5.4.2024

Museokauppojen hittituotteet ja kesn majoitukset etuhintaan – tutustu Museokortti-etuihin!

Muista hydynt Museokortti-etusi! Museokortin omistajana saat vaihtuvia tarjouksia museokaupoista ja -kahviloista, tapahtumista sek hotellien ja ravintoloiden palveluista. Kuvat: Usva Torkki, Ateneum, Helsingin Taidehalli.

Hanki museokauppojen aarteet etuhintaan ja löydä hotellitarjoukset kesän reissuille. Kevään Museokortti-eduilla saat alennusta myös Ateneumin taidepajasta, G Livelabin keikkalipuista ja Nextory-äänikirjapalvelusta. Katso vinkit ja hyödynnä etusi!

Museokortti on paitsi pääsylippu 370 museoon, myös etukortti museoiden ja kumppaniemme palveluihin. Museokortin omistajana käytössäsi on tälläkin hetkellä yli 70 etua eri puolilla maata. Hyödynnä etusi museokaupoissa ja -kahviloissa ja tutustu myös kumppaniemme tarjoamiin etuihin, kuten hotellitarjouksiin.

Kokosimme tähän artikkeliin vinkkejä ajankohtaisista eduista eri puolilta maata. Tutustu vinkkeihin tai selaa etuja omalta alueeltasi.

Katso kaikki edut


Varaa viihtyisät majoitukset kesän lomareissuille


Hotel Verso tarjoaa viihtyisää majoitusta Jyväskylän museokierroksille. Kuva: Hotel Verso.

Hotel Verso: -15% majoituksesta

Jyväskylä | Etu voimassa toistaiseksi

Jyväskylän kaupunkiloman kruunaa Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista. Versossa yöpyessäsi tutustut helposti Jyväskylän museotarjontaan, kuten Aalto2-museokeskukseen, Jyväskylän taidemuseoon ja Suomen käsityön museoon. Katso kaikki Jyväskylän Museokortti-kohteet täältä.

Lue lisää ja varaa majoitus etuhintaan >


The Folks Hotel Konepaja: -10 % päivän majoitushinnasta

Helsinki | Etu on voimassa 31.12.2024 asti

VR:n vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla. Kävele läheiseen Musiikkimuseo Fameen tai nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin – Folks Hotel Konepajasta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle.

Lue lisää ja varaa majoitus etuhintaan >


Katso kaikki majoitusedut


Hanki museoiden hittituotteita tai varaa paikkasi Ateneumin taidepajaanAteneumin taidepajassa maalataan omakuva. Kuva: Ateneumin taidemuseo.

Taidepaja: Omakuvaa etsimässä 38 € (norm. 48 €)

Ateneumin taidemuseo, Helsinki | Useita ajankohtia 17.4.–16.5.2024 välisenä aikana

Omakuva on kiinnostanut taiteilijoita satojen vuosien ajan. Taidepajan aikana haetaan inspiraatiota Ateneumin näyttelyistä, tehdään harjoituksia ja maalataan vaneripohjalle omakuva guassiväreillä ja kaiverrustekniikalla. Taidepaja sopii kaikille kuvantekemisestä kiinnostuneille yli 16-vuotiaille. Pajan kesto on 2,5 tuntia.

Lue lisää ja osta paikkasi ennakkoon >Holmin talon museokauppa tarjoaa löytöjä lasiesineiden ystäville Porvoossa. Kuva: Holmin talo.

Scanglasin lasituotteet -20%

Holmin talo, Porvoon museo, Porvoo | 4.–30.4.2024

Hanki historialliset, käsinpuhalletut lasiesineet Holmin talon museokaupasta. Ruotsalaisen Scanglasin käsinpuhalletut pullot ja snapsilasit ovat uniikkeja lasiesineitä. Scanglasin valikoima koostuu historiallisista lasikopioista lasinpuhalluksen alkuajoilta 1800-luvulle saakka. Holmin talon valikoiman tuotteet on tehty 1700-luvulta löytyneiden suomalaisten lasimallien mukaan.

Lue lisää >Museokaupoista löydät paikallisia tuotteita tuliaisiksi matkoiltasi. Särestöniemi-museon kaupasta hankit Kaukosen kylässä valmistetut korut etuhintaan huhtikuun ajan. Kuva: Särestöniemi-museo.

LUONTOSI -korut -10%

Särestöniemi-museo, Kittilä | 1.–30.4.2024

Särestöniemi-museon kaupasta hankit ainutlaatuiset Lapin reissun matkamuistot. Luontosi-korut valmistetaan Kittilän Kaukosen kylässä, aivan museon naapurissa. Pienen paikallisen yrityksen design-koruissa käytetään vahamaalaustekniikkaa ja koruhartsia.

Lue lisää >Oletko Aarikan korujen ystävä? Helsingin Taidehalli tarjoaa museokorttilaisille 20 % alennuksen valikoiduista Aarikan tuotteista. Kuva: Helsingin Taidehalli.

Valikoima Aarikan tuotteita -20 %

Helsingin Taidehalli, Helsinki | 1.–30.4.2024

Aarikan tuotteilla ilahdutat kevään juhlien sankareita. Museokortilla saat Taidehallin Kioskista valikoidut Aarikan korut ja hiuspompulat 20 % alennuksella. Etu on voimassa huhtikuun ajan.

Lue lisää >


ASKO-kirja -20% (norm. hinta 59 €)

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, Lahti | 1.–30.4.2024

Löytyykö kotoasi ASKOn nostalgisia huonekaluja tai uudempaa mallistoa? Lahden Malvan museokaupasta hankit upean ASKO-huonekalukirjan etuhintaan. Kirjan avulla tutustut kotimaisen sisustusliikkeen aarteisiin. Kirjan kauniita huonekaluja voit myös ihailla Malvan Juuret-näyttelyssä.

Lue lisää >Löydät Sodan ja Rauhan keskus Muistin t-paidat museon kaupasta Mikkelistä. Kuva: Sodan ja Rauhan keskus Muisti.

HALUAN OLLA RAUHASSA -t-paita -10 %

Sodan ja Rauhan keskus Muisti & Päämajamuseo, Mikkeli | 1.–30.4.2024

Sodan ja Rauhan keskus Muistin kaupan hittituote on ajankohtaisella viestillä varustettu t-paita. Kierrätyskuiduista valmistettu paita on kotimaisen Pure Wasten tuotantoa. Huhtikuun Museokortti-etuna saat t-paidasta 10 % alennuksen.

Lue lisää >Didrichsenin taidemuseon kaunista kangaskassia koristaa Helene Schjerfbeckin teos. Kuva: Didrichsenin taidemuseo.

Helene Schjerfbeck -kangaskassi -20 %

Didrichsenin taidemuseo, Helsinki | 1.–30.4.2024

Didrichsenin taidemuseon Taide muuttuvassa maailmassa -näyttely esittelee Nordean taidesäätiön aarteita. Näyttelyssä on esillä mm. Helene Scherfbeckin Hiljaisuus-teos, joka koristaa myös museokaupan uusia tuotteita. Huhtikuun Museokortti-etuna saat kotimaassa valmistetun kassin 20 % alennuksella.

Lue lisää >TAHDOn museokaupan valikoimaan kuuluvat Suomen olympiatiimin tuotteet tuovat arkeen suuren urheilujuhlan tuntua. Kuva: Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO.

-15% Olympic Team Finland -tuotteista

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO, Helsinki | 1.–30.4.2024

TAHDOn kauppa on aarrearkku kaikille urheilun ystäville. Huhtikuussa Museokortin omistajat saavat 15 % alennuksen Olympic Team Finland -tuotevalikoimasta, johon kuuluu mm. takit, pipot, lippikset, reput ja palapelit. Tarjous on voimassa Helsingin Olympiastadionin yhteydessä sijaitsevassa TAHTO Shopissa huhtikuun ajan.

Lue lisää >


Hanki keikkaliput etuhintaan tai täydennä museovierailujasi äänikirjoillaHelsingin ja Tampereen G Livelabit tarjoavat upeat puitteet livemusiikille. Kuva: G Livelab.

-20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista

Etu voimassa 30.6.2024 asti.

Kruunaa museokierroksesi livemusiikilla! Museokortilla saat alennusta Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista kesäkuun loppuun asti. Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisä ympäristö luovat upeat olosuhteet keikoille. Kevättalven ja kevään ohjelmistossa on muun muassa Aavikko, Mikko Joensuu, Sir Elwood Duo, Josephine Foster, Joose Keskitalo ja paljon muuta.

Lue lisää >Täydennä museovierailuasi tarinoilla ja kuuntele Nextorya 60 päivää maksutta. Kuva: Nextory.

60 päivää maksutonta luku- ja kuunteluaikaa Nextoryyn

Etu voimassa 31.12.2024 asti

Haluatko selvittää, miten Muumilaakso ja sen asukkaat syntyivät toisen maailmansodan aikoihin? Vai kenties astua suomiräpin maailmaan tai kotimaisten taidevilppien syövereihin? Löydät nämä tarinat ja monet muut huippusuositut kirjat Nextorysta. Museokorttilaisena nautit sadoistatuhansista kirjoista 60 päivän ajan täysin ilmaiseksi. Etu koskee Nextoryn uusia asiakkaita.

Näin hyödynnät etusi >


Museokortilla nautit elämyksistä ympäri Suomen

Koe Suomen parhaat museot ja kiinnostavimmat näyttelyt! Museokortti (73 / 79 €) on vuoden mittainen pääsylippu satoihin museoihin. Museokortin omistajana saat myös vaihtuvia etuja museoista ja kumppaneiltamme.

Osta Museokortti


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp