3.6.2024

Alennusta Helsingin huippuhotelleista ja yli 20 muuta tarjousta – tutustu majoitusetuihin!

Oletko muistanut hydynt Museokortti-etusi? Lhde kesiselle kulttuurikierrokselle ja hydynn museokorttilaisten hotellitarjoukset eri puolilla maata. Kuvat: Ella Karttunen / Museokortti, Strawberry-hotellit, Wilderness Hotel Inari, Krapi.

Poimi kesän viihtyisimmät majoitukset Museokortti-eduista. Etsitpä hotellia, mökkiä tai yöpaikkaa aidosta museolaivasta, Museokortilla yövyt edullisemmin eri puolilla maata. Uutena etuna saat alennusta Strawberry-ketjun hotelleissa pääkaupunkiseudulla. Tutustu etuihin ja hyödynnä tarjouksesi!

Museokortti on kesän paras reissukaveri. Saat pääsyn 360 museoon ja alennusta yli 30 hotellista ympäri Suomen. Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun: voit majoittua mökissä järven rannalla, viihtyisissä kaupunkihotelleissa tai kodikkaissa hostelleissa.

Museokortin omistajana yövyt edullisemmin esimerkiksi Helsingin Lilla Robertsissa, Turun Hotel Kakolassa, Jyväskylän Hotel Versossa ja Inarin Wilderness Hotelsin kohteissa. Kumppanihotellimme sijaitsevat Museokortti-kohteiden läheisyydessä ja tarjoavat viihtyisää majoitusta kesän museokierroksille.

Kokosimme tähän artikkeliin majoitusetuja, jotka saat Museokortillasi. Huomioithan, että osa eduista on saatavilla vain silloin, kun varaat majoituksesi ennakkoon. Katso edut alapuolelta ja löydä kesän viihtyisimmät majapaikat ympäri Suomen!

Katso kaikki edutLähde kesäiselle kaupunkilomalle, tutustu pääkaupunkiseudun museoihin ja yövy Strawberry-hotellien upeissa kohteissa. Museokortilla saat 15 % alennuksen majoituksesta ketjun valikoiduissa hotelleissa.

Uusi etu: -15 % majoituksesta Suomen Strawberry-hotelleissa

Straberry-hotellit, Helsinki ja Vantaa | Etu on voimassa 31.7. asti. Voit varata majoituksen etuhintaan 1.6.–30.12. väliselle ajalle.

Strawberry avaa oven pääkaupunkiseudun hienoimpien hotellien, ravintoloiden ja kylpylöiden maailmaan! Ketjuun kuuluu useat Helsingin huippuhotellit kuten Hotel Haven, Klaus K, Hobo Helsinki, Lilla Roberts, Clarion Hotel Helsinki ja Glo Hotelit. Etu koskee 15 valikoitua Strawberry-hotellia Helsingissä ja Vantaalla.

Lue lisää ja tee varaus etuhintaan >Mikkeli on suosittu kohde kesäisin. Vieraile kaupungin museoissa ja yövy kauniin maalaismaiseman keskellä Tertin kartanossa. Kuva: Tertin kartano.

-20% hotellimajoituksesta

Tertin kartano, Mikkeli | Etu voimassa toistaiseksi

Tertin Kartano tarjoaa aitoa sukukartanon tunnelmaa ja paikallisia makuelämyksiä. Koe Sodan ja rauhan keskus Muisti, Mikkelin valokuvakeskus, Mikkelin taidemuseo ja muut kaupungin Museokortti-kohteet ja yövy rauhallisessa maalaismiljöössä.

Lue lisää >Jyväskylässä yhdistät helposti kaupunki- ja luontoloman. Kaupungin museoissa tutustut taiteisiin, käsityöhön, historiaan ja tieteisiin. Museokortilla yövyt edullisemmin viihtyisässä Versossa Jyväskylän keskustassa. Kuva: Hotel Verso.

-15% majoituksesta

Urban Hotel Verso, Jyväskylä | Etu voimassa toistaiseksi, pois lukien tapahtuma- ja messuajat.

Kutsuuko tänä kesänä Aalto2, Suomen käsityön museo ja muut Jyväskylän kulttuurielämykset? Kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla.

Lue lisää >Hotel Kakola on viihtyisä, ainutlaatuisen historian omaava majoituskohde Turun museokierroksille. Kuva: Hotel Kakola

-10% majoituksesta

Hotel Kakola, Turku | Etu voimassa toistaiseksi

Hotel Kakola on Turun historiallisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Entisellä vankila-alueella sijaitseva hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta Turun vierailuille.

Lue lisää >Suunnitteletko kesäreissua pohjoiseen? Museokortilla vierailet Inarin Saamelaismuseo Siidassa ja saat alennusta Wilderness Hotelin upeista majoituskohteista. Kuva: Wilderness Hotel Inari.

-10 % majoituksesta

Wilderness Hotel Inari & Juutua, Inari | Etu voimassa 1.6.–30.11.2024

Koe vuoden museoksi valittu Saamelaismuseo Siida, majoitu Inarijärven kauniissa maisemissa ja nauti ympäröivästä luonnonrauhasta. Wilderness Hotelin kohteet Juutua ja Inari tarjoavat viihtyisää hotelli- ja mökkimajoitusta, aitoja paikallisia makuja sekä fine dining -elämyksiä.

Lue lisää Wilderness Hotel Inarista >

Lue lisää Wilderness Hotel Juutuasta >Green Star -hotelliketju tarjoaa ympäristöystävällistä ja mutkatonta majoitusta viidessä eri kaupungissa. Kuvat: GreenStar Hotels.

-15 % majoituksesta GreenStar-hotelleissa

GreenStar Hotels, Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Oulu, Joensuu | Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Tällä edulla yövyt ympäristöystävällisesti eri puolilla Suomea. GreenStar Hotels on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju, jonka kohteita löydät viidestä eri kaupungista. Mutkattoman majoituksen ohella pääset nauttimaan maittavasta aamiaisesta.

Lue lisää >Sibeliusten Ainola, Pekka Halosen perheen Halosenniemi, Lottamuseo ja muut Tuusulanjärven museot ovat suomalaisten suosikkikohteita kesäisin. Lähde lähimatkalle Tuusulaan ja varaa majoitus etuhintaan Krapilta.

-10 % alennus majoituksesta kahdelle hengelle

Krapi, Tuusula | Etu on voimassa toistaiseksi (ei koske tapahtumia)

Nauti kesästä Krapilla, aivan Tuusulanjärven taiteilijakotien läheisyydessä. Krapin viihtyisä hotelli, vanhassa puuhuvilassa sijaitseva ravintola sekä pihapiirin muut palvelut kutsuvat kesämatkailijaa viipymään pidemmäksikin aikaa. Katso myös Krapin ravintolaedut.

Lue lisää >Helsingin Vallilassa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on mainio tukikohta Helsingin kaupunkilomille. Kuva: The Folks Hotel Konepaja.

-10 % päivän majoitushinnasta

The Folks Hotel Konepaja, Helsinki | Etu voimassa 31.12.2024 asti

VR:n vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla, josta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle. Nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin tai junalla Vantaan Heurekaan.

Lue lisää >Tunnetko jo Espoon Museokortti-kohteet? Yövy Hotel Mattsissa ja kierrä Espoon museot Saaristomuseo Pentalasta Espoon modernin taiteen museo EMMAan. Kuva: Hotel Matts.

Majoitusetu -15%

Hotel Matts, Espoo | Etu voimassa 31.8.2024 asti

Hotel Matts sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä aivan Matinkylän metroaseman vieressä. Hotellista käsin tutustut Espoon modernin taiteen museo EMMAan ja näyttelykeskus WeeGeen tarjontaan, Museo Leikkiin, Saaristomuseo Pentalaan ja muihin Espoon museoihin. Myös Helsingin museot ovat lyhyen metromatkan päässä.

Lue lisää >Sawhohouse on rauhallinen majapaikka Kuopion matkaajille. Hotelli tarjoaa myös ravintolapalveluja ja järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kuva: Boutique Hotel Sawohouse.

Majoitustarjous -10%

Sawohouse, Kuopio | Etu voimassa 31.12.2024 asti.

Pieni, hyväntuulinen ja kodikas Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Vietä viikonloppu Kuopion museoelämysten parissa ja yövy viihtyisässä hotellissa kaupungin laitamilla.

Lue lisää >Yövy aidossa museolaivassa Turussa! Vuonna 1960 valmistunut S/S Bore toimi aikoinaan risteilyaluksena. Nykyisin Boressa voi yöpyä ja tutustua aluksen historiasta kertoviin näyttelyihin. Kuva: Laivahostel S/S Bore.

-10% majoitushinnasta

Laivahostel S/S Bore, Turku | Etu voimassa toistaiseksi

Vietä kesäyö Aurajoen laineilla. Laivahostel S/S Boressa koet vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa. Aurajoelle ankkuroitu museolaiva sijaitsee Forum Marinumin ja Turun linnan läheisyydessä. Museokortilla pääset myös tutustumaan Boren näyttelyihin.

Lue lisää >Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Suomenlinnan linnoitussaari sijaitsee vain lyhyen merimatkan päässä Helsingin keskustasta. Museokortilla voit vierailla saarella neljässä museossa ja yöpyä etuhintaan Hostel Suomenlinnassa. Kuva: Hostel Suomenlinna.

-10 % majoituksesta

Hostel Suomenlinna, Helsinki | Etu voimassa toistaiseksi

Lähde minilomalle Suomenlinnan maailmanperintökohteeseen! Hostel Suomenlinna on suojellussa, vanhassa kansakoulurakennuksessa sijaitseva majapaikka. Tunnelmallinen Suomenlinna on paitsi upea kesäinen retkikohde, myös ainutlaatuinen museosaari, jolta löydät useita Museokortti-kohteita.

Lue lisää >Dream Hostel & Hotel on hyväntuulinen ja kodikas majoituskohde Tampereen ydinkeskustassa. Kuva: Dream Hostel & Hotel

-10% majoituksesta

Dream Hostel & Hotel, Tampere | Etu voimassa 31.12.2024 asti.

Kesäinen Tampere kutsuu! Arvostettu hostelli & hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta Tampereen keskustassa. Koe Vapriikki, Muumimuseo, Sara Hildénin taidemuseo ja muut Tampereen upeat Museokortti-kohteet ja yövy kaupungin rennoimmassa majapaikassa.

Lue lisää >Hotel Levi Panoraman ikkunoista avautuu kaunis tunturimaisema. Kuva: Hotel Levi Panorama.

-15 % majoituksesta

Hotel Levi Panorama, Kittilä | Etu voimassa 31.8.2024 asti

Vietä yö tunturissa kaikilla mukavuuksilla – Levin ainoasta rinnehotellista avautuu upeat maisemat. Tutustu hotellin vieressä sijaitsevaan Samilandiin, vieraile Palsa-museossa Kittilän kirkonkylällä tai tee retki Särestöniemi-museoon, jonne on vajaan tunnin ajomatka Levin huipulta.

Lue lisää >Persoonallinen Fjalar sijaitsee entisessä kauppaneuvoksen kodissa. Kuva: Hotel Fjalar.

-10 % majoituksesta

Hotel Fjalar, Salo | Etu voimassa toistaiseksi

Ihastuttava pieni hotelli Salon keskustan tuntumassa, rauhallisella ja vehreällä asuinalueella. Kauppaneuvoksen yksityiskodista hotelliksi muuntautunut rakennus kytkeytyy vahvasti Salon elektroniikkateollisuuteen, johon pääset syventymään läheisessä Salon elektroniikkamuseossa. Salon taidemuseo Veturitalli tarjoaa puolestaan aina ajankohtaista nähtävää taiteen ystäville.

Lue lisää >Ellilän kievari sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Valkeakosken Visavuoren museolta. Museokortti-kohde Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen taiteilijakoti ja ateljee. Kuva: Ellilän kievari.

-10 % majoituksesta

Ellilän kievari, Akaa | Etu voimassa toistaiseksi

Tee kulttuurintäyteinen kesäretki Valkeakoskelle! Kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakoti Visavuoren museo, Voipaalan taidekeskus ja muut alueen museokohteet tarjoavat runsaasti nähtävää vaikkapa viikonlopun mittaiselle minilomalle. Ellilän kievarissa yövyt tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa Visavuoren museon lähistöllä.

Lue lisää >Museokortti on reissukaverisi kesän seikkailuihin

Kaipaatko uusia ideoita kesän lähiretkille ja seikkailullisille lomareissuille kotimaassa? Museokortin matkavinkeistä löydät kotimaan suosikkikohteet, piilotetut helmet sekä parhaat pysähdyspaikat. Tutustu matkavinkkeihin: museot.fi/matkavinkit.

Museokortti on pääsylippusi kesän innostavimpiin elämyksiin ympäri Suomen. Saat pääsyn yli 360 kohteeseen ja kymmeniä etuja kesäreissuillesi.


Osta Museokortti

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp