19.9.2023

Piirr taiteilijan opastuksella ja varaa syyslomien hotellit etuhintaan – katso Museokortti-edut!

Pirist pimenev vuodenaikaa elmyksill! Nauti museoiden tarjonnasta opastuksilla ja typajoissa tai lhde kulttuurintyteiselle minilomalle kotimaassa. Kuvat: Porin taidemuseo, Temppeliaukion Kirkko, The Folks Hotel Konepaja.

Nauti uusista elämyksistä museoiden työpajoissa, tapahtumissa ja opastuksissa sekä kotimaan lähimatkoilla. Museokortin omistajana osallistut etuhintaan museoiden tapahtumiin ja varaat edullisemmin hotellit syksyn reissuille. Lisäksi saat alennusta museokahviloista ja -ravintoloista.

Syyskuun Museokortti-eduilla löydät majoitukset syksyn matkoille etuhintaan ja saat alennusta taiteilijan vetämästä piirustustyöpajasta Porissa ja Temppeliaukion kirkon ulkoilmaopastuksesta Helsingissä. Voit myös ottaa kaverin maksutta mukaan Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON uutuusnäyttelyn opastukselle.

Poimimme tähän artikkeliin Museokortti-etuja ympäri Suomen. Lue lisää ja hyödynnä etusi syksyn museokierroksilla!


Katso kaikki edut


Tutustu myös syksyn näyttelytarjontaan:Museokortin omistajana varaat edullisemmin hotellit syyslomille ja loppuvuoden lähimatkoilleVietä syksyinen viikonloppuloma Tuusulanjärven rannoilla. Krapi on viihtyisä tukikohta alueen museokierroksille. Kuvat: Krapi.

Majoitus kahdelle -10 % ja syksyn pitopöytä -15 %

Krapi, Tuusula | majoitusetu voimassa ympäri vuoden, ravintolaetu 24.11. asti.

Krapi on tunnelmallinen kohde syksyn lähilomille. Tutustu Tuusulanjärven kansallisromanttisiin taiteilijakoteihin ja yövy Krapin rauhallisessa maalaismiljöössä. Museokortilla saat alennusta majoituksesta Krapin viihtyisästä hotellista ja nautit etuhintaan satokauden herkkuja syksyn pitopöydässä.

Lue lisää >The Folks Hotel Konepaja tarjoaa Museokortin omistajille majoitusta etuhintaan Helsingissä. Kuva: The Folks Hotel Konepaja.

-10 % päivän majoitushinnasta

The Folks Hotel Konepaja, Helsinki | Etu voimassa ympärivuotisesti

Tee syksyinen reissu Helsinkiin ja tutustu Rafael Wardin, Kaija Aarikan, Ryoji Ikedan ja impressionismin mestareiden näyttelyihin sekä muihin uutuuksiin! The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä tukikohta pääkaupunkiseudun reissuille tai vaikkapa koko perheen syyslomalle. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä lähellä Pasilan juna-asemaa.

Lue lisää >


Katso kaikki majoitusedutUusia elämyksiä museoiden opastuksilla, tapahtumissa ja työpajoissaPorin taidemuseo tarjoaa upean mahdollisuuden osallistua taiteilijan ohjaamaan piirustustyöpajaan. Kuva: Porin taidemuseo.

Piirustustyöpaja 12 € (norm. 15 €)

Porin taidemuseo, Pori | 7.10.2023 klo 13-15.30

Otos, jälki, henki -näyttelyn kuvataiteilija Vappu Rossi ohjaa piirustustyöpajan yleisölle. Malleina ovat POSTPOSTRENEFEST-nykytanssitaiteilijat. Museokortilla osallistut työpajaan etuhintaan 12 € (norm. 15 €). Työpaja järjestetään Satakunnan museon tiloissa.

Lue lisää >Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO avaa uuden näyttelyn syyskuussa. Hikeä, huvia ja hyötyä -näyttelyssä tarkastellaan liikunnan syitä ja seurauksia niin yksilön kuin yhteiskunnankin tasolla. Kuva: Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO.

Ilmainen opastus ja kaveri mukaan!

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO, Helsinki | 27.9.2023 klo 17

Onko sinulla ja läheiselläsi yhteinen liikuntaharrastus? Tutustu kaverin kanssa TAHDON uuteen Hikeä, huvia ja hyötyä -näyttelyyn maksuttomalla opastuksella! Kaverillasi ei tarvitse olla Museokorttia.

Lue lisää >Kiasma tarjoaa ohjatun taidepajan perheen pienimmille. Museokortilla saat toisen aikuisen maksutta mukaan. Kuva: Nykytaiteen museo Kiasma.

Toinen aikuinen mukaan maksutta vauvojen värileikkiin

Nykytaiteen museo Kiasma, Helsinki | 24.10.2023–2.12.2023 (useita ajankohtia)

Vauvojen värileikki -taidepaja on vauvan ja hänen aikuisensa yhdessäoloa, joka perustuu leikkiin ja vuorovaikutukseen lapsen ehdoilla. Värileikki on suunnattu 3–11 kuukauden ikäisille vauvoille. Lippu tapahtumaan sisältää vauvan ja yhden aikuisen, ja Museokortilla saat toisen aikuisen mukaan maksutta.

Lue lisää ja osta lippusi ennakkoon >Etsitkö ideoita virkistyspäiviin tai kaveriporukan syysretkille? Pukstaavi tarjoaa museokorttilaisille Kiehtovan kirjakorttelin kävelykierroksen etuhintaan. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere.

Kiehtova Kirjakortteli-kävelykierros Museokortilla -20%

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamala | 1.9.–30.9.

Idea tiimipäivään tai kirjakerhon syysjuhliin Pirkanmaalla: Kiehtovan kirjakorttelin kävelykierros Sastamalassa! Tutustu ryhmän kanssa paikallisiin kirjakulttuurin helmiin. Museokortti-etuna saat enintään 20 hengen kierroksen 90 € / ryhmä (norm. 120 €)

Lue lisää >Tutustu yhteen Helsingin tunnetuimpaan nähtävyyteen ulkoilmaopastuksella. Museokortilla osallistut opastuksille etuhintaan. Kuva: Temppeliaukion kirkko.

Ulkoilmaopastus museokorttilaisille 5 €

Temppeliaukion kirkko, Helsinki | 30.9.2023 asti

Tutustu Helsingin maamerkkiin uudesta näkökulmasta! Temppeliaukioon ulkoilmaopastuksella tutkitaan maailmankuulua kirkkoa ulkopuolelta. Museokortilla osallistut opastuksille etuhintaan 5 €.

Lue lisää >Tiesitkö, että Heureka on Museokortti-kohde? Museokortilla osallistut Älyä kone -perhetapahtumaan ilman erillistä maksua. Kuva: Heureka.

Museokortilla maksutta Älyä kone -perhetapahtumaan 23.9.

Heureka, suomalainen tiedekeskus, Vantaa | 23.9.2023 klo 10–18

Heurekan Älyä kone -perhetapahtumassa tutustutaan tekoälyyn ja koneoppimiseen hauskalla tavalla. Jo toistamiseen järjestettävässä tapahtumassa päästään mm. koodaamaan luurankoja liikkeelle, tuunaamaan legorobotteja ja kouluttamaan robottikäsiä. Perhetapahtumaan pääsee osallistumaan Museokortilla.

Lue lisää >


Kahville, lounaalle vai illalliselle? Museokortilla saat alennusta kahviloista ja ravintoloista eri puolilla maataRavintola Finnjävel sijaitsee samassa rakennuksessa Helsingin Taidehallin kanssa. Kuva: Finnjävel.

-15 % Finnjävel Salin lounas- tai illallislistalta

Helsingin Taidehalli, Helsinki | Etu voimassa 31.12. asti

Tutustu Helsingin Taidehallin uuteen Kaija Aarikka -näyttelyyn ja kruunaa museovierailusi Finnjävelin herkuilla! Museokortilla saat 15 % alennuksen Finnjävel Salin lounas- tai illallislistalta. Lisäksi saat näyttelyvierailun yhteydessä lasin kuohuvaa 12,50 € (norm. 15,50 €) pääsylipputarraa näyttämällä. Ravintola sijaitsee samassa rakennuksessa Taidehallin kanssa.

Lue lisää >Vietä tunnelmallinen kahvihetki Museo Milavidan ylellisessä palatsissa. Kuva: Museo Milavida.

Kahvi & päivän leivos

Museo Milavida, Tampere | Etu voimassa 15.9.–17.11.2023, ti-pe klo 11–18

Museo Milavida on kaunis historiallinen palatsi Tampereella. Milavidan näyttelyissä tutustut Finlaysonin tehtaanpatruunoiden ylelliseen elämään. Museossa toimiva Kahvila Milavida tarjoaa nyt Museokortin omistajille kahvin ja päivän leivoksen etuhintaan 7,90 € (norm. 9,70 €). Tarjous on voimassa arkisin tiistaista perjantaihin klo 11–18.

Lue lisää >Sodan ja rauhan keskus Muisti on tiedekeskus, joka kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Museovierailun yhteydessä saat lounaan etuhintaan Kahvila-ravintola Rauhasta. Kuva: Sodan ja rauhan keskus Muisti.

Kahvila-ravintola Rauhan lounas 10 € museovierailun yhteydessä

Sodan ja Rauhan keskus Muisti & Päämajamuseo, Mikkeli | 30.4.2024 asti (Arkisin klo 10.30-14)

Herkuttele näyttelyvierailun lomassa! Kahvila-ravintola Rauha on Sodan ja rauhan keskus Muistin ja Päämajamuseon oma viihtyisä kahvila Mikkelissä. Museokortilla nautit lounaan etuhintaan näyttelyvierailun yhteydessä. Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30–14.

Lue lisää >


Katso kaikki edut

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp