo, Suomen Rautatiemuseo sekä Tekniikan museonyhteisestä laajasta verkkokaupasta ostat helposti lahjat tekniikan ja suomen sotien historiasta kiinnostuneille!

Urheilumuseo

Lahjoja urheiluhistorian faneille! Perinteisen pyjamajoululahjan voi korvata Urheilumuseon kaupasta löytyvällä historiallisella Suomi-verryttelypuvulla, jossa olympiajoukkueet edustivat 1932-1964.

ETU: Jouluetuna museokortilaisille kaikki keittiöpyyhkeet -20 %


Alvar Aalto Art Posters -julisteiden sarja tuo kotiin palasen arkkitehtuurin historiaa vuosilta 1960–98.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp