VIELÄ EHDIT: Museokortti nyt tarjoksessa vain 68 € (norm. 79 €)!
OSTA NYT

29.7.2022

Vehreä Fiskars ja tuttuja Jääkiekkomuseossa – katso Piritan perheen ja ystävien kesäiset museoreissut!

Piritta Hagman on käyttänyt Museokorttia ahkerasti kesän aikana. Perheensä ja ystäviensä kanssa hän on vieraillut monessa museossa, kuten Fiskars Art & Design Biennalessa ja museokeskus Vapriikissa.

Sosiaalisen median vaikuttaja Piritta Hagmanilla (@pirittahagman) on ollut Museokortti käytössä koko kesän. Museoita hän on kiertänyt sekä perheensä että ystäviensä kanssa.

– Lasten kanssa on tullut käytyä monessa kohteessa, kuten Heurekassa jo moneen kertaan, Piritta kertoo.

Katso Piritan kesän museoreissut kokonaisuudessaan Museokortin Instagram-kohokohdista.

“Reissaan todella paljon ja Museokortti on ollut loistava reissukaveri.”Piritta lähti ystäviensä kanssa museokierrokselle Fiskarsiin. Reissulla vierailtiin Fiskars Village Art & Desgin Biennalessa ja Fiskarsin museossa. Museot tarjosivat runsaasti nähtävää ja koettavaa taiteen, muotoilun ja historian parissa.

Museot sijaitsevat äärettömän vehreässä ja kauniissa Fiskarsin kylässä, ihanien puistojen, kahviloiden ja ravintoloiden keskellä, Piritta kuvailee.

Fiskars Village Art & Biennale on taidekokonaisuus, jossa kohtaa nykytaide, muotoilu ja arkkitehtuuri. Fiskarsin museossa voi tutustua kuuluisan Fiskarsin ruukkikylän historiaan ja aistia ruukkilaisten elämää 1600-luvulta nykypäivään.

Heinäkuussa Piritta perheineen lähti ystäviensä kesken viettämään kesäistä päivää Museokeskus Vapriikkiin Tampereelle.

Museokierroksen ensimmäinen kohde oli Suomen Jääkiekkomuseo, jossa lapset eivät olleet aikaisemmin käyneet.

– Kävimme lasten kanssa ensimmäistä kertaa Suomen Jääkiekkomuseossa, josta löytyi useammatkin tutut kasvot, Piritta kertoo.

Museon seinältä löytyi tuttuja – valtava kuva jääkiekkolegenda Matti Hagmanista, eli Matti-ukista. Ukin lisäksi lapset löysivät myös isänsä, jääkiekkoilija Niklas Hagmanin, kuvan seinältä.

Kovasti odotettu Suomen Pelimuseo oli seuraavana vuorossa. Pelimuseo oli hitti kaikissa ikäluokissa. Piritta löysi lapsuuden ajoista tutun Super Mario -pelin, jonka pelaaminen onnistui lihasmuistista. Museokeskus Vapriikin ilmainen parkki ja omat eväät kruunasivat mukavan kesäpäivän.

Piritta on saanut Museokortista paljon iloa reissuillansa.

– Reissaan todella paljon ja Museokortti on ollut loistava reissukaveri, sillä sen avulla olen voinut poiketa lähes mihin tahansa museoon ajomatkani varrella, Piritta kertoo.

Siirry Museokesä 2022 -sivulle ja seuraa vaikuttajien museokesää >

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp