9.11.2021

Museokortilla koet kaiken tmn – 300 museon nyttelyit, tapahtumia ja etuja joka makuun!

Museokortti avaa ovet yli 300 museon inspiroiviin nyttelyihin.

Museokortilla pääsee vierailemaan kiinnostavimmissa kohteissa ympäri Suomen ja nauttimaan monipuolisista tapahtumista sekä vaihtuvista eduista. Museokortti on aineeton lahja, joka sopii loistavasti tulevaan isänpäivään. Lahja tuo elämyksiä 300 museossa vuoden ajan!

Museokortti-digilahjoihin kaupan päälle Suomen Kuvalehti DIGI! Lahjansaaja pääsee lukemaan lehteä ilmaiseksi 3 kuukauden ajan (norm. 50,70 €). Suomen Kuvalehti DIGI tarjoaa viikon lehden digitaalisena sekä arkistosta löytyy lehdet 105 vuoden ajalta! Tarjous voimassa isänpäivään 14.11.2021 asti. Lue lisää >

Anna Museokortti lahjaksi


Näyttelyitä taiteesta tieteeseen ja urheilusta musiikkiin

Museokortilla vierailet suurimmissa ja merkittävimmissä museoissa sekä paikallisissa aarteissa. Satojen näyttelyiden valikoimasta löytyy jokaiselle omat suosikit. Koe taidetta, tiedettä, historiaa, luontokohteita, urheilua ja vaikkapa musiikkia!

Katso kaikki näyttelyt >

Magnus Enckell, Tampereen taidemuseo | Esillä 31.1.2022 astiMagnus Enckell tunnetaan erityisesti suomalaisen symbolismin edustajana. Teos: Magnus Enckell: Heräävä fauni, 1914. Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kokoelma Hoving.

Magnu Enckellin suurnäyttely esittelee kultakauden merkittävimpiin kuuluvan taiteilijan tuotannon varhaisista opiskeluajan teoksista aina 1920-luvun mytologisiin aiheisiin saakka.

Enckellin taidetta tarkastellaan näyttelyssä eri näkökulmista. Näyttelyn teemoja ovat muun muassa Porvoosta Pariisiin, Mielen maailmoissa, Valo, väri ja elämänvoima, Värin voitto ja Pariisi, Faunit ja bakkantit – aistillisen nautinnon kuvat sekä Kaaosta ja kodin rauhaa.

Lue lisää >

SuperPUU, Heureka, Vantaa | Esillä 18.9.2022 astiSuperPUU-näyttely kertoo metsien ja pitkäikäisten puutuotteiden merkityksestä ilmastonmuutoksen hillinnässä. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

SuperPUU-näyttely esittelee puun supervoimat: sen monet hienot ominaisuudet ja käyttömahdollisuudet.

SuperPUU kertoo metsien ja pitkäikäisten puutuotteiden merkityksestä ilmastonmuutoksen hillinnässä. Näyttely on moniaistinen, henkilökohtainen ja vaikuttava kokemus puumateriaalin hienoudesta ja tarjoaa paljon hauskaa yhdessä tekemistä!

Lue lisää >


Nauti monipuolisista tapahtumista Museokortilla

Museokortti on paljon muutakin kuin pääsylippu näyttelyihin. Museokortin omistajille on tarjolla paljon tapahtumia. Osallistu opastuksille, konsertteihin, taiteilijatapaamisiin, elokuvanäytöksiin ja koko perheen työpajoihin!

Katso kaikki tapahtumat >

Taiteilijatapaamisessa Jorma Uotinen, Teatterimuseo, Helsinki | 13.11.2021Teatterimuseon taiteilijatapaamisessa Jorma Uotista haastattelee toimittaja Kirsikka Moring.

Teatterimuseon taiteilijatapaamiset aloittaa lauantaina 13.11. legendaarinen tanssija, koreografi Jorma Uotinen.

Uotisen ura tanssin ja taiteen parissa Suomessa ja kansainvälisesti on pitkä ja monipuolinen. Hän aloitti tanssijana Kansallisbaletissa vuonna 1970.

Paitsi tanssijana, Uotinen tunnetaan koreografina, joka on tehnyt viitisenkymmentä tanssiteosta tai koreografiaa.


Tutustu kuukausittain vaihtuviin Museokortti-etuihin

Museokortin omistajana saat monipuolisia etuja ja alennuksia esimerkiksi museokaupoista, tapahtumista, museokahviloista, elokuvanäytöksistä sekä matkailupalveluista. Julkaisemme uusia etuja joka kuukausi!

Katso kaikki edut >

-20% majoituksesta, Urban Hotel Verso, JyväskyläMuseokortilla saat etuja ja alennuksia! Kuva: Urban Hotel Verso

Jyväskylän parhaalla paikalla sijaitseva Urbaanihotelli Verso kutsuu viihtymään! Hotelli on vain kivenheiton päässä kaupungin museoista.

Museokortin omistajat saavat 20 % alennuksen majoituksesta. Etu voimassa toistaiseksi, poislukien tapahtuma- ja messuajat kaupungissa.

Lue lisää >


Museokortti on paras reissukaveri!

Museokortin Matkavinkit-palvelust saat ideoita elämyksellisiin kotimaanmatkoihin. Löydä kiinnostavimmat museot, paikalliset nähtävyydet, luontokohteet ja tunnelmalliset pysähdyspaikat. Museokortilla pääset kierrosten museoihin ja saat etuja esimerkiksi hotelleista ja ravintoloista.

Katso kaikki matkavinkit >

Kulttuurielämyksiä Saimaan rannoilla -kierrosSaimaan alueen ainutlaatuinen luonto on läsnä kaikkialla. Kuva: Visit Saimaa

Koe toinen toistaan upeampia kokemuksia Saimaan liepeillä: Punkaharjun kansallismaisemista jylhään Olavinlinnaan, leppoisaan Kuopioon, Varkauden kiehtovaan teollisuuskaupunkiin ja omaleimaiseen Mikkeliin.

Kulttuuritarjonnaltaan Saimaan alue on ilahduttavan rikas. Pääset syventymään muun muassa metsäkulttuuriin, elävään ortodoksiperinteeseen, kiehtoviin taiteisiin sekä maata muovanneeseen sotahistoriaan.Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp