26.9.2023

Matkailitko kesll kotimaassa? Vastaa kyselyyn ja voita Museokortti!

Museokortti on monipuolinen reissukaveri kotimaassa: saat psyn 370 museoon sek etuja museoista, hotelleista ja ravintoloista ympri Suomen. Kuva: Krista Ylinen
Museokortin matkavinkeistä löydät kymmeniä ideoita kotimaan reissuille ja etuja palveluista matkasi varrelta. Vastaa asiakaskyselyymme viimeistään 1.10. ja auta meitä kehittämään palveluamme! Vastanneiden kesken arvotaan kaksi Museokorttia.


Vastaa kyselyyn tästä

Museokortin matkavinkit kokoaa yhteen kotimaan kiinnostavimmat museot, kauniit luontokohteet ja tunnelmallisimmat pysähdyspaikat. Matkavinkeistä löydät valmiita reittiehdotuksia eri puolille Suomea ja reittioppaan oman matkasi suunnitteluun. Lisäksi Museokortin omistajille on tarjolla etuja, kuten alennuksia hotelleista ja ravintoloista.

Oletko kuullut Museokortin matkavinkeistä? Vastaa kyselyyn ja osallistu Museokorttien arvontaan

Kartoitamme tällä kyselyllä Museokortin matkavinkit -palvelun käyttöä ja tunnettuutta. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään palveluamme. Jätä vastauksesi tälle lomakkeelle viimeistään 1.10.2023.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi (2) Museokorttia. Voit vastata kyselyyn nimettömästi, mutta jos haluat osallistua Museokorttien arvontaan, täytä sähköpostiosoitteesi lomakkeelle. Sähköpostia käytetään ainoastaan voittajien tavoittamiseen.


Tutustu Museokortin matkavinkkeihin:


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp