1.12.2020

Lahjaksi lupaus arjen seikkailuista – joulutarjouksena lisäkuukausi kaupan päälle!

Museokortti on aina hyvä lahja: se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Uusi voimassaolo alkaa vasta korttien yhdistämisestä.

Museokortti on joulun paras lahjaidea: ei kulu ennen käyttöä, sopii jokaiselle ja ehtii aina perille. Joulukuun ajan kaikkiin Museokortteihin lisäkuukausi kaupan päälle – 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä.

JOULUTARJOUS: Kaikkiin Museokortteihin (69 €) lisäkuukausi kaupan päälle 12+1= 13 kk. Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista. Kampanja-aika: 1.12.–31.12.2020.


Osta Museokortti
Mitä Museokortteja joulutarjous koskee?

Kaikki joulukuun aikana verkkokaupastamme ja museosta ostetut Museokortit ovat 12+1 kuukautta voimassa. Etu koskee kaikkia uusia Museokortteja itselle tai lahjaksi sekä vanhojen Museokorttien (voimassa olevat sekä umpeutuneet) uusintoja.

Milloin voimassaolo alkaa?

  • Uudet kortit: Uusien korttien 13 kuukauden voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Voit ostaa täysin uuden kortin, vaikka sinulla olisi jo Museokortti. Näin voit huoletta hyödyntää lisäkuukausitarjouksen nyt ja ottaa kortin käyttöön, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Museokortti-lahja: Lahjakortit eivät kulu ennen käyttöä. Museokortti-lahjojen voimassaolo alkaa muiden uusien korttien tapaan vasta ensikäynnistä. Lahjansaaja voi siis ottaa kortin käyttöön, kun itse haluaa.
  • Jatkokausi voimassa olevaan korttiin: Jos korttisi on vielä voimassa, uusiminen siirtää korttisi viimeistä voimassaolopäivää 13 kuukaudella eteenpäin.
  • Jatkokausi umpeutuneeseen korttiin: Jos korttisi on jo umpeutunut, uusi 13 kk:n jakso alkaa ostopäivästä.

Miten ja milloin Museokortti toimitetaan?

Verkosta ostetut Museokortit toimitetaan lahjansaajalle valintasi mukaan: postitse lahjakirjekuorissa tai digitaalisesti, eli tekstiviestinä ja sähköpostina. Digilahja ehtii perille aina – ajasta lahja saapumaan vaikkapa jouluaattoon.

Museokohteista saat kirjekuoreen pakatun väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain.

Mistä voin ostaa Museokortin joulutarjouksella?

Voit ostaa verkkokaupasta tai Museokortti-kohteista kerralla juuri niin monta lahjakorttia kuin tarvitset. Verkossa maksuvälineinä käyvät verkkopankit ja maksukortit sekä kulttuuriedut Smartum-saldo, Edenred-kortti, ePassi sekä Eazybreak.

Monet museot hyväksyvät myös laajan valikoiman erilaisia maksutapoja sekä kulttuurietuja. Tarkista ennen museovierailuja kohteen aukioloajat sekä maksutavat museon omilta verkkosivuilta.

Museokortti on aina hyvä lahja: Se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Tämä pidentää aikaisemman kortin voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran.

Museokortin lahjavaihtoehdot:

1) Digilahja, joka toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse

Digitaalisen lahjan toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Se voidaan toimittaa saajalle heti tai esimerkiksi jouluaattoon ajastettuna. Jos tahdot antaa lahjan heti, valitse digitaalinen versio postitettavan kirjelahjan sijaan. Voit myös liittää digilahjaan oman terveisesi, joka näkyy lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Niiden avulla pääsee museoon vaikka heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

2) Lahjansaajalle postitettava kirjekuori

Jos tahdot antaa Museokortin käsinkosketeltavana lahjana, valitse lahjakirjekuori. Voit myös liittää tilaukseen oman tervehdyksesi, joka painetaan kirjeeseen nimesi kera.

Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Niiden avulla museoon pääsee vaikka heti, mutta kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Huomaathan, että lahjakirjekuorissa tilatut Museokortit saapuvat postitse 1–2 viikon kuluessa. Tarkka jakelupäivämäärä riippuu Postista.

3) Museosta ostettava lahja-Museokortti

Museosta lahjan ostettaessa saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortin avulla pääsee museoon vaikka heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi verkkolomakkeella, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp