22.11.2021

Talven reissuja suunnittelemassa? Museokortilla etuja hotelleista ja ravintoloista kotimaassa!

Loputtomasti nhtv ja kymmeni etuja! Museokortillasi saat psyn satojen museoiden nyttelyihin sek alennuksia majoituksista ja ravintoloista kotimaanmatkoillasi. Kuvat: Ella Karttunen, The Folks Hotel.

Tiesitkö, että Museokortti on nyt entistäkin monipuolisempi reissukaveri kotimaassa? Museokortin matkavinkeistä löydät lukuisia ideoita elämyksellisiin kotimaan reissuihin. Lisäksi saat Museokortillasi etuja, kuten alennuksia majoituksista, ravintoloista ja muista palveluista matkasi varrelta.

Museokortin matkavinkit kokoaa kotimaan kiinnostavimmat museot, paikalliset nähtävyydet, luontokohteet sekä tunnelmalliset pysähdyspaikat innostaviksi kokonaisuuksiksi.

Lähditpä viikonloppumatkalle, pidemmälle talvilomalle tai vaikkapa jouluostoksille kaupunkiin, matkavinkeistä löydät runsaasti koettavaa ja hyödyllisiä Museokortti-etuja koko maassa. Lähde valmiiksi suunnitellulle kulttuurikierrokselle tai suunnittele oma reittisi!


Katso matkavinkit


Museokortilla etuja hotelleista, ravintoloista ja muista paikallisista palveluista

Museokortti-kohteiden lisäksi löydät matkavinkkien kulttuurikierroksilta tunnelmallisia pysähdyspaikkoja ja matkantekoa helpottavia palveluita, kuten majoituksia ja ravintoloita. Saat kokonaisvaltaisia ideoita kotimaanmatkoille, käytännön vinkkejä sekä etuja museoista ja kumppaneiltamme.

Hyödynnä edut Museokortillasi: saat matkallasi alennuksia hotelleista, ravintoloista, kahviloista ja muista palveluista. Museokortillasi saat etuja myös Museokortti-museoista. Löydä tuliaiset ja uniikit joululahjat, nauti museokahviloista ja kiinnostavista opastuksista.

Alapuolelta löydät nostoja Museokortin ajankohtaisista eduista, joita saat majoituksista, paikallisista makuelämyksistä sekä muista palveluista reittisi varrelle. Löydät voimassaolevat edut tarkastelemalla kulttuurikierroksia Matkavinkit-sivulla ja Museokortti-etuja täällä.

JOULUKUUN TARJOUS: Museokortteihin kuukausi kaupan päälle, 12 + 1kk = 13 kk! Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme ja museoista. Tarjous voimassa 31.12.2021 asti.


Katso kaikki edutMuseokortilla saat alennusta viihtyisistä hotelleista, jotka ovat mainioita tukikohtia monipuolisille museokierroksille. Löydät Museokortin kumppanihotelleja mm. Helsingistä, Turusta, Kuopiosta ja Jyväskylästä. Kuvat: Urban Hotel Verso, The Folks Hotel, Hotel Kakola.

Museokortilla alennusta majoituksista - löydä tunnelmalliset majapaikat kaupunkireissuille ja kotimaan lomamatkoille

Yövy kotoisissa maalaishotelleissa tai kaupungin sykkeessä. Museokortillasi saat etua majoituksista useista viihtyisistä hotelleista, kun varaat majoituksesi ennakkoon.


Museokortillasi saat mm. nämä majoitusedut ympäri Suomen:

Hotel Kakola, Turku | -10 % majoituksesta. Turun kaupunkilomien jännittävimmän majapaikan löydät Hotel Kakolasta. Turun entiseen lääninvankilaan rakennetussa boutique-hotellissa näet yhä merkkejä alueen kiehtovasta historiasta.

Urban Hotel Verso, Jyväskylä | -20 % alennus majoituksesta. Jyväskylän kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla.

Boutique Hotel Sawohouse, Kuopio | -10 % majoituksesta, lounaasta, kahviotuotteista ja a la carte -listalta. Pieni ja hyväntuulinen Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Etu voimassa 31.12.2021 asti.

The Folks Hotel, Helsinki | -15 % majoituksesta ja ilmainen pysäköinti vuorokaudeksi. Tukikohta Helsingin reissuille löytyy rouhealta Pasilan konepajalta. VR:n vanhaan rakennukseen noussut The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla ja hyvien yhteyksien äärellä. Etu voimassa 31.12.2021 asti.

Ellilän kievari, Akaa | -10 % alennus majoituksesta. Ainutlaatuisen Visavuoren taiteilijakodin läheisyydestä löydät kodikkaan Ellilän kievarin, jossa nautit vanhan maalaistalon vieraanvaraisesta tunnelmasta.

Katso kaikki edut täältä >Museokortin avulla voit yhdistää unohtumattomat makuelämykset museovierailuun. Helsingin Taidehallin rakennuksessa sijaitseva Ravintola Finnjävel tarjoaa rehtiä suomalaista ruokaa ja hilpeää tunnelmaa lounaasta iltaan. Ravintola tarjoaa -15 % edun lounas- ja illallislistalta Museokortin omistajille.

Nauti paikallisista makuelämyksistä matkasi varrella

Suolaista vai makeaa, kahvitauko vai illallinen? Museokortin matkavinkkien kierroksilta löydät useita herkullisia etuja paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden tarjoamana.


Museokortillasi saat mm. nämä edut kahviloista ja ravintoloista ympäri Suomen:

Finnjävel, Helsinki | -15 % lounas- tai illallislistalta. Taidehallin rakennuksen Ravintola Finnjävel hemmottelee museokorttilaisia -15 % edulla lounas- tai illallislistalta (ei koske kahvilatuotteita, alkoholia, erikoispäiviä tai erikoismenuita). Etu voimassa 31.12.2021 asti.

Cafe Zoceria Tarvaspää & WeeGee, Espoo | Lasi kuohuvaa ja macaron 7 €. Gallen-Kallelan museon ja WeeGeen yhteydessä sijaitsevat kahvilat kutsuvat museokävijät herkullisten tarjoilujen äärelle.

Tertin kartano, Mikkeli | Lasillinen Tertin ruusukuohua ruokailun yhteydessä. Historiallinen Tertin kartano on kulttuurimatkailijan kodikas keidas Mikkelin kupeessa. Nauti paikallisista herkuista ja kartanon ainutlaatuisesta miljööstä Mikkelin museovierailujen lomassa.

Cafe Antique & Cafe Hammarbacken, Fiskars | Useita etuja kahviloiden tuotteista. Fiskarsin museon kotoisa Cafe Hammarbacken ja kylänraitin Cafe Antique ovat hurmaavia kahviloita ruukkikylän historiallisessa miljöössä. Katso Hammarbackenin edut täältä ja Antiquen täältä. Huomioithan, että Cafe Hammarbacken on avonna talvikaudella vain lauantaisin klo 12-16.

Kahvila Kantti, Kuopion museo | Lounastarjous Kahvila Kantista. Paikallisiin tuotteisiin ja raaka-aineisiin keskittyvä Kahvila Kantti on kuin pariisilaisen kulinaristin mummola Savossa! Museokortilla lounas etuhintaan 10,90 € (norm. 11,50 €). Etu voimassa 31.12.2021 asti.

Lottamuseon Lottakanttiini, Tuusula | -10% vitriinituotteista. Lottamuseon Lottakanttiini on herkullinen pysähdyspaikka Tuusulanjärven museokierroksella. Hyödynnä etusi ja nauti Lottakanttiinin itse valmistamista herkuista. Etu voimassa 31.12.2021 asti

Katso kaikki edut täältä >Kaunis Väre-viltti on osa Finarten valmistamaa, Kansallismuseon ikiomaa tuotesarjaa. Museokortti-etuna Väre-viltti nyt -20% Kansallismuseon museokaupasta. Kuva: Kansallismuseo.


Löydä tuliaiset ja joululahjat museokaupoista, tilaa Museo-lehti matkalukemiseksi etuhintaan

Museokaupoista ja Museokortin kumppaneiden tarjonnasta löydät paikalliset tuotteet, ihanat tuliaiset, joululahjat ja matkamuistot reissuillasi. Hyödynnä myös etu Museo-lehden tilauksesta.

Kansallismuseo, Helsinki | Finarten Väre-tuotesarjan viltti -20 % (norm. 165€). Lämpöinen viltti on pitkäkestoinen joululahja tai tuliainen. Finarten valmistama viltti on osa Kansallismuseon ikiomaa Väre-tuotesarjaa, jonka kuvitus on tekstiili- ja keramiikkataiteilija Marianne Huotarin suunnittelema. Etu voimassa 31.12.2021 asti.

Kultamuseo, Sodankylä | Suklaata ja tähtiä -tuotepaketti 16 € (norm. 20€). Aidolla Lapin kullalla koristeltua Jokikultasuklaata ja Tähtiä-magneetti muistoksi Lapin matkasta. Etu voimassa 31.12.2021 asti.

Vantaan kaupunginmuseo, Vantaa | -10% Pienen museopuodin tuotteista. Pienestä museopuodista löydät mm. kirjoja, lahja- ja muistoesineitä sekä postikortteja. Etu voimassa 31.12.2021 asti.

MUSEO-lehden tilaus tarjoushintaan 4+1 numeroa Museokortin asiakkaille. Tilaa MUSEO-lehti tarjoushintaan kestotilauksena 29 € (norm. 34 €) tai määräaikaistilauksena 34 € (norm. 38 €). Etu voimassa 31.12.2021 asti.

Museokaupoista löydät runsain mitoin joululahjaideoita kaikkialla maassa. Katso listaus museokauppojen joulukuun Museokortti-eduista täältä.


Katso kaikki Museokortti-edut >Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp