6.8.2021

Elokuun Museokortti-etuina tuliaisia ja tunnelmallisia kahvitaukoja

Fiskarsin museon yhteydess sijaitseva Cafe Hammarbacken tarjoaa lhialueiden luomuherkkuja 1900-luvun alkua henkivss miljss. Saat kahvilan ihania herkkuja Museokortilla etuhintaan. Kuva: Cafe Hammarbacken.

Löydä museokauppojen ainutlaatuiset tuotteet ja kahviloiden herkut elokuun Museokortti-eduista. Hyödyntämällä etusi saat matkamuistoja ja tunnelmallisia kahvitaukoja eri puolilla maata.

Museokortin omistajana saat vaihtuvia monipuolisia etuja ja alennuksia museokaupoista, museotapahtumista, kahviloista sekä matkailupalveluista, kuten hotelleista ja ravintoloista.

Katso etuvinkkimme elokuulle! Kaikki lähes 70 ajankohtaista Museokortti-etua löydät osoitteesta: Museot.fi/edut

Katso kaikki edutHelsinki Biennaali järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa Helsingin edulla sijaitsevan Vallisaaren ainutlaatuisessa ympäristössä.

Syvenny Helsinki Biennaalin teoksiin kauniin katalogin kanssa

Helsinki Biennaali | Etu voimassa 26.9.2021 saakka

Koe ensimmäinen Helsinki Biennaali Vallisaaren ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjolla korkeatasoista nykytaidetta upeassa merellisessä Helsingissä. Tapahtuma on kävijöille maksuton ja kestää 26.9.2021 saakka.

Museokortti-etu: Helsinki Biennaalin katalogi -20% Museokortilla! Syvenny teoksiin ja tekijöihin lisää kotona näyttelyn katalogin (norm. 29 €) kanssa.

Lue lisää >Tunnelmallinen Cafe Hammarbacken sijaistee Fiskarsin ruukkikylän sydämessä. Kuva: Cafe Hammarbacken.

Kahvitauko Fiskarsin Cafe Hammarbackenissa etuhintaan

Fiskarsin museo | Etu voimassa 31.12.2021 saakka

Cafe Hammarbacken on Fiskarsin museon yhteydessä toimiva vanhan ajan henkeä huokuva kahvila. Viihtyisä ja tunnelmallinen museokahvila tarjoaa lähituotettuja luomuherkkuja 1900-luvun alkua henkivässä miljöössä. Ulkona voi nauttia kahvihetkestä sekä yläpihalla puiden varjossa että alapihalla auringonpaisteessa.

Café Hammarbackenin herkulliset Museokortti-edut:
Kahvi & korvapuusti yht. 5,00 €
Kahvi & kakkupala yht. 7,00 €

Lue lisää >Mikkelin museovierailulta ei kannata lähteä tyhjin käsin! Hanki tuliaisiksi itselle tai läheiselle Mikkeli-sarjan tuotteita, jotka ovat saatavilla Mikkelin taidemuseon ja Suur-Savon museon kaupoista.

Kahvimuki tai sateenvarjo muistoksi Mikkelin vierailusta

Mikkelin taidemuseo & Suur-Savon museo, Mikkeli | Etu voimassa 31.8.2021 saakka

Hauskat Mikkeli-tuotteet joko muistoksi itselle tai tuliaisiksi mökille. Mikkeli-tuotesarjaan kuuluu kangaskassi, avainkaulanauha, sateenvarjo ja kahvimuki. Kahvimuki saatavilla mustana ja sinisenä.

Museokortti-etuna Mikkeli -tuotteet -20 % Mikkelin taidemuseon ja Suur-Savon museon kaupoista.

Lue lisää >Satakunnan Museon kahvilassa nautit ihanista kahvilaherkuista sekä Kokemäenjoen rantaan avautuvista upeista näkymistä. Kuva: Sari Kaarto

Herkkuhetki Satakunnan Museon kahvilassa

Satakunnan Museo, Pori | Voimassa 31.8.2021 saakka

Kahvila sijaitsee Satakunnan Museossa Porissa. Kahvilasta avautuu Kokemäenjoen rantaan ja Kirjurinluotoon huikea näkymä, jota ei turhaan kehuta Porin parhaaksi.

Museokortilla -10 % kaikista kahvilan tuotteista elokuun loppuun saakka. Tartu etuun ja hemmottele itseäsi kahvilan herkuilla museovierailun yhteydessä.

Lue lisää >


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp