4.10.2022

Museokortti-etuna taiteen ja luonnon ystäville luettavaa alehintaan – yli 20€:n alennus lehtien vuosikerrasta

Laajenna taiteen ja luonnon tietämystäsi. Hyödynnä Museokortti-edut ja tilaa Suomen Luonto- ja Taide-lehti etuhintaan.

Taiteen ja luonnon ystäviä hemmotellaan upeilla Museokortti-eduilla! Museokortin omistajana saat Suomen Luonto ja Taide-lehden vuosikerran etuhintaan. Uppoudu taiteen maailmaan Taide-lehden parissa tai inspiroidu Suomen Luonto -lehden hienoimmista luonto- ja retkikohteista.

Museokorttilaiset saavat vuoden 2022 loppuu asti Suomen Luonto ja Taide-lehden vuosikerran etuhintaan. Laajenna museokäynti- ja taidekokemuksiasi lukemalla monipuolista Taide-lehteä etuhintaan 60 € / vuosikerta (norm. 82 €). Opi tuntemaan Suomen luonto ja yhdistä museoreissut luontoelämyksiin. Suomen Luonto -lehti Museokortilla etuhintaan 58,50 € / vuosikerta (norm. 83,50 €).

Katso kaikki Museokortti-edutHae uutta näkökulmaa taidekierroksille Taide-lehden asiantuntevista sisällöistäTilaa Taide-lehti etuhintaan Museokortilla ja perehdy monipuolisesti kuvataiteen maailmaan.

Syvennä taiteentuntemustasi Suomen ainoan kuvataidetta laajasti käsittelevän aikakauslehden parissa. Taide-lehti käsittelee ajankohtaisesti ja monipuolisesti sekä kotimaista että kansainvälistä kuvataidemaailmaa.


Lue artikkeleja, kolumneja, haastatteluja ja kritiikkejä asiantuntevilta kirjoittajilta, jotka ovat taiteilijoita sekä muita taidealan ammattilaisia. Lehdessä pohditaan ennakkoluulottomalla otteella taiteen teoreettisia kysymyksiä ja käydään läpi käytännön kuvataideilmiöitä.


Tilaa nyt Taide-lehden vuosikerta Museokortilla etuhintaan 60 € (norm. 82 €). Vuosikerta sisältää 6 numeroa, joista viimeinen on tuhti kaksoisnumero. Etu on voimassa 31.12.2022 mennessä tehdyille uusille tilauksille.

Lue lisää ja tilaa lehti >


Tilaa Suomen Luonto-lehti etuhintaan Museokortilla ja opi tuntemaan Suomen luonto.


Täydennä museoreissujasi luontoelämyksillä, löydä vinkit Suomen Luonto -lehdestä


Suomen luonto tarjoaa asiantuntevaa tietoa luonnosta ja ympäristöstä. Katso upeita luontokuvia, inspiroidu kiinnostavimmista luonto- ja retkikohteista ja poimi ideoita ekologiseen elämään. Printti+digi -tilauksella saat lisäksi lehden artikkelit lisämateriaaleineen, näköislehtiarkiston ja vain verkossa julkaistavaa sisältöä. Suomen Luonto on luonnonystävän ykköslehti. Tilaamalla lehden tuet Luonnonsuojeluliiton työtä luonnon hyväksi.

Tilaa nyt Suomen Luonto -lehden vuosikerta Museokortilla etuhintaan 58,50 € (norm. 83,50 €). Tilaus sisältää 10 numeron printti+digi -kestotilauksen. Etu on voimassa 31.12.2022 mennessä tehdyille uusille tilauksille.

Lue lisää ja tilaa lehti >


Lisää Museokortti-etuja

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp