19.8.2022

Jnnittv pakohuonepeli, vauvojen vrileikki ja majoitusetuja – hydynn nm Museokortti-edut!

Museot tarjoavat monipuolisia etuja Museokortin omistajille. Osallistu vauvojen vrileikkiin Helsingiss, yvy tunnelmallisessa Tehtaan Hotellissa Karkkilassa tai ratkaise jnnittv pakohuonepeli Porissa.

Museot tarjoavat Museokortin omistajille vaihtuvia monipuolisia etuja ja alennuksia. Listasimme ajankohtaiset edut majoituksista, tapahtumista ja museokaupoissa myynnissä olevista tuotteista.

Hyödynnä ajankohtaiset edut Museokortillasi. Ratko mysteeri ryhmäsi kanssa pakohuonepelissä Porissa, osta etuhinnoin Musiikkimuseo Famen logotuotteita Helsingissä tai yövy vanhassa maalaistalossa Akaalla.

Tutustu kaikkiin lähes 60 ajankohtaiseen Museokortti-etuun. Katso myös herkulliset kahvila- ja ravintolaedut.

Osta Museokortti


Nykytaiteen museo Kiasmassa järjestetään vanhemman ja lapsen yhteisiä värileikki-taidepajoja. Kuva: Nykytaiteen museo Kiasma.

Osallistu museoissa järjestettäviin tapahtumiin


Koe jännittävä pakohuonepeli etuhintaan Porissa, osallistu vauvan ja vanhemman yhteiseen taidepajaan Helsingissä tai lainaa museokierroksen ajaksi taidekassi Järvenpäässä.

Vauvojen värileikki

Nykytaiteen museo Kiasma, Helsinki

Vauvojen värileikki -taidepajassa tutustutaan erilasiin materiaaleihin tunnustelemalla, kuuntelemalla, haistamalla ja maistamalla. Taidepaja on vauvan (3–11 kk) ja vanhemman yhdessäoloa, joka perustuu leikkiin ja vuorovaikutukseen lapsen ehdoilla. 28,50 euron hinta sisältää yhden vauvan ja yhden aikuisen. Lisäaikuinen pääsee mukaan Museokortilla. Osta lippu ennakkoon.

Etu on voimassa 17.9.2022 asti.

Lue lisää >

Escape room -pelin hinnasta alennusta 5 €/ryhmä

Rosenlew-museo, Pori

Rosenlew-museon alla sijaitsevassa väestönsuojassa voit osallistua jännittävään pakohuonepeliin. Varaa ryhmällesi Museon vartija kadoksissa -pakopeli ja saat hinnasta alennusta 5 euroa Museokortilla.

Etu on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >

Taidekassi lainaan

Ainola, Järvenpää

Ainolan lipunmyynnistä voit lainata taidekassin käyntisi ajaksi veloituksetta Museokortilla. Kangaskassi sisältää erilaisia taidetarvikkeita, joita voit käyttää Ainolan puutarha-alueella. Lapset voivat lainata kassin ilman museokorttia aikuisen seurassa.

Etu on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >


Kansallismuseosta saat Museokortilla -20 % alennuksen Muumi-muistikirjasta. Kuva: Kansallismuseo.


Osta tuliaisia museon myymälöistä etuhintaan


Museokaupoista löydät parhaat tuliaiset ja muistot museokierrokseltasi. Hyödynnä Museokortti-etu Kansallismuseon Muumi-muistikirjasta, Musiikkimuseo Famen logotuotteista tai Merikeskus Vellamon Merimonsterit-kirjasta.

Muumi-muistikirja -20 %

Kansallismuseo, Helsinki

Museokortilla saat -20 % alennuksen Kansallismuseon omasta Muumi-muistikirjasta elokuun loppuun asti. Muistikirjassa on viivattomat sivut, joihin tallentuvat niin muistiinpanot kuin luonnoksetkin. Tuotteen normaalihinta on 12,90 €.

Etu on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >

Musiikkimuseo Fame shopista tarjous museokorttilaisille

Musiikkimuseo Fame, Helsinki

Fame shopista Museokortin omistajat saavat -10 % alennuksen Musiikkimuseo Fame -logotuotteista. Valikoimaan kuuluu muun muassa muistikirjoja, t-paitoja, collegepaitoja, mukeja ja kahvi- ja juomapulloja.

Lue lisää >


Kangasalalla sijaitsevassa Mobiliassa on myynnissä automuistipeli. Museokorttilaiset saavat 10 % alennuksen pelistä. Kuva: Mobilia.


Mobilian muistipeli -10 %

Mobilia, Kangasala

Museokortin omistajat saavat -10 % alennuksen Mobilian muistipelistä. Muistipelikortit on valmistettu 1950–1960-luvuilla Pauligin kahvipaketeissa olleiden keräilykorttien tyylin mukaan Mobilian eri vuosien teemanäyttelyissä esillä olleista ajoneuvoista.

Etu on voimassa 31.12.2024 asti.

Lue lisää >

Merimonsterit-kirja lisäalennuksella nyt 6 €/kpl

Merikeskus Vellamo, Kotka

Merikeskus Vellamossa pian päättyvää Merimonsterit -näyttelyn tekijöiden luoman Merimonsterit-kirjan saat Museokortilla 6 euron hintaan. Kirjaa on saatavilla suomen- ja englanninkielisenä ja etuhinta koskee molempia versioita. Kirjan normaalihinta on 19 euroa.

Lue lisää >


Esko Antti-Poika kuvailee Kertomaton historia – Raatimies Anders Axel Andersson -kirjaa Porin historian lyhyeksi oppimääräksi. Museokorttilaiset saavat kirjasta -20 % alennuksen. Kuva: Satakunnan Museo.


Kertomaton historia – Raatimies Anders Axel Andersson -20 %

Satakunnan Museo, Pori

Esko Antti-Poika kunnioittaa teoksellaan esi-isänsä elämäntyötä ja sen vaikutusta jälkipolville. Teos on lyhyt oppimäärä Porin historiaa. Museokorttilaiset saavat Kertomaton historia – Raatimies Anders Axel Andersson -kirjasta -20 % alennuksen.

Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >

Lisäksi Satakunnan Museon museokaupasta Museokortilla saa Satakunnan Museon muistivihkosta -20 % alennuksen.

Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >

Museokortilla -20 % paperinukeista ja kangaskasseista

Fiskarsin museo, Raasepori

Museokorttia kassalla näyttämällä, saat -20 % alennuksen Karin von Julin -paperinukeista ja Pikku Pässi -kangaskasseista.

Tarjous on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >Etiäinen kokoaa Rovaniemen lähialueiden ulkoilualueita. Museokortilla saat -15 % alennuksen kirjoista. Kuva: Tiedekeskus Pilke.


Etiäinen -kirjat -15 % alennuksella!

Tiedekeskus Pilke, Rovaniemi

Kiinnostaako ulkoilu Rovaniemen lähialueilla? Etiäinen kokoaa Rovaniemen kymmenen ulkoilun painopistealuetta, sekä niiden retkeilyreitit ja palvelut. Hyödynnä -15 % etu Etiäinen -kirjoista Museokortilla. Etu on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Lue lisää >

ESTER VISUAL -tuotteet Korundi Shopista -15 %

Rovaniemen taidemuseo Korundi, Rovaniemi

Korundi Shop tarjoaa Museokortin omistajille ESTER VISUAL -tuotteita -15 % etuhintaan. Valikoimassa on printtejä, kortteja, tarjottimia sekä muita kodin tuotteita.

Etu on voimassa 31.8.2022 asti.

Lue lisää >


Yövy viihtyisässä Noormarkun ruukissa etuhintaan. Kuva: Ahlströmin ruukki.


Löydä parhaat majoitusedut syksyn reissuille


Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia majoituksesta. Majoitu historiallisella ruukkialueella Porissa, yövy vanhassa maalaistalossa Akaalla tai nauti olostasi Hotel Fjalarin puitteista Salossa.

Majoitusetu -20 %

Ahlströmin ruukki, Pori

Yövy viihtyisässä Noormarkun ruukissa. Historiaa huokuvalla ruukkialueella on mahdollisuus monenlaiseen tekemiseen museonäyttelyistä luontoretkiin. Saat -20 % majoitusedun käyttöösi Museokortilla. Etu on voimassa vain hotellin verkkokaupasta varatessa, saatavuuden mukaan.

Etu on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Lue lisää >

Museokortilla -10 % alennus majoituksesta

Hotel Kakola, Turku

Hotel Kakola on yksityinen ja kotimainen boutique-hotelli entisellä vankila-alueella. Museokortilla saat -10 % alennuksen majoituksesta. Etu on voimassa vain suoraan hotellilta tehtyihin varauksiin.

Lue lisää >


Ainutlaatuinen Karkkilassa sijaitseva Tehtaan Hotelli tarjoaa mieleenpainuvan majoitus- ja ravintolakokemuksen. Museokortilla saat kahden yön varauksissa jälkimmäisen yön -30 % alennuksella. Kuva: Tehtaan Hotelli.


Kahden yön varauksissa jälkimmäinen yö -30 % alennuksella

Tehtaan Hotelli, Karkkila

Tehtaan Hotelli on ainutlaatuinen, mieleenpainuva majoitus- ja ravintolakokonaisuus, joka sijaitsee tunnelmallisessa ruukkiympäristössä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Museokortin omistajat saavat -30 % alennuksen jälkimmäisestä yöstä, kun varaa kaksi yötä. Etu on voimassa vain hotellin kotisivun kautta varatessa.

Etu on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Lue lisää >

Majoitusetu päivän hinnasta

Hotel Fjalar, Salo

Salon keskustan tuntumassa sijaitseva ihastuttava ja pieni hotelli tarjoaa kodikkaan ilmapiirin. Maittava ja runsas aamupala, viihtyisät hotellihuoneet sekä iltasauna ja virkistävä uima-allas ovat asiakkaiden käytössä. Museokortilla saat 10 % alennuksen päivän hinnasta, kun varaat majoituksen suoraan hotellista.

Lue lisää >


Museokortilla saat -10 % alennuksen Ellilän kievarin majoituksesta. Kuva: Ellilän kievari.


Ellilän kievarin majoituksesta -10 % alennus

Ellilän kievari, Akaa

Ellilän kievari on vanha maalaistalo, joka on toiminut majoituspaikkana ja tilausravintolana jo 30 vuoden ajan. Museokortilla saat -10 % alennuksen majoituksesta. Varaus koskee käteismaksua.

Lue lisää >

Katso kaikki Museokortti-edut

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp