9.2.2024

Museokortilla alennusta hotelleista, nikirjoista ja museoista – katso vinkit ja hydynn etusi!

Museokortin omistajana saat kyttsi museoiden ja kumppaniemme tarjoamat edut. Kuvat: Usva Torkki, Nextory, Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva.

Ota kirjat mukaan museokierroksille, nauti livemusiikista, löydä museokauppojen aarteet tai varaa edullinen majoitus talvilomareissulle. Museokortin omistajana saat monipuolisesti etuja museoista ja kumppaneiltamme. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä etusi.

Täydennä museovierailuasi tarinoilla! Helmikuun uutena etuna Museokortin omistajat saavat 60 päivää maksutonta kuunteluaikaa Nextory-äänikirjapalveluun.

Museokortti-eduilla nautit elämyksistä etuhintaan eri puolilla maata: saat alennusta Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista ja Teatteri- ja ravintolamuseon kekseliäästä ruokataidetyöpajasta. Lisäksi monet museot tarjoavat ystävänpäivän erikoisetuja sinulle ja läheisellesi. Muista myös hyödyntää hotellikumppaniemme ja museoravintoloiden edut talvilomallasi.

Kokosimme tähän artikkeliin ajankohtaisia etuvinkkejä. Museokortilla saat yli 70 kiinnostavaa etua museoista ja kumppaneiltamme ympäri Suomen. Tutustu tarjouksiin ja ota etusi käyttöön.

Katso kaikki edut


Mausta museokierroksiasi äänikirjalla, konsertilla tai viihtyisällä majoituksellaNextoryn laajasta valikoimasta löydät museoiden näyttelyihin liittyviä kirjoja sekä suosikkitaiteilijoiden elämäkertoja.

60 päivää maksutonta luku- ja kuunteluaikaa Nextoryyn

Etu voimassa 31.12.2024 asti

Haluatko selvittää, miten Muumilaakso ja sen asukkaat syntyivät toisen maailmansodan aikoihin? Vai kenties astua suomiräpin maailmaan tai kotimaisten taidevilppien syövereihin? Löydät nämä tarinat ja monet muut huippusuositut kirjat Nextorysta. Museokorttilaisena nautit sadoistatuhansista kirjoista 60 päivän ajan täysin ilmaiseksi. Etu koskee Nextoryn uusia asiakkaita.

Näin hyödynnät etusi >Helsingin Olympiastadionin kyljessä sijaitseva Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO esittelee suurten tunteiden urheiluhetkiä. Kuva: TAHTO.

Ilmainen opastus TAHDON päänäyttelyyn - ota kaveri mukaan!

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO, Helsinki | 11.2. klo 13.00 ja 15.2. klo 14

Tutustu oppaan johdolla TAHDON päänäyttelyyn yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa. TAHTO tarjoaa Museokortti-etuna kaksi maksutonta opastusta, johon voi ottaa mukaan myös museokortittoman ystävän. Kierroksella käydään läpi urheiluun liittyviä tunteita, ja tutustutaan muun muassa Helsingin olympialaisiin ja urheilusankaruuteen.

Lue lisää>


Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepaja etuhintaan 20 € (norm. 25 €)

Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki | 13.2.2024 klo 17–19

Syö oma taideteoksesi! Hotelli- ja ravintolamuseon työpajassa sukellat taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan taidekasvattaja Aino Malmisen luotsaamana. Saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Pajan päätteeksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera. Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ennakkolipun ostanutta ruokataiteilijaa.

Lue lisää ja osta lippusi ennakkoon >Helsingin ja Tampereen G Livelab -klubit tarjoavat monipuolisen kattauksen livemusiikkia. Kuvat: G Livelab.

-20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista

Etu voimassa 30.6.2024 asti.

Kruunaa museokierroksesi musiikkielämyksellä! Museokortilla saat -20 % Helsingin ja Tampereen G Livelabin keikkalipuista kesäkuun loppuun asti. Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisä ympäristö luovat upeat olosuhteet livemusiikille. Kevättalven ja kevään ohjelmistossa on muun muassa Paleface, Teini-Pää, Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement ja Emma & Matilda.

Katso ohjeet edun hyödyntämiseen >Museokortilla yövyt edullisemmin GreenStarin hotelleissa ympäri Suomen.

-15 % majoituksesta GreenStar-hotelleissa

GreenStar Hotels, Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Oulu, Joensuu | Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Varaa ympäristöystävällinen majoitus talven kaupunkilomillesi. GreenStar Hotels on kotimainen ekologinen kaupunkihotelliketju ja Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Viisi hotellia sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Vaasassa ja Oulussa. Mutkattoman majoituksen ohella pääset nauttimaan maittavasta aamiaisesta. Saat edun käyttöösi hotellin nettisivuilla koodilla "KULTTUURIKIERROS".

Lue lisää varaa majoitus etuhintaan >


Museokortilla saat alennusta majoituksista lähes 20 eri paikkakunnalla. Katso kaikki edut ja varaa majoitus tarjoushintaan kotimaan museokierroksillesi.

Katso kaikki majoitusedut


Tee löytöjä museokauppojen valikoimista etuhintaanMalvan museokauppa on aarreaitta kaikille Lahti-faneille. Kuva: Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva.

Lahti Metropolis -tuotteet -30 %

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, Lahti | Etu voimassa 29.2.2024 asti

Suuntaatko talvilomalla hiihtokaupunkina tunnettuun Lahteen? Malvan kaupasta löydät upeat tuliaiset matkamuistoksi tai lahjaksi. Jussi Lahtisen suunnittelemaan Lahti Metropolis Finnish Art & Design -tuoteperheeseen kuuluu mm. kangaskassi ja juliste. Museokortilla saat kotimaassa valmistetut tuotteet 30 % alennuksella helmikuun ajan.

Lue lisää >


Albert Edelfelt -muotokuvakortit 6 kpl 7 € (norm. 9 €)

Porvoon museo: Holmin talo, Porvoo

Sykkiikö sydämesi Albert Edelfeltin taiteelle? Porvoon Holmin talon kaupasta löydät kuuden kappaleen setin Edelfeltin teosten koristamia postikortteja. Korttien aiheena ovat Edelfeltin maalaamat muotokuvat Porvoon museon kokoelmista. Taiteilijan kotikaupungin museon kokoelmiin kuuluu useita maalaustaiteen klassikoita.

Lue lisää >


Juhlista ystävänpäivää museossa

Useat museot ympäri Suomen tarjoavat ystävänpäivän erikoisetuja. Ota kaveri mukaan museoon, tutustukaa näyttelyyn opastuksella tai nauttikaa rentouttava kahvihetki museovierailun yhteydessä.

Tutustu ystävänpäivän etuihin:


Katso kaikki edut

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp