17.12.2020

Joululahjat hankkimatta? Museokortti ehtii digilahjana aina perille!

Museokortti on joulun paras elmyslahja. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti
Jäikö joululahjojen hankkiminen viime tippaan? Museokortti on varma valinta, joka sopii joka makuun ja ehtii aina perille – ajasta digilahja saapumaan vaikkapa jouluaattoiltaan. Voimassaolo alkaa vasta ensikäynnistä.


Joulutarjouksena kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle 12+1 kk =13 kk. Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista 31.12.2020 asti.

Ajasta digilahja ja terveisesi haluamaasi hetkeen lahjansaajaa ilahduttamaan

Digilahja toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse – toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Tilausta tehdessä lahjaan voi kirjoittaa omat terveiset, jotka näkyvät lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Asiakasnumero toimii pääsylippuna museoon heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi asiakassivuillamme, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Osta digilahja


Yli 10kpl:n tilaukset myös laskulla

Museokortti on myös loistava lahjaidea henkilöstölle, avainasiakkaille, yhteistyökumppaneille tai hallituksen jäsenille. Voimassaolo ei kulu ennen käyttöä, ja digitilauksella lahjat ehtivät perille juuri silloin kun haluat. Tilaa yli 10 kpl:n erä Museokortteja täyttämällä tilauslomake ja maksa laskulla.

Tilaa laskulla


Museokortti-kirjelahjan saa heti mukaan museokaupasta

Kun ostat Museokortti-lahjan museosta, saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortti toimii pääsylippuna heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi asiakassivuillamme, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Listasimme avoinna olevia museokauppoja Helsingissä, Tampereella ja Turussa >

Voit ostaa Museokortin myös Tiketistä, toimipisteet löydät täältä >Museokortti on aina hyvä lahja: se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Uusi voimassaolo alkaa vasta korttien yhdistämisestä. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp