4.5.2022

Osallistu Museokortin synttriarvontaan ja voita unohtumattomat lastenkestit Museo Leikiss!

Museokortti juhlii 7-vuotissynttreitn 5.5. Juhlan kunniaksi arvomme hauskat lastenkestit kymmenelle lapselle uudessa Museo Leikiss. Palkinnon arvo on yhteens 315 euroa.

Museokortti täyttää 5. toukokuuta 7 vuotta. Juhlan kunniaksi arvomme ikimuistoiset lastenkutsut kymmenelle lapselle 11. toukokuuta upouuteen Museo Leikkiin. Juhlaseurue saa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan uuteen museoon ennen avajaispäivää!

HUOM! Arvonta on päättynytja voittajalle on ilmoitettu – kiitos kaikille osallistujille!


Kummit, enot, mummit, serkut ja vanhemmat! Löytyykö lähipiiristänne lasta, jolle haluaisitte antaa ikimuistoisen kokemuksen? Nyt kannattaa osallistua Museokortin synttäriarvontaan, jonka palkintona on hauskat teemajuhlat uudessa Museo Leikissä Espooon Tapiolassa keskiviikkona 11.5.2022 klo 16-18.

Voittaja saa kutsua mukaansa kymmenen juhlavierasta ja valita juhliin mieleisensä teeman neljästä vaihtoehdosta: prinsessat, supersankarit, fantasia tai pelaaminen. Tapahtumapäivänä 11.5. Museo Leikki on suljettu muulta yleisöltä ja juhlaseurue saa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua uuteen museoon ennen sen virallista avajaispäivää!

Osallistu arvontaan ja voita lapsille hauskat kevätjuhlat tai vaikkapa ikimuistoiset synttärit! Palkinnon arvo on yhteensä 315 euroa + Museokortit 74-222 euroa. Arvonta suoritetaan lauantaina 7.5. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti tekstiviestitse ja sähköpostitse.


Arvonnan voittaja saa valita juhliin mieleisensä teeman neljästä vaihtoehdosta, jotka ovat prinsessakestit, supersankarikutsut, fantasiakekkerit tai pelijuhlat.

Unohtumaton päivä kavereiden lanssa täynnä leikin riemua – Menninkäisen hodaribuffa kruunaa juhlat!


Voittaja saa kutsua mukaansa kymmenen juhlavierasta ja valita juhliin mieleisensä teeman neljästä vaihtoehdosta: prinsessakestit, supersankarikutsut, fantasiakekkerit tai pelijuhlat. Tarkeemmat kuvaukset teemoista löydät alempaa jutusta.
Teemajuhlien ohjelma sopii 4-12-vuotiaille lapsille ja sisältää ennakkokierroksen yleisöltä suljetussa museossa, hauskan työpajan sekä vapaata leikkiaikaa.

Päivän päätteeksi herkutellaan kahvila Pupusaaren maukkaalla juhlamenulla! Herkkusuille on tarjolla Menninkäisen hodaribuffa, popcornia, carneval-keksejä, lihapullasiili, tuoreita hedelmiä ja mehua. Menu tarjoillaan myös kasvisvaihtoehtona.

Lastenkutsuille ovat tervetulleita myös arvonnan voittajan huoltajat (1-3 hlöä), jotka saavat omat yllätyksensä: Museokortit tai jatkoaikaa voimassaoleville korteilleen. Muiden juhlavieraiden huoltajat ovat tervetulleita museon yhteydessä olevaan kahvila Pupusaareen, jossa on tarjolla kahvia ja teetä.

Juhlien aikana museo on suljettu muulta yleisöltä. Paikalla on Museo Leikin oppaan lisäksi Museokortin kuvaaja ikuistavat juhlatunnelmaa ja juhlijoilta kysytään kommentteja päivän päätteeksi. Osallistujat saavat halutessaan ryhmäkuvan muistoksi jälkikäteen digitaalisessa muodossa. Museokortti käyttää kuva- ja videosisältöjä omassa viestinnässään ja somekanavissaan.

Tärkeää! Koska kyseessä on alaikäiset lapset, on jokaisen juhlaan osallistuvan lapsen tuotava paikan päälle mukanaan huoltajan allekirjoittama kuvauslupa, joka lähetetään arvonnan voittajalle lauantaina 7.5.2022.Museo Leikki on leluihin, leikkiin ja lapsuuden historiaan keskittynyt erikoismuseo.

Näin osallistut arvontaan


Juhlat järjestetään Museo Leikissä keskiviikkona 11.5.2022 klo 16–18. Tarkistathan ennen arvontaan osallistumista, onko ajankohta mahdollinen.

1. Valitse teema. Kommentoi Museokortin Facebook-sivuilla tai yhteystietolomakkeella kenelle haluaisit synttäripäivän antaa ja millä teemalla.

Valittavat teemat:

Prinsessakestit (4–8-vuotiaille) Prinsessakesteillä uppoudutaan satujen ihmeelliseen maailmaan, löydetään satuvihjeitä ja opitaan prinsessafaktoja. Työpajassa valmistetaan ruhtinaalliset kruunut!

Supersankarikutsut (4–8-vuotiaille) Ole oman elämäsi supersankari! Näissä juhlissa sukelletaan hauskaan seikkailuun, selvitetään supersankarivihjeitä, harjoitellaan supersankarifaktoja ja valmistetaan jännittävät supersankarinaamiot.

Fantasiakekkerit (7–12-vuotiaille) Pukeudu fantasiahahmoksi ja lähde mukaan seikkailuun! Museo Leikin fantasiakierroksella nähdään muun muassa Harry Potter- ja Taru sormusten herrasta- aiheisia leluja ja tehdään yhdessä taikoja. Työpajassa valmistetaan maagisia taikalimoja!

Pelijuhlat (7–12-vuotiaille)
Nämä juhlat on omistettu kaikille, jotka tykkäävät pelata! Museo Leikin pelikierroksella pelataan yhdessä ja uppoudutaan pelin ja leikin maailmaan Ruutuhyppy-näyttelyssä. Työpajassa rakennetaan yhdessä unelmien pelimaailma.

2. Jätä yhteystietosi ja hyväksy ehdot. Jätä yhteystietosi täällä. Pyydämme yhteystiedot, jotta tavoitamme voittajan mahdollisimman pian arvonnan suorittamisen jälkeen. Koska paikalla on kuvaaja, niin tarvitsemme alaikäisten lasten vanhemmilta kuvauskuvan. Osallistumalla arvontaan voittaja sitoutuu toimittamaan juhlavieraiden huoltajille kuvauslupalomakkeen, joka toimitetaan sähköpostitse.

Arvonta päättyy lauantaina 7.5. klo 14. Voittajalle ilmoitetaan tekstiviestillä sekä sähköpostilla lauantaina klo 17 mennessä. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Lue arvonnan säännöt >Museokissa-Aarre seikkailee Museokortin lastentuotteissa, kuten lasten museopassissa, joita jaetaan Museokortti-museoissa.

Museo Leikki avautuu yleisölle 13.5. – avajaiskarnevaalissa luvassa leikin riemua!


Museo Leikki sijaitsee Espoon Tapiolassa, Näyttelykeskus WeeGeen pihapiirissä. Leikin, lelujen ja lapsuuden oman museo tarjoaa kävijöille leikin riemua! Museon avajaiskarnevaaleja vietetään yleisölle 13. -15 toukokuuta. Luvassa on karnevaalimenia, ilmapallojen ja herkkujen täyteistä tunnelmaa ja yllin kyllin leikin riemua.

Päänäyttely Leikin laboratorio esittelee lapsuuden ilmiöitä. Näyttelyssä voi tutustua esimerkiksi vanhanajan lelukauppaan, antaa nallen lohduttaa tai vierailla taikametsässä. Vaihtuva näyttely Ruutuhyppy pohtii leikin ja pelaamisen suhdetta toisiinsa.

Leikin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevat myös Suomen kello- ja korumuseo Kruunu sekä Kahvila & Putiikki Pupusaari.

Tutustu Museo Leikkiin >

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp