2.5.2024

Vie päivänsankari brunssille tai tarjoa yhteinen taide-elämys – katso äitienpäivän menovinkitNuotiobrunssilla nautitaan metsäluonnosta ja nuotiolla valmistetuista herkuista. Kuva: Suomen luontokeskus Haltia.

Äitienpäivän nuotiobrunssi Nuuksiossa

Suomen luontokeskus Haltia, Espoo | 12.5.2024 klo 12-14

Juhli äitienpäivää luonnon helmassa. Luontokeskus Haltian äitienpäivän nuotiobrunssi järjestetään Aarnitulen varaustulipaikalla metsän siimeksessä. Vie äiti nauttimaan luonnon rauhasta, lintujen laulusta ja nuotiolla valmistetuista herkuista. Brunssin hinta aikuiselta 40 € ja 4–12-vuotiailta lapsilta 20 €.

Lue lisää >


Äitienpäivävinkki Mikkeliin: varaa pöytä Ravintola Rauhan brunssille ja tutustu Sodan ja Rauhan keskus Muistin kiinnostavaan näyttelytarjontaan. Kuva: Sodan ja rauhan keskus Muisti.

Rauhan Äitienpäiväbrunssi

Sodan ja Rauhan keskus Muisti & Päämajamuseo, Mikkeli | 12.5.2024. Kattaukset klo 11, 13 ja 15.

Nauti äitienpäiväbrunssi viihtyisässä kahvila-ravintola Rauhassa. Äitienpäivän menussa on tarjolla runsaasti erilaisia herkkuja ja tietenkin äitienpäiväkakkua.

Katso menu ja varaa pöytä ennakkoon >Espoon Tarvaspäässä sijaitseva Gallen-Kallelan museo on tunnelmallinen paikka juhlapäivän viettoon. Museon pihapiiristä löydät myös viihtyisän kahvilan. Kuva: Gallen-Kallelan museo.

Maryn sormenjäljillä -konserttisarja: Rakkaus

Gallen-Kallelan Museo, Espoo | 12.5.2024 klo 18

Pianisti Tiina Karakorven luoma Maryn sormenjäljillä -konserttisarja esittelee taiteilija- ja ajattelijanaisia eri vuosisadoilta. Äitienpäivänä järjestettävän konsertin teemana on rakkaus. Konsertissa kuullaan muun muassa Jean Sibeliuksen ja Clara Shumannin musiikkia. Liput konserttiin maksavat 30 euroa. Varmista paikkasi ostamalla lippu ennakkoon museon verkkokaupasta.

Lue lisää ja osta lippusi ennakkoon >


Kukkia äidille

Museokeskus Taika, Hyvinkää | 11.–12.5.2024 klo 11–17

Monet museot järjestävät äitienpäivän alla askartelutyöpajoja, joissa valmistetaan omin käsin kortteja tai lahjoja äitienpäiväksi. Museokeskus Taikan omatoimityöpajassa askarrellaan paperista kukkia ja värikkäitä eläimiä päivänsankareille. Lisäksi äidit ja äidinmieliset pääsevät museoon ilman pääsymaksua sunnuntaina 12. toukokuuta.

Lue lisää >Suomen merimuseon uutuusnäyttely Oceanista – muoti ja meri esittelee merenkulusta inspiroitunutta muotia. Kuva: Suomen merimuseo.

Äitienpäivän yleisöopastus Oceanista – muoti ja meri -näyttelyyn

Merikeskus Vellamo, Kotka | 12.5.2024 klo 12.00

Äitienpäivän yleisöopastuksella tutustutaan huhtikuussa avautuneeseen Oceanista – muoti ja meri -näyttelyyn. Huippumuoti on jo pitkään lainannut merenkulkijoiden tyyliä ja kulttuuria, ja näyttely esittelee luomuksia vuosikymmenten varrelta. Esillä on kansainvälisesti tunnettujen muotitalojen ja suomalaisten suunnittelijoiden merestä inspiroitunutta muotia.

Lue lisää >


Äitienpäiväkonsertti koko perheelle

Satakunnan Museo, Pori | 12.5.2024 klo 10-11

Ota oma viltti ja pehmolelu mukaan ja osallistu koko perheelle suunnattuun äitienpäiväkonserttiin. Pori Quartet soittaa Satakunnan museossa kappaleita, jotka sopivat erityisen hyvin pienille korville. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia. Pääsymaksu aikuisille 15 euroa. Vauvat ja lapset pääsevät konserttiin ilmaiseksi.

Lue lisää ja osta lippusi ennakkoon >


Katso kaikki tapahtumat


Tarjoa lahjaksi yhteinen museoelämys – tutustu kevään uutuusnäyttelyihin:Katso kaikki näyttelyt


 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp