2.5.2023

Nauti tanssista, osallistu virtuaaliopastukselle ja lyd lahjaideat kevn juhliin – hydynn etusi!

Oletko tanssin ystv tai etsitk lahjoja kevn juhliin? Museokortilla saat elmyksi ja lahjalytj etuhintaan museoista ja kumppaneiltamme. Kuvat: Tanssin talo, Kansallismuseo, Mirkka Pihlajamaa / Museokortti.

Museokorttilaisia hemmotellaan jälleen kiinnostavilla eduilla. Juuri nyt saat alennusta tanssiesityksestä, virtuaaliopastuksesta, museokauppojen lahjalöydöistä sekä majoituksista tulevan kesän reissuille. Löydä omat suosikkisi yli 50 Museokortti-edun joukosta!

Ota käyttöön Museokortti-etusi! Museokortin omistajana saat kuukausittain vaihtuvia alennuksia museoilta sekä kumppaniemme palveluista, kuten majoituksista, keikoista ja äänikirjoista. Toukokuussa voit myös nauttia tanssiesityksestä ja virtuaaliopastuksesta etuhintaan.

Kokosimme tähän artikkeliin vinkit ajankohtaisiin Museokortti-etuihin. Tutustu kaikkiin yli 50 etuun ja löydä omat suosikkisi!

Katso kaikki edut


Trooppista tanssia Helsingissä, Sinebrychoffin taidemuseon opastus kotisohvalta ja majoituksia kesän lähimatkoilleMuseokortilla saat pääsylipun etuhintaan Mortal Tropical Dances -teoksen esitykseen lauantaina 13. toukokuuta. Kuva: Venla Helenius.

Lippuetu Tanssin taloon: -20% Mortal Tropical Dances -esitykseen

Teatterimuseo, Helsinki | 13.5.2023

Taiteen valtionpalkittu tanssitaiteilija ja musiikintekijä Elina Pirisen uusi teos Mortal Tropical Dances täyttää Tanssin talon suuren näyttämön erikoistansseilla, hurjalla livemusiikilla sekä lumoavilla väreillä ja tuoksuilla.

Koe sinfoninen suurteos Tanssin talossa! Tanssin talo ja Teatterimuseo tarjoavat Museokorttilaisille pääsylipun 13.5. esitykseen etuhintaan 33 € (norm 42 €). Esitystä ennen on mahdollista tavata Elina Pirinen Teatterimuseon taiteilijatapaamisessa.

Lue lisää >Koe Sinebrychoffin taidemuseo kotisohvaltasi! Museokortilla saat pääsyn Digimuseon virtuaaliopastukselle etuhintaan toukokuussa. Kuva: Iisa Smeds / Kansallisgalleria.

Digimuseon etäopastus -50%

Sinebrychoffin taidemuseo, Helsinki | 22.5.2023 klo 17.45

Koe Paul ja Fanny Sinebrychoffin loistelias kotimuseo kotisohvaltasi! Museokortin omistajana saat pääsyn 22.5. järjestettävälle opastukselle etuhintaan 5 € (norm. 10 €). Virtuaalikierroksella tutustutaan taidekeräilijöiden näyttäviin edustushuoneisiin. Opastus on aikamatka 1800–1900-luvun vaihteeseen, jolloin oli muodikasta yhdistellä eri aikakausien tyylejä. Taideteosten kautta tutustutaan myös varhaisempien vuosisatojen kulttuurihistoriaan ja tapakulttuuriin.

Lue lisää >Kutsuuko tänä vuonna laulustakin tuttu Lapin kesä? Museokortilla majoitut edullisemmin kumppanimme WIlderness Hotel Inarin upeissa mökeissä ja hotellihuoneissa. Kuva: Wilderness Hotel Inari.

-10 % majoituksesta

Wilderness Hotel Inari | Etu voimassa 15.5.–15.11.2023

Koe Inarin Saamelaismuseo Siida, majoitu Inarinjärven henkeäsalpaavissa maisemissa ja nauti ympäröivästä luonnonrauhasta. Wilderness Hotel Inarissa voit yöpyä tunnelmallisissa mökeissä tai hotellihuoneissa ja nauttia ravintolan herkuista.

Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä >Tuusulanjärven taiteilijakodit ja muut historialliset kohteet ovat helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudulta. Lähde lähilomalle ja varaa majoitus etuhintaan Krapilta. Kuva: Ella Karttunen.

Majoitus kahdelle -10 % ja -15 % pitopöydästä

Krapi, Tuusula | Etu pitopöydästä voimassa 22.6. asti, majoitusetu ympärivuotisesti

Onko suunnitelmissa keväinen viikonloppureissu tai kesäloma idyllisessä miljöössä? Lähde retkelle Tuusulanjärven kulttuurimaisemiin! Majoitu kotoisasti Krapilla, nauti ravintolan herkuista ja tutustu alueen upeisiin museoihin. Hyödynnä etusi ja varaa majoituksesi etuhintaan.

Näin varaat majoituksesi ennakkoon >Museokaupoista löydät parhaat lahjaideat äitienpäivään, valmistujaisiin ja kesän juhliin


Suomen Ilmailumuseon kaupasta Vantaalta löydät kauniit korut lahjapakettiin. Anna lahjaksi äidille tai valmistuvalle – Museokortilla saat kaikista museokaupan koruista -15 % toukokuun ajan. Kuva: Suomen Ilmailumuseo.

Kaikki korut -15 %

Suomen Ilmailumuseo, Vantaa | 31.5.2023 asti

Toukokuun ajan kaikki korut -15 % Suomen Ilmailumuseon museokaupasta. Muista äitiä tai osta lahjaksi valmistuvalle tai itsellesi.

Lue lisää >Perinteikkäät Lapuan Kankureiden tuotteet valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista, kuten pellavasta ja villasta. HAM Helsingin taidemuseon kaupasta saat nyt nämä upeaa kotimaista muotoilua edustavat tuotteet -20 % alennuksella. Kuva: HAM Helsingin taidemuseo,

-20 % Lapuan Kankureiden tuotteista

HAM Helsingin taidemuseo, Helsinki | Etu voimassa 31.5. asti

Museokortilla hankit nyt suositut Lapuan Kankurit -tuotteet 20 % alennuksella HAM Shopista. Anna lahjaksi kevään sankareille tai vie tuliaisiksi mökille!

Lue lisää >Tee kirjalöydöt Kansallismuseon kaupasta! Kuva: Kansallismuseo.

Erä kirjoja -20%

Kansallismuseo, Helsinki | Etu voimassa 30.9.2023 asti

Tee kirjalöydöt Kansallismuseon kaupasta. Museokortilla saat nyt 20 % alennuksella valikoituja julkaisuja, kuten Esseitä itsenäisen Suomen tarinasta, Jean Sibelius ja Suomen maailmanperintökohteet. Osta itselle tai lahjaksi historian ystävälle!

Lue lisää >
Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi Tundra Natural -luonnontuotteita Rovaniemen Arktikumista. Kuva: Arktikum tiedekeskus.

Tundra Natural -tuotteet -20%

Arktikum tiedekeskus, Rovaniemi | Etu voimassa 31.5. asti

Hemmottele kevään sankaria ihanilla luonnontuotteilla! Tundra Naturalin palasaippuat ja kylpytuotteet ovat laadukkaita artesaanituotteita, jotka muistuttavat käyttäjäänsä pohjoisen puhtaasta luonnosta. Hanki lahjaksi rentouttava yrttikylpy tai luontoystävällisiä kylpytuotteita.

Lue lisää >Löydä oma sävysi Pantone-tuotteiden joukosta tai anna lahjaksi vaikkapa valmistuvalle! Kuva: Rovaniemen taidemuseo Korundi.

Pantone-tuotteet -15%

Rovaniemen taidemuseo Korundi | Etu voimassa 31.5. asti

Tiedätkö päivänsankarin lempivärin? Rovaniemen taidemuseo Korundin kaupassa löydät värikkäät Pantone-tuotteet, joilla voit ilahduttaa erityisesti värien ystävää. Toukokuun ajan saat Museokortti-etuna tuotteista -15 % alennuksen.

Lue lisää >Kuopion Riisan kaupasta löydät nyt paikallista keramiikkaa etuhintaan. Kuva: RIISA – Suomen ortodoksinen kirkkomuseo.

Keramiikkastudio Jenni Linnoven tuotteet -20%

RIISA - Suomen ortodoksinen kirkkomuseo, Kuopio | 1.5.2023–31.5.2023

Hanki lahjaksi kaunista, kotimaista ja käsintehtyä. Keramiikkastudio Jenni Linnoven tuotteet valmistuvat paikallisesti Pohjois-Savossa. Linjakas muotoilu ilahduttaa arjessa tai kruunaa vaikkapa juhlapäivän. Voit käyttää etusi myös Riisan verkkokaupassa koodilla museokortti.

Lue lisää >Katso kaikki edut

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp