12.3.2024

Konserttiin, teknobileisiin vai teatteriin? Katso uudet Museokortti-edut

Oletko muistanut hydynt Museokortti-etusi? Museokortin omistajana saat vaihtuvia tarjouksia museokaupoista ja -kahviloista, tapahtumista sek hotellien ja ravintoloiden palveluista. Kuvat: Usva Torkki, Didrichsenin taidemuseo, HAM Helsingin taidemuseo ja Ateneumin taidemuseo.

Museokortilla saat paitsi pääsyn satoihin museoihin, myös kymmeniä etuja museoista ja kumppaneiltamme. Maaliskuussa osallistut teknobileisiin, konsertteihin ja lasten opastuksille etuhintaan. Saat myös alennusta hotelleista ja museokaupoista ympäri maan. Katso vinkit ja hyödynnä etusi!

Museot ja kumppanimme tarjoavat sinulle tässäkin kuussa yli 70 kiinnostavaa etua. Nauti museoiden tapahtumista ja lapsille suunnatusta ohjelmasta, tee löytöjä museokaupoista ja tutustu kahviloiden ja -ravintoloiden tarjouksiin.

Museokortti-eduilla saat myös alennusta hotelleista eri puolilla maata ja käytät Nextory-äänikirjapalvelua 60 päivää maksutta. Poimimme tähän artikkeliin ajankohtaisia etuvinkkejä, joiden avulla saat enemmän irti museokierroksistasi.

Katso kaikki edut

Koe Suomen parhaat museot ja kiinnostavimmat näyttelyt! Museokortti (73 / 79 €) on vuoden mittainen pääsylippu satoihin museoihin. Museokortin omistajana saat myös vaihtuvia etuja museoista ja kumppaneiltamme.

Osta Museokortti


Teknobileitä ja livekeikkoja – hanki liput ainutlaatuisiin tapahtumiin etuhintaan


Muusikko Aili Järvelä esiintyy Ateneumin bistrossa keskiviikkona 20. maaliskuuta. Kuva: Ateneumin taidemuseo.

Keikkalippu Ateneum-klubille 20 € (norm. 25 €)

Ateneumin taidemuseo, Helsinki | 20.3.2024 klo 20 (ovet avautuu klo 19)

Nauti livemusiikista upeassa miljöössä Aili Järvelä trion tähdittämällä Ateneum-klubilla. Järvelä on eri genreistä inspiroituva muusikko ja musiikintekijä. Sielukkaana tulkitsijana, pelimannina, säveltäjänä, viulistina ja tuottajana tunnettu Järvelä on myös ansioitunut lyyrikko. Varmista paikkasi ja osta liput ennakkoon etuhintaan 20 € (norm. 25 €).

Osta ennakkoliput etuhintaan >


Museum of Techno -pääsylippu 10 € (norm. 15 €)

Tekniikan museo, Helsinki | 30.3.2024

Osallistu ainutlaatuisiin teknobileisiin Tekniikan museossa. Museo tarjoaa hauskan illan teknon ystäville, yhdistäen teknologian ihmeet tanssimusiikin sykkeeseen. Iltaa tähdittää Cari Lekebusch (Swe), Miia Magia, Torolf Stendik ja C. Winter. Museokortti-etuna saat pääsylipun 10 € (norm. 15 €).

Lue lisää ja osta lippusi ennakkoon >


-20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista

Etu voimassa 30.6.2024 asti.

Kruunaa museokierroksesi livemusiikilla! Museokortilla saat -20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista kesäkuun loppuun asti. Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisä ympäristö luovat upeat olosuhteet keikoille. Kevättalven ja kevään ohjelmistossa on muun muassa Teini-Pää, Aavikko, Irina, Joose Keskitalo, Iiro Rantala HEL Trio ja paljon muuta.

Lue lisää >


Teatteria, aarteenetsintää ja lahjaideoita perheen pienimmilleLöytyykö teidän perheestä muumifaneja? Bongaa muumi HAM Shopin tarjonnasta ja saat tuotteen etuhintaan. Kuva: HAM Helsingin taidemuseo.

Etsi muumi – saat -20 % alennusta valikoiduista tuotteista

HAM Helsingin taidemuseo, Helsinki | 1.3.–31.3.2024

Lähde tutkimaan HAM Helsingin taidemuseon kaupan tarjontaan ja bongaa muumi! HAM Shop tarjoaa maaliskuun Museokortti-etuna -20% kaikista tuotteista, joista löydät muumihahmon.

Lue lisää >Sastamalassa sijaitseva Suomalaisen kirjan museon Pukstaavi vie lapset seikkailuopastukselle. Kuva: Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

Kadonneet alushameet -seikkailuopastus -20%

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamala | 1.3.–31.3.2024

Lähde hauskalle lasten seikkailuopastukselle kirjailija Pekka Vuoren sadun innoittamana. Sastamalan Pukstaavin opastuksella etsitään myrskyn pyörteissä kadonneita isoäidin alushameita. Seikkailu on suunnattu alle 10-vuotiaille ja sopii ohjelmaksi esimerkiksi lasten synttärijuhlille. Museokortilla varaat opastuksen maaliskuussa etuhintaan 32 € / ryhmä (norm. 40 € / ryhmä).

Lue lisää ja varaa opastus >


Liput Lahjahevonen -museoteatteriesitykseen -50 %

Museo Leikki, Espoo | 1.3.–31.3.2024

Vanha lelukauppa herää henkiin! Museoteatteriesitys vie yleisön hauskalle aikamatkalle Espoon Museo Leikissä. Humoristinen teatteriesitys rikastaa niin pienten kuin suurtenkin museokävijöiden elämystä. Museokortti-etuna saat aikuisten liput teatteriesitykseen puoleen hintaan 7 € (norm. 14 €) maaliskuun ajan. Lasten lippu maksaa 3 euroa.

Lue lisää >


Lisää etuja lapsille


Hanki muistoksi suosikkinäyttelysi nimikkotuote


Didrichsenin taidemuseon kaupasta löydät Helene Schjerfbeckin maalauksilla koristettuja tuotteita. Kuva: Didrichsenin taidemuseo.

Helene Schjerfbeckin maalauksella kuvitettu silmälasiliina -20 %

Didrichsenin taidemuseo, Helsinki | 1.3.–31.3.2024

Didrichsenin taidemuseossa on tänä keväänä esillä Nordean Taidesäätiön kokoelman aarteita esittelevä Taide muuttuvassa maassa -näyttely. Esillä on mm. Helene Schjerfbeckin, Akseli Gallen-Kallelan, Rut Brykin ja Ferdinand von Wrightin teoksia. Maaliskuussa hankit etuhintaan Helene Schjerfbeckin Hiljaisuus-maalauksella kuvitetut silmälasiliinan museon kaupasta.

Lue lisää >Volker von Boninin valokuvakirja vie lukijan aikamatkalle menneiden vuosikymmenten Helsinkiin. Kuva: Helsingin kaupunginmuseo.

Katse Helsinkiin – Volker von Boninin valokuvia -kirja –20%

Hakasalmen huvila, Helsinki | 1.3.–30.4.2024

Oletko jo vieraillut Volker von Boninin valokuvanäyttelyssä Hakasalmen huvilassa? Näyttely esittelee kuvaajan ikonisiksi muodostuneita ja vähemmälle huomiolle jääneitä 1950–80-lukujen valokuvia Helsingistä. Maalis- ja huhtikuun Museokortti-etuna saat Katse Helsinkiin-valokuvakirjan 20% alennuksella (norm. 35 €).

Lue lisää >


Katso museokauppojen edut


Tutustu myös näihin etuihin:


Nauti elämyksistä Museokortilla

Museokortti (73 / 79 €) on vuoden mittainen pääsylippu 370 museoon ympäri Suomen. Museokortilla koet vuoden puhutuimmat näyttelyt ja rikastat arkeasi taiteella, tieteellä ja historialla. Lisäksi saat etuja museoista ja kumppaneiltamme, kuten alennuksia hotelleista,ravintoloista ja keikkalipuista.

Osta Museokortti


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp