2.5.2024

Yllätä äiti koruilla tai yhteisellä reissulla – Museokortilla hankit lahjat etuhintaan

Museokaupoista hankit lahjaksi kotimaisia tuotteita, uniikkeja taide-esineitä ja kiinnostavaa ajanvietettä. Kumppaniemme tarjoamat hotelliedut sopivat aineettomia lahjaideoita etsiville. Katso toukokuun Museokortti-edut ja hyödynnä tarjouksesi lahjaostoksilla.Käsintehty maljakko on ajaton lahja. Museokortilla hankit Multi-maljakot 20 % alennuksella HAM Helsingin taidemuseon kaupasta. Kuva: HAM Helsingin taidemuseo.

Käsintehdyt maljakot -20%

HAM Helsingin taidemuseo, Helsinki | Etu voimassa 31.5.2024 asti.

Käsintehdyllä maljakolla ilahdutat kevään sankareita. Löydät Jukka Jokisen ja Heikki Konun suunnittelemat ja palkitut Multi-maljakot HAM shopista. Saatavilla on kahta eri kokoa ja värivaihtoehtoa.

Lue lisää >Polynes-sormukset on valmistettu Ranskassa perinteisin lasinpuhallustekniikoin. Kuva: Ateneumin taidemuseo.

Pylones-sormukset −20 %

Ateneumin taidemuseo & Nykytaiteen museo Kiasma, Helsinki | Etu voimassa 31.5.2024 asti

Lumoudu Pylonesin värikkäistä lasisormuksista! Säädettävän sormuksen täytteenä on värillistä nestettä tai rakeita. Pylonesin ikoniset lasikorut valmistetaan perinteisin lasinpuhallustekniikoin yrityksen omalla tehtaalla Ranskassa. Museokortilla saat nyt sormukset etuhintaan Ateneumin ja Kiasman museokaupoista sekä Museoshop-verkkokaupasta.

Lue lisää >Tyylikkäillä kotimaisilla koruilla ilahdutat äitiä ja muita kevään sankareita. Kuva: Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva.

Chaon & Eeron korut -25 %

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, Lahti | Etu voimassa 31.5.2024 asti

Lahtelaisten korumuotoilijoiden Chaon & Eeron tyylikkäät korut ovat hyvä lahjaidea niin äidille, valmistuville kuin muillekin keväällä merkkipäiviään viettäville. Museokortti-etuna saat Chaon & Eeron koruista 25 % alennuksen Malvan museokaupasta.

Lue lisää >Aarikan koru on äitienpäivän klassikkolahja. Museokortilla hankit Helsingin Taidehallin museokaupasta valikoidut Aarikan korut etuhintaan 19.5. asti. Kuva: Helsingin Taidehalli.

Valikoima Aarikan tuotteita -20 %

Helsingin Taidehalli, Helsinki | Etu voimassa 19.5. asti

Ilahduta äitienpäivänä Aarikan tuotteilla. Museokortilla saat Taidehallin Kioskista valikoidut Aarikan kaula-, ranne- ja korvakorut sekä hiuspompulat 20 % alennuksella.

Lue lisää >Koe Mikkelin museot, yövy Tertin kartanon viihtyisissä hotellihuoneista ja nauti paikallisista herkuista. Kartanon ravintola valittiin tänä vuonna Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon. Kuva: Tertin kartano.

-20 % majoituksesta

Tertin kartano, Mikkeli

Anna lahjaksi lähiloma ja hotellimajoitus keskellä kaunista maalaismaisemaa. Mikkelissä sijaitseva Tertin Kartano tarjoaa aitoa sukukartanon tunnelmaa ja paikallisia makuelämyksiä. Koe Sodan ja rauhan keskus Muisti, Mikkelin valokuvakeskus, Mikkelin taidemuseo ja muut kaupungin Museokortti-kohteet ja yövy upeassa kartanomiljöössä.

Lue lisää ja varaa majoitus ennakkoon >Lahden Hiihtomuseosta löydät kannatustuotteet kevään kisakauteen. Kuva: Hiihtomuseo.,

SUOMI-kannatustuotteet -25 %

Hiihtomuseo, Lahti | Etu voimassa 31.5.2024 asti

Etsitkö lahjaideaa penkkiurheilijalle? Lahden hiihtomuseolta löydät Suomi-kannatustuotteet etuhintaan kevään kisojen kunniaksi. Museokaupasta löydät liput, paidat, huivit ja monet muut kisahuumaan sopivat tuotteet.

Lue lisää >Löydä lisää lahjaideoita Museokortti-eduista


Katso kaikki edut 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp