7.1.2022

Museokortilla yvyt edullisemmin tunnelmallisessa museolaivassa – katso kaikki majoitusedut!

Museokortilla saat yli 300 museoon ja lukuisia etuja ympri Suomen. Uutena etuna saat alennusta ypymisest aidossa museolaivassa, Laivahostel S/S Boressa Turussa. Kuva: Mirkka Pihlajamaa

Museokortti on verraton reissukaveri kotimaassa – saat pääsyn yli 300 museoon sekä etuja majoituksista ympäri Suomen. Museokortilla yövyt edullisemmin aidossa museolaivassa, Tuusulanjärven maisemissa ja Helsingin runsaan tarjonnan äärellä. Katso majoitusedut ja suunnittele tulevat kotimaan reissut jo nyt!

Haaveiletko viikonlopun mittaisesta museokierroksesta Turussa, Tampereella tai Helsingissä? Miltä kuulostaisi kulttuurintäyteinen miniloma Tuusulanjärven idyllisiin maisemiin?

Kokosimme tähän artikkeliin Museokortilla saatavia majoitusetuja eri puolilta maata. Katso ajankohtaiset edut alapuolelta ja varaa viihtyisimmät majapaikat tuleville matkoillesi ennakkoon.

Ideoita elämyksellisiin kotimaanmatkoihin löydät Museokortin matkavinkeistä. Selaa valmiita matkaehdotuksia kolmenkymmenen kulttuurikierroksen joukosta tai suunnittele oma reittisi. Matkavinkeistä löydät kotimaan kiehtovimmat elämykset sekä kumppaniemme tarjoamat edut matkallesi. Suunnittele talvilomasi ajoissa, löydä inspiraatiota vaivattomille lähimatkoille tai tulevan kesän reissuille: museot.fi/matkavinkit.


Majoitu edullisemmin Museokortilla – katso edut:Laivahostel S/S Bore tarjoaa ikimuistoisen yöpymispaikan Turun kaupunkilomille Forum Marinumin rannassa. Museokortilla saat alennusta majoituksesta ja pääset tutustumaan aluksen historiaan Boren näyttelyssä. Kuva: Laivahostel S/S Bore.

TURKU

Laivahostel S/S Bore | -10% majoitushinnasta

Oletko koskaan yöpynyt aidossa museolaivassa? Laivahostel S/S Boressa koet ainutlaatuisen vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa. Aurajoelle ankkuroitu alus sijaitsee Forum Marinumin rannassa ja Turun linnan läheisyydessä. Museokortilla tutustut myös kiehtovaan näyttelyyn Boren eri vaiheista risteilyaluksena.

Museokortilla yövyt nyt edullisemmin Laivahostel S/S Boressa. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Hotel Kakola | -10% majoituksesta

Hotel Kakola on Turun pahamaineisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Entisen Lääninvankilan tiloihin rakennetun hotellin ainoat ketjut löytyvät nykyään viinituvan katosta. Hotel Kakola on viihtyisä, ainutlaatuisen historian omaava majoituskohde Turun museokierroksille.

Katso Hotel Kakolan lisätiedot ja varausohjeet täältä. Tutustu myös Turun kulttuurikierroksiin ja löydä kaupungin kiehtovimmat museoelämykset.Eläväinen Tampere on hauska kaupunkilomakohde kaikkina vuodenaikoina. Koe Vapriikki, Muumimuseo sekä kaupungin taide-elämykset ja majoitu kaupungin sykkeessä rennossa, perheomisteisessa Dream Hostel & Hotelissa.

TAMPERE

Dream Hostel & Hotel | -20% majoituksesta

Rento kaupunkiloma Tampereella kutsuu! Kansainvälistäkin huomiota saanut kodikas ja hyväntuulinen hostelli & hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta aivan Tampereen sykkeessä. Majoitu rennossa ympäristössä vain kivenheiton päässä Muumimuseolta ja kierrä kaikki kaupungin museoelämykset.

Museokortilla saat -20% alennuksen majoituksesta 30.4.2022 saakka ja -10% majoituksesta 1.5. - 31.12.2022 välisenä aikana. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.The Folks Hotel Helsingissä yövyt eloisalla Pasilan Konepajan alueella. Viihtyisän hotellin läheisyydestä löydät mm. Musiikkimuseo Famen, ja lisäksi kaikki pääkaupunkiseudun museot ovat helposti tavoitettavissa julkisilla. Kuva: Niki Soukkio / The Folks Hotel Helsinki.

HELSINKI

The Folks Hotel Helsinki | -15 % päivän majoitushinnasta sekä ilmainen pysäköinti vuorokaudeksi

Tukikohta Helsingin museoreissuille löytyy rouhealta Pasilan konepajalta! VR:n vanhaan rakennukseen noussut The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla ja hyvien yhteyksien äärellä. Kävele Musiikkimuseo Fameen tai nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin – Folks Hotel Konepajasta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle.

Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.


Tuusulanjärven idyllisessä maalaismaisemassa komeileva Krapi on kulttuurin ystävän unelma: kotoisa majoitus ja ravintolan herkulliset antimet täydentävät Tuusulanjärven ainutlaatuista museotarjontaa. Kuva: Krapi.

TUUSULA

Hotel Krapi | -10 % majoituksesta kahdelle hengelle ja -15 % talven pitopöydästä

Krapi on kulttuurimatkailijan helmi Tuusulanjärvellä: tunnelmallista majoitusta sekä paikallisia herkkuja historiallisessa miljöössä. Krapi loi jo reilut sata vuotta sitten puitteet kaupungistuvien suomalaisten hengähdyshetkille tarjoamalla huolenpitoa, kokonaisvaltaisia elämyksiä ja aitoja kohtaamisia Tuusulanjärven Rantatiellä, kulttuurin kehdossa.

Edut voimassa 22.3.2022 saakka. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä. Tutustu Idyllinen Tuusulanjärvi -kierrokseen ja koe Halosenniemi, Lottamuseo sekä muut Tuusulanjärven alueen helmet.Jyväskylässä yhdistät helposti kaupunki- ja luontoloman. Kaupungin museoissa tutustut taiteisiin, käsityöhön, historiaan ja tieteisiin. Urban Hotel Verso on laadukas, perheomisteinen hotelli kaupungin keskustassa, josta kierrät helposti Jyväskylän museoelämykset. Kuva: Urban Hotel Verso.

JYVÄSKYLÄ

Urban Hotel Verso | -20% majoituksesta

Jyväskylän kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla. Versosta tutustut helposti Jyväskylän mainioon museotarjontaan ja nautit luonnonläheisen kaupungin leppoisasta tunnelmasta.

Katso lisätiedot edusta ja majoituksen varausohjeet täältä. Lue lisää Jyväskylän kaupunkikulttuurista luonnon äärellä ja lähde kulttuurikierrokselle Keski-Suomen sydämeen.Kotoisa Sawhohouse on rauhallinen majapaikka Kuopion vierailuille. Hotelli tarjoaa myös ravintola- ja hyvinvointipalveluja, sekä järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kuva: Boutique Hotel Sawohouse.

KUOPIO

Boutique Hotel Sawohouse, Kuopio | -10 % majoituksesta.

Pieni, hyväntuulinen ja kodikas Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Vietä leppoisa kulttuuriviikonloppu Kuopion museoelämysten parissa ja yövy viihtyisässä hotellissa kaupungin laitamilla. Etu voimassa 31.12.2022 asti.

Katso Sawhohousen kaikki edut ja varausohjeet täältä. Tutustu uudistettuun Kuopion museoon, vieraile Minna Canthin salongissa ja ihaile paikallista taidetta - lähde leppoisalle minilomalle Kuopioon.Tunnelmallinen Ellilän kievari sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Valkeakosken Visavuoren museolta. Museokortti-kohde Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen taiteilijakoti ja ateljee. Kuva: Ellilän kievari.

Vinkki Visavuoren museon vierailuille:

Ellilän kievari, Akaa | Museokortilla -10% majoituksesta

Yövy tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa Visavuoren museon lähistöllä! Ellilän kievari on toivottanut vieraat tervetulleeksi jo vuosikymmenten ajan. Paikallinen perheyritys tarjoaa vierailijoilleen idyllisen miljöön ja kodinomaisen tunnelman.

Katso varausohjeet ja lisätiedot edusta täältä.Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - löydät vaihtuvia etuja museoista sekä kumppaniemme palveluista eri puolilta maata.

Museokortilla etuja museoista, majoituksista ja ravintoloista ympäri Suomen

Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - saat sillä lukuisia etuja eri puolilta maata. Museokaupoista sekä -kahviloista ja Museokortin kumppaneiden tarjonnasta löydät paikalliset tuotteet sekä palvelut, ihanat tuliaiset ja matkamuistot reissuillasi.


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp