6.9.2022

Mkki, kaupunkihotelli vai museolaiva? Museokortilla saat etua majoituksista ympri Suomen!

Museokortti on paras reissukaveri kotimaassa: saat psyn 350 museoon ja lukuisia etuja ympri Suomen. Hydynn etusi ja yvy edullisemmin tunnelmallisissa majoituskohteissa eri puolilla maata! Kuvat: Krista Ylinen, Wilderness Hotel Inari, The Folks Hotel Konepaja, Boutique Hotel Sawohouse.

Mökki Inarissa, museolaiva Turussa vai hostelli Suomenlinnassa? Museokortilla yövyt edullisemmin kumppaniemme kohteissa eri puolilla maata. Katso edut ja varaa syyslomien majoitukset ennakkoon!

Suuntaatko syksyllä luontoretkelle Lappiin tai syyslomareissulle Tampereelle? Museokortti on paras reissukaveri kotimaanmatkoille kaikkina vuodenaikoina. Saat pääsyn lähes 350 museoon sekä kumppaniemme tarjoamia etua majoituksista ja ravintoloista eri puolilla Suomea.

Kokosimme tähän artikkeliin Museokortilla saatavia majoitusetuja. Katso ajankohtaiset edut alapuolelta ja varaa viihtyisimmät majapaikat loppuvuoden matkoille.

Ideoita elämyksellisiin kotimaanmatkoihin löydät Museokortin matkavinkeistä. Selaa valmiita matkaehdotuksia yli kolmenkymmenen kulttuurikierroksen joukosta tai suunnittele oma reittisi.

Matkavinkeistä löydät kotimaan kiehtovimmat elämykset sekä kumppaniemme tarjoamat edut matkallesi. Suunnittele loppuvuoden lomareissusi, löydä inspiraatiota vaivattomille lähimatkoille tai päiväretkille kotikaupungissa: museot.fi/matkavinkit.

Katso kaikki matkavinkit


Majoitu edullisemmin Museokortilla – katso edut:Laivahostel S/S Bore tarjoaa ikimuistoisen yöpymispaikan Turun kaupunkilomille Forum Marinumin rannassa. Museokortilla saat alennusta majoituksesta ja pääset tutustumaan aluksen historiaan Boren näyttelyssä. Kuva: Laivahostel S/S Bore.

TURKU

Laivahostel S/S Bore | -10% majoitushinnasta

Oletko koskaan yöpynyt aidossa museolaivassa? Laivahostel S/S Boressa koet ainutlaatuisen vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa. Aurajoelle ankkuroitu alus sijaitsee Forum Marinumin rannassa ja Turun linnan läheisyydessä. Hyödynnä Museokortti-etusi ja yövy Aurajoen laineilla. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Hotel Kakola | -10% majoituksesta

Hotel Kakola on Turun pahamaineisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Hotel Kakola on viihtyisä, ainutlaatuisen historian omaava majoituskohde Turun museokierroksille. Katso Hotel Kakolan lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Tutustu myös Turun kulttuurikierroksiin ja löydä kaupungin kiehtovimmat museoelämykset.Eläväinen Tampere on yksi Suomen suosituimmista matkakohteista. Koe Vapriikki, Muumimuseo sekä kaupungin taide-elämykset ja majoitu kaupungin sykkeessä rennossa, perheomisteisessa Dream Hostel & Hotelissa.

TAMPERE

Dream Hostel & Hotel | -10% majoituksesta

Eläväinen Tampere kutsuu! Kansainvälistäkin huomiota saanut, kodikas ja hyväntuulinen hostelli & hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta aivan Tampereen sykkeessä. Katso lisätiedot Museokortti-edusta ja varausohjeet täältä. Etu voimassa 31.12.2022 saakka.

Tampere on verraton matkakohde niin lyhyille päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Katso Tampereen kautta kulkevat kulttuurikierrokset ja löydä omat suosikkikohteesi!Maailmanperintökohde Suomenlinna on myös ainutlaatuinen museosaari. Museokortti-etuna saat -10% majoituksesta Hostel Suomenlinnasta. Kuva: Hostel Suomenlinna.

HELSINKI

Hostel Suomenlinna | -10 % majoituksesta

Tee miniloma Suomenlinnan maailmanperintökohteeseen! Hostel Suomenlinna on suojellussa, vanhassa kansakoulurakennuksessa sijaitseva majapaikka. Tunnelmallinen Suomenlinna on paitsi upea syksyinen retkikohde, myös ainutlaatuinen museosaari, jolta löydät useita Museokortti-kohteita.

Katso Hostel Suomenlinnan varausohjeet täältä. Tutustu myös Suomenlinnan kulttuuriaarteisiin tällä kierroksella.

The Folks Hotel Konepaja | -15 % päivän majoitushinnasta sekä ilmainen pysäköinti vuorokaudeksi

VR:n vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla. Kävele läheiseen Musiikkimuseo Fameen tai nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin – Folks Hotel Konepajasta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle.

Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.Vieraile uudistuneessa Saamelaismuseo Siidassa ja majoitu Wilderness Hotel Inarissa, henkeäsalpaavissa maisemissa Inarijärven rannalla. Museokortilla saat 10 % alennuksen majoitushinnasta 15.11. saakka. Kuva: Wilderness Hotel Inari.

INARI

Wilderness Hotel Inari | -10% majoitushinnasta

Koe hiljattain uudistunut Saamelaismuseo Siida, majoitu Inarijärven henkeäsalpaavissa maisemissa ja nauti ympäröivästä luonnonrauhasta. Wilderness Hotel Inari tarjoaa unohtumattoman majoituselämyksen Lapin museokierroksille. Majoitu mökissä, hotellihuoneessa tai revontulikodassa ja nauti paikallisista herkuista hotellin ravintolassa.

Etu voimassa 15.11.2022 saakka. Katso lisätiedot ja varausohjeet.

Katso myös Museokortin matkavinkkien Seikkailu lumoavassa Lapissa -kierros ja koe pohjoisen ainutkertaiset museot!Kotoisa Sawhohouse on rauhallinen majapaikka Kuopion vierailuille. Hotelli tarjoaa myös ravintola- ja hyvinvointipalveluja, sekä järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kuva: Boutique Hotel Sawohouse.

KUOPIO

Boutique Hotel Sawohouse, Kuopio | -10 % majoituksesta.

Pieni, hyväntuulinen ja kodikas Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Vietä leppoisa kulttuuriviikonloppu Kuopion museoelämysten parissa ja yövy viihtyisässä hotellissa kaupungin laitamilla. Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso Sawhohousen kaikki edut ja varausohjeet täältä.

Tutustu uudistettuun Kuopion museoon, vieraile Minna Canthin salongissa ja ihaile paikallista taidetta – lähde leppoisalle minilomalle Kuopioon.Länsirannikon museokierroksen tunnelmallisimman majoituspaikan tarjoaa Porin lähellä sijaitseva Ahlströmin historiallinen ruukkimiljöö. Museokortti-etuna saat -20 % majoituksesta. Kuvat: Ahlströmin ruukki.

PORI

Ahlströmin ruukki, Noormarkku | -20 % majoituksesta

Lähde länsirannikon tutkimusmatkalle ja yövy historiallisessa Ahlströmin ruukissa Noormarkussa, keskellä rauhallista maalaismaisemaa. Persoonalliset majoitustilat, lähiruoan ystäviä hemmotteleva ravintola ja koko maan mittakaavassa ainutkertainen miljöö tarjoavat loistavan tukikohdan vaikkapa syksyn ruskaretkille.

Museokortti-etuna saat -20% Ahlströmin ruukin majoituksesta Noormarkussa 31.12.2022 asti. Etu saatavilla kapasiteetin mukaan. Varaa majoitus ennakkoon, katso ohjeet täältä.

Tutustu myös Merellinen matka länsirannikolla -kierrokseen ja löydä rannikon ainutlaatuiset museokohteet.Koe tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa! Saat alennusta majoituksesta yöpyessäsi kumppanikohteessamme Hotel Pommernissa Maarianhaminassa. Kuvat: Krista Ylinen, Hotel Pommern.

MAARIANHAMINA

Hotel Pommern | -10% majoituksesta

Merellinen Maarianhamina on upea vierailukohde kaikkina vuodenaikoina! Viihtyisä Hotel Pommern sijaitsee aivan Maarianhaminan ytimessä, josta kierrät helposti kävellen kaupungin valloittavat Museokortti-kohteet. Syyskuussa voit tehdä myös päiväretket Kastelholman linnaan sekä kesällä avattuun Bomarsundin vierailukeskukseen.

Lue lisää Hotel Pommernista ja katso varausohjeet täältä. Katso parhaat vinkit merelliselle museokierrokselle Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa -kierrokselta.Salon elektroniikkamuseon läheisyydessä sijaitsevan Hotel Fjalarin tarina kytkeytyy alueelle tärkeään teollisuuteen. Hotellirakennus valmistui vuonna 1974 yksityiskodiksi elektroniikkayritys Saloran perustajalle, kauppaneuvos Fjalar Nordellille. Kuva: Hotel Fjalar.

SALO

Hotel Fjalar | -10% päivän hinnasta

Ihastuttava pieni hotelli Salon keskustan tuntumassa, rauhallisella ja vehreällä asuinalueella. Kodikas ilmapiiri, maittava ja runsas aamupala, viihtyisät hotellihuoneet sekä iltasauna ja virkistävä uima-allas asiakkaiden käytössä.

Kauppaneuvoksen yksityiskodista hotelliksi muuntautuneen rakennuksen tarina kytkeytyy vahvasti Salon elektroniikkateollisuuteen, johon pääset syventymään läheisessä Salon elektroniikkamuseossa. Koe myös Salon taidemuseo Veturitallin kiehtovat näyttelyt matkallasi.

Katso lisätiedot ja varusohjeet täältä.Kotimaanmatkailijoiden suosioon noussut Karkkila ruukkialueineen on viihtyisä kohde niin päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Koe ruukkimuseo Senkan kohteet ja yövy viehättävässä Tehtaan hotellissa matkallasi.

KARKKILA

Tehtaan hotelli | Kahden yön varauksissa -30 % toisen yön majoituksesta

Lähde kukoistavien kylien ja ruukkien kierrokselle ja yövy tunnelmallisessa Tehtaan hotellissa. Karkkilan Högforsin ruukissa sijaitseva hotelli on historiaa huokuva kohde, josta löydät myös ravintolan. Tehtaan hotellin Museokortti-etu voimassa 31.12.2022 saakka, katso varausohjeet täältä.Jyväskylässä yhdistät helposti kaupunki- ja luontoloman. Kaupungin museoissa tutustut taiteisiin, käsityöhön, historiaan ja tieteisiin. Urban Hotel Verso on laadukas, perheomisteinen hotelli kaupungin keskustassa, josta kierrät helposti Jyväskylän museoelämykset. Kuva: Urban Hotel Verso.

JYVÄSKYLÄ

Urban Hotel Verso | -15% majoituksesta

Jyväskylän kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla. Versosta tutustut helposti Jyväskylän mainioon museotarjontaan ja teet retkiä kaupungin lähialueilla sijaitseviin luontokohteisiin.

Katso lisätiedot edusta ja majoituksen varausohjeet täältä. Lue lisää Jyväskylän kaupunkikulttuurista luonnon äärellä ja lähde kulttuurikierrokselle Keski-Suomen sydämeen.Tunnelmallinen Ellilän kievari sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Valkeakosken Visavuoren museolta. Museokortti-kohde Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen taiteilijakoti ja ateljee. Kuva: Ellilän kievari.


Ellilän kievari, Akaa | Museokortilla -10% majoituksesta

Miltä kuulostaisi ruskaretki Valkeakosken luonnonläheisiin kohteisiin, kuten Voipaalan taidekeskukseen ja Visavuoren museoon? Yövy retkelläsi tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa! Ellilän kievari on toivottanut vieraat tervetulleeksi jo vuosikymmenten ajan. Paikallinen perheyritys tarjoaa vierailijoilleen idyllisen miljöön ja kodinomaisen tunnelman.

Katso varausohjeet ja lisätiedot edusta täältä.Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - löydät vaihtuvia etuja museoista sekä kumppaniemme palveluista eri puolilta maata.

Museokortilla etuja museoista, majoituksista ja ravintoloista ympäri Suomen

Museokortti on monipuolinen reissukaveri kotimaassa - saat pääsyn 350 museoon sekä lukuisia etuja eri puolilta maata. Museokaupoista sekä -kahviloista ja Museokortin kumppaneiden tarjonnasta löydät paikalliset tuotteet sekä palvelut, ihanat tuliaiset ja matkamuistot reissuillasi.

Katso kaikki edut


Museokortilla (74 €) vierailet kiinnostavimmissa kohteissa ympäri Suomen. Lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja koe upeita elämyksiä. Ateneum, Kiasma, Amos Rex, Heureka, Kansallismuseo, Turun linna, Vapriikki ja yli 300 muuta kohdetta. Suurimpien ja merkittävimpien museoiden lisäksi teet kiinnostavimmat paikalliset löydöt Ahvenanmaalta Inariin.

Osta MuseokorttiKerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp