28.6.2024

Osallistu kesiseen kuvakilpailuun – parhaat kuvat palkitaan Museokortilla!

Osallistu Museokortin kuvakilpailuun ja voita Museokortti! Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Voit osallistua Museokortin kesäiseen kuvakilpailuun 28.6.–31.7.2024. Vieraile museossa ja jaa vierailustasi kuva tai video Instagram-tililläsi tunnisteella #museokesä24. Palkitsemme parhaat Museokortilla! Tyyli on vapaa ja osallistua voit niin monta kertaa kuin haluat.

Museokortti sopii loistavasti kaveriksi kesäisille museokierroksille. Astu kiehtovaan keskiaikaiseen linnaan, vieraile salaperäisessä patsaspuistossa tai vietä aurinkoinen päivä ulkomuseossa. Tutustu kaikkiin Museokortti-kohteisiin ja hae inspiraatiota ajankohtaisista näyttelyistä sekä tapahtumista.

Osallistu kilpailuun ja voita Museokortti!

Julkaise kuva, kuvakaruselli tai video kesäiseltä museovierailultasi ja seuraa muiden kuvia #museokesä24 -tunnuksen avulla. Kilpailuun voit osallistua 28.6.–31.7.2024.

Palkitsemme parhaat Instagram-kuvat Museokortilla!

Näin osallistut Instagram-kuvakilpailuun:

1. Vieraile museossa
2. Julkaise vierailustasi kuva, kuvakaruselli tai video omalla julkisella Instagram-tililläsi
3. Lisää julkaisuun tunnisteet #museokesä24 ja @museokortti

Valitsemme heinäkuun aikana yhteensä viisi (5) kuvakilpailuvoittajaa:
Valitsemme joka viikko yhden voittajan, joka palkitaan vuoden voimassa olevalla Museokortilla. Valittuihin voittajiin otetaan yhteyttä Instagram Direct -viestillä 5., 12., 19., 26.7. ja 1.8.

Huomioithan osallistumisen yhteydessä museoiden kuvauskäytännöt. Kilpailun osallistumisehtoihin sisältyy, että Museokortti voi jakaa ja julkaista osallistuneiden kilpailukuvia ja -videoita Museokortin viestintäkanavissa (mm. sosiaalinen media, uutiskirjeet sekä kuvakisasta kertovat artikkelit verkkosivuilla). Valitettavasti emme näe yksityisillä sometileillä julkaistuja kuvia ja videoita, vaikka tunnisteita olisi käytetty.

Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, tukema tai sponsoroima, eikä se liity mitenkään Instagramiin. Osallistuja vapauttaa Instagramin kaikista vastuista kilpailun osalta.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp