12.12.2022

Kyt vanhenevat kulttuurietusi nyt – joulutarjouksena Museokortteihin kuukausi kaupan plle!

Monella on viel kyttmttmin tynantajan tarjoamia virike- ja kulttuurietuja. l anna kulttuurietujesi vanhentua. Museokortti on loistava sijoitus omaan hyvinvointiin.

Työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla ostat kätevästi uuden Museokortin itsellesi tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa. Joulukuun aikana ostettuihin Museokortteihin saat kuukauden (12+1 kk) kaupan päälle. Museokortin verkkokaupassa maksuvälinenä käyvät Edenred, Smartum, e-Passi ja Eazybreak.

Vuosi lähenee loppuaan ja työnantajan tarjoamat kulttuuriedut ovat vielä monella käyttämättä. Museokortti on yksi suosituimmista kulttuurietujen käyttökohteista. Käytä kulttuurietusi Museokorttiin ja hanki kiinnostavaa sisältöä arkeesi.

Pääsylippu 350 museoon piristää arkea ja tuo iloa vuoden jokaiselle päivälle. Joulutarjouksena saat Museokorttiin kuukauden kaupan päälle: 12 + 1 kk. Tarjous koskee myös Museokortin voimassaolon jatkamista. Voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa vaikkapa useammaksi vuodeksi.

Museokortin voi maksaa useimmilla kulttuurieduilla verkkokaupassamme.

JOULUKUUN TARJOUS! Museokortteihin kuukausi kaupan päälle: 12 kk + 1 kk. Osta uusi kortti (74 €) tai jatka nykyisen korttisi voimassaoloa 13 kuukautta (69 € / 74 €). Tarjous voimassa 31.12.2022 asti.

Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät:

 • Smartumin kulttuurisaldo
 • Edenred-kortti
 • ePassi
 • Eazybreak

Osta Museokortti

Jatka korttisi voimassaoloa


Milloin Museokortin voimassaolo alkaa?

Täysin uuden Museokortin käyttöaika alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta, joten kortti ei kulu ennen sen käyttöönottoa. Kulttuurieduilla voit myös jatkaa nykyisen korttisi voimassaoloa - vaikka useammaksi vuodeksi!

 • Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti.
 • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, jatkokauden ostaminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin. Voimassaolevan Museokortin jatkaminen on edullisempaa - jatkokausi kannattaa hankkia ajoissa.
 • Jatkokausi vanhentuneeseen korttiin: Jos korttisi on vanhentunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, joten voit käyttää niitä vain ostaessasi Museokortin itsellesi. Laki estää kulttuuriedun käyttämisen lahjaostoksiin.

Kulttuurieduilla maksaminen museossa

Monet museot hyväksyvät maksuvälineinä kulttuuri- ja virike-etuja. Ennen museossa asioimista maksutavat kannattaa tarkistaa museokohteen omilta verkkosivuilta.Mihin käyttää vanhenevat kulttuuriedut? Museokortilla koet uutuusnäyttelyt ja vierailet klassikkokohteissa ympäri maan. Yli 350 museon valikoimasta löydät kiinnostavia kohteita taiteesta tieteeseen ja urheilusta musiikkiin. Kuva: Ella Karttunen.


Museokortista iloa vuoden jokaiselle päivälle – käytä kulttuuriedut vuoden mittaiseen kulttuurimatkaan!

Museokortilla koet suurimmat, merkittävimmät ja kiinnostavimmat museot ja paikalliset aarteet. Nähtävää riittää historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan tai vaikkapa jääkiekon ystäville ympäri Suomen.

Tarjolla on yli 350 museota, satoja näyttelyitä, kymmeniä tapahtumia sekä viikoittain vaihtuvia etuja. Koe vuoden kiinnostavimmat näyttelyt, katso matkavinkit elämyksellisiin kotimaanmatoihin ja virkistäydy kulttuurin äärellä. Poikkea museossa milloin vain!


Lue lisää Museokortista ->

Katso usein kysytyt kysymykset ->

Kerro tästä myös ystävillesi!

 • Facebook
 • X
 • Instagram
 • WhatsApp