19.1.2024

Hydynn Museokortti-edut talvilomiin: alennuksia majoituksista, ravintoloista ja konserteista!

Kertk museokauppojen aarteita tai haluatko tydent museovierailuasi makuelmyksill ja livemusiikilla? Ajankohtaisilla Museokortti-eduilla saat alennusta museokauppojen tuotteista, kumppaniemme majoitus- ja ravintolapalveluista sek keikkalipuista Helsingin ja Tampereen G Livelabissa. Kuvat: Tertin kartano, G Livelab.

Museokortin omistajana pääset nauttimaan kulttuurin ja taiteen lisäksi myös erityisistä eduista. Löydä tarjouksia hotelleista, ravintoloista sekä museokaupoista. Kokosimme yhteen alkuvuoden ajankohtaisia Museokortti-etuja. Tutustu tarjontaan ja hyödynnä etusi!

Suunnitteletko kulttuurintäyteistä minilomaa historialliseen tai urbaaniin ympäristöön? Tai pääseekö nälkä usein yllättämään kesken museokierroksen? Museokortilla nautit edullisemmin kumppaneidemme hotelli- ja ravintolapalveluista ja täydennät museokierroksesi makuelämyksillä.

Hyödynnä etusi museokaupoissa ja majoituskohteissa eri puolilla maata tai hanki liput edullisemmin Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikoille. Poimimme tähän artikkeliin ajankohtaisia etuja – lue lisää ja ota käyttöön Museokortti-etusi!

Katso kaikki edut


Katso uutuusedut majoituksista, ravintoloista ja elämyksistä!


Tertin kartanossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Kuva: Tertin kartano.

-20 % tunnelmallisesta hotellimajoituksesta Mikkelissä

Tertin kartano, Mikkeli | Etu voimassa ympärivuotisesti

Mikkelissä sijaitseva Tertin Kartano on erityislaatuinen majoituskohde, joka tarjoaa aitoa sukukartanon tunnelmaa ja paikallisia makuelämyksiä. Kartanon toiminta perustuu lähiruokaan ja omavaraisuuteen, ja se tarjoaa asiakkailleen historiallisessa ympäristössä kattavia palveluita, kuten ravintolan, herkkupuodin, kahvilan ja hotellin.

Nauti aidosta kartanolomasta, joka on suunniteltu nautiskelijoille. Museokortilla pääset kokemaan täyden palvelun makumatkan historiallisessa miljöössä -20 % alennettuun hintaan.

Lisäksi Tertin Karano tarjoaa kulttuurin ystäville lasillisen ruusukuohua (9 € / lasi) puutarhakahvilan lounasruokailun yhteydessä.

Katso Tertin kartanon lisätiedot ja varausohjeet >

The Folks Hotel Konepaja elää sitä ympäröivän alueen urbaanista rouheudesta. Kuva: The Folks Hotel Konepaja.

-10 % päivän majoitushinnasta historiallisen Pasilan Konepajan-alueella

The Folks Hotel Konepaja, Helsinki | Etu voimassa 31.12.2024 asti.

Keskeinen sijainti kulttuuripalveluiden ja elämysten läheisyydessä houkuttelee vieraiksi museomatkailijoita. The Folks Hotel Konepaja on rakentunut historiallisen Pasilan Konepajan-alueelle, entisiin VR:n rakennuksiin. Hotellin tiloissa on aiemmin toiminut Pasilan Konepajan konttori, ruokala sekä koulutuskeskus.

Hyödynnä Museokortti-etusi ja nauti hotellin henkilökohtaisesta ja yksilöllistä palvelusta, kiinnostavista yksityiskohdista sekä kuratoidusta taiteesta. Ravintola Albina huolehtii vieraiden viihtyvyydestä ja sauna sekä kuntosali lisäävät hyvinvointia hotellivierailun aikana.

Katso The Folks Hotel Konepajan lisätiedot ja varausohjeet >

Lounas 10 € Ravintola Famessa

Musiikkimuseo Fame, Helsinki | Etu voimassa 31.1.2024 asti.

Tammikuun ajan Ravintola Fame tarjoilee arkisin klo 11–14 herkullisen lounasbuffetin alennettuun hintaan Museokortin omistajille, vain 10 €/hlö (norm. 12,70 €).

Lounasbuffetissa on tarjolla lämpimiä ruokia ja mukana on aina myös kasvisvaihtoehto. Lisäksi lounaaseen kuuluu runsas laattipöytä ja tuoretta leipää. Jälkiruuaksi on tarjolla kahvia tai teetä sekä pieni makea herkku. Halutessasi voit myös valita keittolounaan, johon sisältyy viikon keitto, salaattipöytä ja leipää.

Tutustu Ravintola Famen lounasetuun >


G Livelab tarjoaa Museokortin omistajille kokonaisvaltaisia musiikkielämyksiä alennettuun hintaan Helsingin keskustassa ja Tampereella Frenckellin vanhassa pannuhuoneessa. Kuva: G Livelab.

Museokortilla saat -20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista

Etu voimassa 30.6.2024 asti.

Kruunaa museokierroksesi musiikkielämyksellä! Museokortilla saat -20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista kesäkuun loppuun asti.

Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisä ympäristö luovat upeat olosuhteet livemusiikille. Kevättalven ja kevään ohjelmistossa on muun muassa Paleface, Teini-Pää, Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement ja Emma & Matilda. Klubeilla nähdään myös ulkomaisia artistivieraita, kuten 80-vuotisjuhliaan viettävä jazzlegenda John Surman, New Weird Americana -tähti Josephine Foster, bostonilainen bluessensaatio GA-20 ja Stingin kitaristi Dominic Miller.

Katso ohjeet edun hyödyntämiseen >


Lisää elämyksiä Museokortti-eduilla:


Hanki ihastuttavat matkamuistot ja uudista kotisi ilmettä museokauppojen aarteilla


Näyttävät taidejulisteet nostavat kodin sisustuksen uudelle tasolle. Kuva: Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva.

Malvan julisteet -25 %

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, Lahti | Etu voimassa 31.1.2024 asti.

Kaipaako sisustuksesi piristystä? Malvan museokaupassa tarjolla on esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan ja Erik Bruunin, sekä monen muun taiteilijan näyttäviä taidejulisteita kotiin tai lahjaksi. Tammikuun ajan kaikki saat Museokortilla julisteista -25 % alennuksen.

Tutustu Malvan museokaupan tarjoukseen >


Tammikuun ajan Museokeskus Taikan tarjotin -10 % Museokortilla. Kuva: Museokeskus Taika.

Mäntyä päin -tarjotin

Museokeskus Taika, Hyvinkää | Etu voimassa 31.1.2024 asti.

Hyvinkääläisen Virpi Heikkisen suunnittelemassa Mäntyä päin -kuosissa inspiraationa ovat toimineet Hyvinkään ilmeelle leimalliset männyt. Kaikessa arkisuudessaan ja yleisyydessään meille niin tutun männyn upeus jää usein huomaamatta. Tammikuun ajan saat -10 % Museokortti-edun tästä kotimaisesta koivuvaneritarjottimesta.

Museokeskus Taika on suljettu näyttelyvaihdon ajan 8.1.-3.2.2024. Sovithan museon kanssa etukäteen sähköpostilla, mikäli haluat tulla ostoksille tuona aikana.

Tutustu Museokeskus Taikan tarjoukseen >


Muista hyödyntää Museokortti-etusi! Saat alennusta valikoiduista museoiden tuotteista. Kuva: Hämeen linna

Hämeen linna -keittiöpyyhe Museokortilla -20 %

Hämeen linna, Hämeenlinna | Etu voimassa 31.3.2024 asti.

Hämeen linna kuuluu Suomen keskiaikaisiin valtakunnanlinnoihin. Emma Hagmanin suunnittelema keittiöpyyhe sopii niin muistoksi museovierailulta kuin tuliaisiksi lomareissulta. Keittiöpyyhe on 50 % puuvillaa ja 50 % pellavaa.

Tutustu Hämeen linnan tarjoukseen >


Katso kaikki edut

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp