24.5.2023

Majoitu edullisemmin Museokortilla – yvy mkiss, hotellissa tai museolaivassa etuhintaan!

Yhdell kortilla satoja elmyksi ja etuja ympri Suomen! Museokortilla saat psyn yli 360 museoon ja alennuksia viihtyisist majoituskohteista eri puolilla maata. Kuvat: Krista Ylinen, Krapi, Hotel Kakola.

Poimi kesän viihtyisimmät majoitukset Museokortti-eduista! Lähditpä Lappiin, Ahvenanmaalle tai kaupunkilomalle, Museokortilla saat alennusta majoituksista kumppaneiltamme. Katso Museokortin majoitusedut ja löydä tunnelmalliset majapaikat kesän reissuille.

Museokortti on kesän paras reissukaveri kotimaassa. Saat pääsyn yli 360 museoon ja saat alennusta kumppaniemme majoituskohteissa ympäri Suomen.

Museokortilla yövyt edullisemmin esimerkiksi Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Maarianhaminassa ja Kittilässä. Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun: voit majoittua mökissä järven rannalla, viihtyisissä kaupunkihotelleissa tai kodikkaissa hostelleissa.

Kokosimme tähän artikkeliin ajankohtaisia majoitusetuja, jotka saat Museokortillasi. Katso edut alapuolelta ja varaa parhaat majapaikat kesän matkoille ennakkoon!

Katso kaikki edut


Kaipaatko uusia ideoita kesän lähiretkille ja seikkailullisille lomareissuille kotimaassa? Museokortin matkavinkeistä löydät kotimaan suosikkikohteet, piilotetut helmet sekä parhaat pysähdyspaikat. Tutustu matkavinkkeihin: museot.fi/matkavinkit.


Museokortilla saat nämä majoitusedut:Majoitu tunturimaisemissa ja koe Kittilän upeat Museokortti-kohteet. Museokortti-etuna saat -15 % majoituksesta Levin ainoassa rinnehotellissa. Kuvat: Hotel Levi Panorama.

Hotel Levi Panorama, Kittilä | -15 % majoituksesta

Vietä yö tunturissa kaikilla mukavuuksilla – Levin ainoasta rinnehotellista avautuu upeat maisemat! Uusi majoituskumppanimme Hotel Levi Panorama tarjoaa museokorttilaisille 15 % alennuksen majoituksesta. Etu on voimassa 31.10. asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Kittilässä koet kolme ainutlaatuista Museokortti-kohdetta: hotellin vieressä sijaitsevan Samilandin, Palsa-museon Kittilän keskustassa ja Särestöniemi-museon Kaukosen kylällä. Katso myös Seikkailu lumoavassa Lapissa -kulttuurikierros Museokortin matkavinkeistä ja koe kaikki pohjoisen upeat museot.Vieraile Saamelaismuseo Siidassa ja yövy kumppanimme Wilderness Hotel Inarin upeassa kohteessa Inarijärven rannalla. Kuva: Wilderness Hotel Inari.

Wilderness Hotel Inari | -10% majoitushinnasta

Koe Saamelaismuseo Siida, majoitu Inarijärven henkeäsalpaavissa maisemissa ja nauti ympäröivästä luonnonrauhasta. Wilderness Hotel Inari tarjoavaa unohtumattoman elämyksen Lapin museokierroksille. Etu on voimassa 15.11. asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet.Teetkö tänä kesänä lomareissun pääkaupunkiseudulle? Museokortilla yövyt edullisemmin kolmessa majoituskohteessa: The Folks Hotel Konepajassa, Hostel Suomenlinnassa tai Hotel Mattsissa. Kuvat: Usva Torkki, Hotel Matts, The Folks Hotel Konepaja, Hostel Suomenlinna

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Hostel Suomenlinna, Helsinki | -10 % majoituksesta

Tee miniloma Suomenlinnan maailmanperintökohteeseen! Hostel Suomenlinna on suojellussa, vanhassa kansakoulurakennuksessa sijaitseva majapaikka. Tunnelmallinen Suomenlinna on paitsi upea kesäinen retkikohde, myös ainutlaatuinen museosaari, jolta löydät useita Museokortti-kohteita.

Katso Hostel Suomenlinnan varausohjeet täältä. Tutustu myös Suomenlinnan kulttuuriaarteisiin tällä kierroksella.


The Folks Hotel Konepaja, Helsinki | -10 % päivän majoitushinnasta

VR:n vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla. Kävele Musiikkimuseo Fameen tai nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin – Folks Hotel Konepajasta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle.

Etu voimassa 31.12. asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.


Hotel Matts, Espoo | -15 % majoituksesta

Kuinka hyvin tunnet Espoon museot? Hotel Matts Matinkylässä sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä kauppakeskus Iso Omenan ja metroaseman vieressä. Hotellista käsin tutustut Espoon modernin taiteen museo EMMAan ja näyttelykeskus WeeGeen tarjontaan, koko perheen Museo Leikkiin, Saaristomuseo Pentalaan ja muihin Espoon museoihin. Myös Helsingin museot ovat lyhyen metromatkan päässä.

Majoitusetu on voimassa 31.10. asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.Jyväskylässä yhdistät helposti kaupunki- ja luontoloman. Kaupungin museoissa tutustut taiteisiin, käsityöhön, historiaan ja tieteisiin. Museokortilla yövyt edullisemmin viihtyisässä Hotel Versossa Jyväskylän keskustassa. Kuva: Urban Hotel Verso.

Urban Hotel Verso, Jyväskylä | -15% majoituksesta

Kutsuuko tänä kesänä uusi Aalto2 ja muut Jyväskylän helmet? Kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla. Versosta tutustut helposti Jyväskylän mainioon museotarjontaan ja teet retkiä lähialueiden luontokohteisiin.

Katso lisätiedot edusta ja majoituksen varausohjeet täältä. Lue lisää Jyväskylän kaupunkikulttuurista luonnon äärellä ja lähde kulttuurikierrokselle Keski-Suomen sydämeen.Vieraile hurmaavassa Ahlströmin ruukissa! Museokortilla saat -15 % alennuksen majoituksesta sekä pääsyn ruukin opastetuille kierroksille Ahlström Voyage -näyttelytilassa, Makkarakosken sahamuseossa ja ruukkialueella. Kuvat: Ahlströmin ruukki.

Ahlströmin ruukki, Noormarkku | -15 % majoituksesta

Yövy historiallisessa ruukissa keskellä rauhallista maalaismaisemaa. Persoonalliset majoitustilat, lähiruoan ystäviä hemmotteleva ravintola ja ainutkertainen miljöö tarjoavat loistavan tukikohdan länsirannikon reissulle. Majoitusetu voimassa 17.12. asti. Varaa majoitus ennakkoon, katso ohjeet täältä.

Ahlströmin ruukki on nyt myös Museokortti-kohde! Voit tutustua ruukin museoihin ja alueeseen opastetuilla Noormarkun ruukki -kierroksilla. Tutustu myös muihin rannikon helmiin Merellinen matka länsirannikolla -kierroksella.Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa kutsuu kesälomalaisia! Museokortilla saat pääsyn kaikkiaan seitsemään kohteeseen Ahvenanmaalla sekä alennusta majoituksesta yöpyessäsi kumppanikohteessamme Hotel Pommernissa.

Hotel Pommern, Maarianhamina | -10% majoituksesta

Merellinen Ahvenanmaa kutsuu kesäiselle seikkailulle! Ota Ahvenanmaan tukikohdaksi viihtyisä Hotel Pommern Maarianhaminan keskustassa. Kierrä kävellen Maarianhaminan valloittavat Museokortti-kohteet ja tee päiväretket Kastelholman linnaan sekä vanhassa kalastajakylässä sijaitsevaan Ahvenanmaan metsästys- ja kalastusmuseoon.

Hoter Pommernin majoitusetu on voimassa 31.12. asti. Lue lisää hotellista ja katso varausohjeet täältä. Katso myös parhaat vinkit merelliselle museokierrokselle Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa -kierrokselta.Turussa saat etua kahdesta historiallisesta majoituskohteesta: Laivahostel S/S Boresta ja Hotel Kakolasta. Kuvat: Laivahostel S/S Bore, Hotel Kakola.

TURKU

Laivahostel S/S Bore | -10% majoitushinnasta

Oletko koskaan yöpynyt aidossa museolaivassa? Laivahostel S/S Boressa koet vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa. Aurajoelle ankkuroitu alus sijaitsee Forum Marinumin rannassa ja Turun linnan läheisyydessä. Hyödynnä Museokortti-etusi ja vietä kesäyö Aurajoen laineilla. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Hotel Kakola | -10% majoituksesta

Hotel Kakola on Turun pahamaineisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Viihtyisä, ainutlaatuisen historian omaava majoituskohde Turun museokierroksille. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Tutustu myös Turun kulttuurikierroksiin ja löydä kaupungin kiehtovimmat museoelämykset.Eläväinen Tampere on yksi Suomen suosituimmista kesäkaupungeista. Koe Vapriikki, Muumimuseo sekä kaupungin taide-elämykset ja majoitu kaupungin sykkeessä rennossa, perheomisteisessa Dream Hostel & Hotelissa.

TAMPERE

Dream Hostel & Hotel | -10% majoituksesta

Kesäinen Tampere kutsuu! Kansainvälistäkin huomiota saanut, kodikas ja hyväntuulinen hostelli & hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta aivan Tampereen sykkeessä. Etu on voimassa 31.12. asti (pois lukien 12.–28.5). Katso lisätiedot edusta ja varausohjeet täältä.

Tampere on verraton kesäkohde niin lyhyille päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Katso Tampereen kautta kulkevat kulttuurikierrokset ja löydä omat suosikkikohteesi!Tuusulanjärven kulttuurimaisemissa sijaitseva Krapi on lähimatkailijan paratiisi! Koe alueen historialliset taiteilijakodit ja muut museot ja nauti Krapin vieraanvaraisuudesta. Kuvat: Krapi.

Krapi, Tuusula | -10 % majoituksesta kahdelle ja -15 % kesän pitopöydästä

Nauti kesästä Krapilla, aivan Tuusulanjärven Museokortti-kohteiden läheisyydessä. Krapin viihtyisä hotelli, vanhassa puuhuvilassa sijaitseva ravintola sekä pihapiirin muut palvelut kutsuvat kesämatkailijaa viipymään pidemmäksikin aikaa. Lue lisää Krapin eduista ja katso varausohjeet täältä.

Tuusulanjärven alue on kuin luotu rentoihin lähilomiin. Koe alueen kansallisromanttiset taiteilijakodit, kuten taidemaalari Pekka Halosen Halosenniemi, Sibeliusten Ainola ja Eero ja Saimi Järnefeltin Suviranta. Tutustu lottien työhön Lottamuseossa ja uppoudu taiteeseen Järvenpään taidemuseossa tai Keravan Sinkassa. Tutustu alueen tarjontaan Tuusulanjärven kulttuurikierroksella.Kotoisa Sawhohouse on rauhallinen majapaikka Kuopion vierailuille. Hotelli tarjoaa myös ravintola- ja hyvinvointipalveluja, sekä järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kuva: Boutique Hotel Sawohouse.

Boutique Hotel Sawohouse, Kuopio | -10 % majoituksesta.

Pieni, hyväntuulinen ja kodikas Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Vietä leppoisa kulttuuriviikonloppu Kuopion museoelämysten parissa ja yövy viihtyisässä hotellissa kaupungin laitamilla. Etu voimassa 31.12. asti. Katso Sawhohousen kaikki edut ja varausohjeet täältä.

Tutustu uudistettuun Kuopion museoon, vieraile Minna Canthin salongissa ja ihaile paikallista taidetta – lähde leppoisalle minilomalle Kuopioon.Salon elektroniikkamuseon läheisyydessä sijaitsevan Hotel Fjalarin tarina kytkeytyy alueelle tärkeään teollisuuteen. Hotellirakennus valmistui vuonna 1974 yksityiskodiksi elektroniikkayritys Saloran perustajalle, kauppaneuvos Fjalar Nordellille. Kuva: Hotel Fjalar.

SALO

Hotel Fjalar | -10% päivän hinnasta

Ihastuttava pieni hotelli Salon keskustan tuntumassa, rauhallisella ja vehreällä asuinalueella. Kodikas ilmapiiri, maittava ja runsas aamupala, viihtyisät hotellihuoneet sekä iltasauna ja virkistävä uima-allas asiakkaiden käytössä.

Kauppaneuvoksen yksityiskodista hotelliksi muuntautuneen rakennuksen tarina kytkeytyy vahvasti Salon elektroniikkateollisuuteen, johon pääset syventymään läheisessä Salon elektroniikkamuseossa. Salon taidemuseo Veturitalli tarjoaa puolestaan aina ajankohtaista nähtävää taiteen ystäville.

Katso Hotel Fjalarin lisätiedot ja varusohjeet täältä.Tunnelmallinen Ellilän kievari sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Valkeakosken Visavuoren museolta. Museokortti-kohde Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen taiteilijakoti ja ateljee. Kuva: Ellilän kievari.

Ellilän kievari, Akaa | Museokortilla -10% majoituksesta

Tee kulttuurintäyteinen kesäretki Valkeakoskelle! Kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakoti Visavuoren museo, Voipaalan taidekeskus viehttävine ympäristöineen, Myllysaaren museo ja historiallinen Kauppilanmäen museo tarjoavat runsaasti nähtävää vaikkapa viikonlopun mittaiselle minilomalle.

Yövy tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa Visavuoren museon lähistöllä. Ellilän kievari on toivottanut vieraat tervetulleeksi jo vuosikymmenten ajan. Paikallinen perheyritys tarjoaa vierailijoilleen idyllisen miljöön ja kodinomaisen tunnelman.

Katso varausohjeet ja lisätiedot edusta täältä.Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - löydät vaihtuvia etuja museoista sekä kumppaniemme palveluista eri puolilta maata.

Museokortilla etuja museoista, majoituksista ja ravintoloista ympäri Suomen

Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti – saat sillä lukuisia etuja eri puolilta maata. Museokaupoista sekä -kahviloista ja Museokortin kumppaneiden tarjonnasta löydät paikalliset tuotteet sekä palvelut, ihanat tuliaiset ja matkamuistot reissuillasi.


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp