13.12.2022

Kaunis lahjakuori kuusen alle vai digilahja aattoaamuun –nin annat Museokortin lahjaksi

Anna tn jouluna lahjaksi elmyksi taiteen, tekniikan, designin tai vaikkapa jkiekon parissa.
Museokortti on aineeton lahja, joka on täynnä sisältöä. Vuoden mittainen kulttuurimatka sopii jokaiselle ja on helppo antaa. Täysin uuden Museokortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta.


JOULUTARJOUS: Kaikkiin Museokortteihin kuukausi kaupan päälle (12 kk + 1 kk). Museokortin (74 €) ostat lahjaksi verkkokaupasta tai yli 350 museokohteesta Ahvenanmaalta Inariin. Tarjous voimassa 31.12.2022 saakka.

Verkosta ostetut Museokortti-digilahjat ehtivät aina jouluksi perille. Ajastettu digilahja saapuu haluttuna ajankohtana tekstiviestitse ja sähköpostilla. Museokohteesta saat kirjekuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Etsi lähin museosi tästä.

Osta Museokortti lahjaksi

Voit ostaa verkkokaupasta tai kaikista Museokortti-kohteista kerralla niin monta lahjakorttia kuin tarvitset. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit. Museoissa voit maksaa myös käteisellä.

Museokortti on aina hyvä lahja. Se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Tämä pidentää aikaisemman kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.

Täysin uuden Museokortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä museovierailusta. Lahjansaaja päättää itse, milloin aloittaa vuoden mittaisen kulttuurimatkansa.


Kaunis kirjekuori kuusen alla ilahdutaa lahjansaajaa varmasti. Jos joululahjaostokset jäivät viime tippaan, niin Museokortti-digilahja ehtii perille aina. Digilahjan ajastat kätevästi aattoon.

Miten Museokortin voi antaa lahjaksi?

1) Digilahja, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse

Digitaalisen lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Se voidaan toimittaa saajalle heti tai esimerkiksi jouluaattoon ajastettuna. Jos tahdot antaa lahjan heti, valitse digitaalinen versio postitettavan kirjelahjan sijaan. Voit myös liittää digilahjaan oman terveisesi, joka näkyy lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Lahjansaaja saa 12-numeroisen asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Niiden avulla pääsee museoon vaikka heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

2) Lahjansaajalle postitettava kirjekuori (Huom! Verkkokaupasta ennen 14.12 ostetut kirjelahjat ehtivät jouluksi perille)

Jos tahdot antaa Museokortin käsinkosketeltavana lahjana, valitse lahjakirjekuori. Voit myös liittää tilaukseen oman tervehdyksesi, joka painetaan kirjeeseen nimesi kera.

Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Niiden avulla museoon pääsee vaikka heti, mutta kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Huomaathan, että lahjakirjekuorissa tilatut Museokortit saapuvat postitse 1–2 viikon kuluessa. Tarkka jakelupäivämäärä riippuu Postista.

HUOM! Verkkokaupasta ennen 14.12.2021 tilatut kirjelahjat ehtivät jouluksi perille. Tämän jälkeen kirjelahjoja voi ostaa Museokortti-museoista.

Lue lisää >

3) Museosta ostettava lahja-Museokortti

Museosta lahjan ostettaessa saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortin avulla pääsee museoon vaikka heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Usein kysytyt kysymykset Museokortti-lahjasta


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp