7.6.2022

Mkki, hotelli vai museolaiva? Museokortilla yvyt edullisemmin eri puolilla maata

Museokortti on paras reissukaveri kotimaassa: saat psyn 350 museoon ja lukuisia etuja ympri Suomen. Nappaa Musekortti laukkuun ja yvy edullisemmin tunnelmallisissa majoituskohteissa eri puolilla maata! Kuvat: Ella Karttunen, Wilderness Hotel Nangu, Elliln kievari.

Mökki Inarissa, museolaiva Turussa vai hostelli Suomenlinnassa? Museokortilla yövyt edullisemmin kumppaniemme kohteissa eri puolilla maata. Matkustitpa Tampereelle, Jyväskylään, Inariin tai vaikkapa Karkkilan ruukkimiljööseen, Museokortillasi saat lukuisia etuja majoituksista.

Suuntaatko tänä kesänä Lappiin, Ahvenanmaalle tai länsirannikolle? Vai vietätkö kenties lomasi Suomen rennoissa kesäkaupungeissa? Museokortti on paras reissukaveri kesän kotimaanmatkoille. Saat pääsyn lähes 350 museoon sekä kumppaniemme tarjoamia etua majoituksista ja ravintoloista eri puolilla Suomea.

Kokosimme tähän artikkeliin Museokortilla saatavia majoitusetuja. Katso ajankohtaiset edut alapuolelta ja varaa viihtyisimmät majapaikat kesän matkoille ennakkoon!

Ideoita elämyksellisiin kotimaanmatkoihin löydät Museokortin matkavinkeistä. Selaa valmiita matkaehdotuksia kolmenkymmenen kulttuurikierroksen joukosta tai suunnittele oma reittisi.

Matkavinkeistä löydät kotimaan kiehtovimmat elämykset sekä kumppaniemme tarjoamat edut matkallesi. Suunnittele kesän lomareissusi, löydä inspiraatiota vaivattomille lähimatkoille tai päiväretkille kotikaupungissa: museot.fi/matkavinkit.

Katso kaikki matkavinkit


Majoitu edullisemmin Museokortilla – katso edut:Vieraile uudistuneessa Saamelaismuseo Siidassa ja yövy kumppanimme Wilderness Hotel Inarin upeassa kohteessa Inarijärven rannalla. Kuva: Wilderness Hotel Inari.

INARI

Wilderness Hotel Inari, Nellim ja Nangu | -10% majoitushinnasta

Koe Inarin uudistunut Saamelaismuseo Siida, majoitu Inarinjärven henkeäsalpaavissa maisemissa ja nauti ympäröivästä luonnonrauhasta. Kaikki kolme Wilderness Hotelin majoituskodetta tarjoavat unohtumattoman elämyksen Lapin museokierroksille.

Katso myös Museokortin matkavinkkien Seikkailu lumoavassa Lapissa -kierros ja koe pohjoisen ainutkertaiset museot!Länsirannikon museokierroksen tunnelmallisimman majoituspaikan tarjoaa Porin lähellä sijaitseva Ahlströmin historiallinen ruukkimiljöö. Museokortti-etuna saat -20 % majoituksesta. Kuvat: Ahlströmin ruukki.

PORI

Ahlströmin ruukki, Noormarkku | -20 % majoituksesta

Lähde länsirannikon tutkimusmatkalle ja yövy historiallisessa Ahlströmin ruukissa Noormarkussa, keskellä rauhallista maalaismaisemaa. Persoonalliset majoitustilat, lähiruoan ystäviä hemmotteleva ravintola ja koko maan mittakaavassa ainutkertainen miljöö tarjoavat loistavan tukikohdan länsirannikon museokierrokselle.

Museokortti-etuna saat -20% Ahlströmin ruukin majoituksesta Noormarkussa 31.12.2022 asti. Etu saatavilla kapasiteetin mukaan. Varaa majoitus ennakkoon, katso ohjeet täältä.

Länsirannikon roadtrip on kesälomien klassikko! Tutustu Merellinen matka länsirannikolla -kierrokseen ja löydä rannikon ainutlaatuiset museokohteet.Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa kutsuu kesälomalaisia! Museokortilla saat pääsyn kaikkiaan seitsemään kohteeseen Ahvenanmaalla sekä alennusta majoituksesta yöpyessäsi kumppanikohteessamme Hotel Pommernissa.

MAARIANHAMINA

Hotel Pommern | -10% majoituksesta

Merellinen Ahvenanmaa kutsuu kesäiselle seikkailulle! Ota Ahvenanmaan tukikohdaksi viihtyisä Hotel Pommern Maarianhaminan keskustassa. Kierrä kävellen Maarianhaminan valloittavat Museokortti-kohteet ja tee päiväretket Kastelholman linnaan sekä viehättävässä sijaitsevaan Ahvenanmaan metsästys- ja kalastusmuseoon.

Lue lisää Hotel Pommernista ja katso varausohjeet täältä. Katso parhaat vinkit merelliselle museokierrokselle Tuhansien tarinoiden Ahvenanmaa -kierrokselta.Laivahostel S/S Bore tarjoaa ikimuistoisen yöpymispaikan Turun kaupunkilomille Forum Marinumin rannassa. Museokortilla saat alennusta majoituksesta ja pääset tutustumaan aluksen historiaan Boren näyttelyssä. Kuva: Laivahostel S/S Bore.

TURKU

Laivahostel S/S Bore | -10% majoitushinnasta

Oletko koskaan yöpynyt aidossa museolaivassa? Laivahostel S/S Boressa koet ainutlaatuisen vanhan risteilyaluksen charmia ja tunnelmaa. Aurajoelle ankkuroitu alus sijaitsee Forum Marinumin rannassa ja Turun linnan läheisyydessä. Hyödynnä Museokortti-etusi ja vietä kesäyö Aurajoen laineilla. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Hotel Kakola | -10% majoituksesta

Hotel Kakola on Turun pahamaineisella Kakolanmäellä sijaitseva kotimainen ja yksityinen boutique-hotelli. Hotel Kakola on viihtyisä, ainutlaatuisen historian omaava majoituskohde Turun museokierroksille. Katso Hotel Kakolan lisätiedot ja varausohjeet täältä.

Tutustu myös Turun kulttuurikierroksiin ja löydä kaupungin kiehtovimmat museoelämykset.Eläväinen Tampere on yksi Suomen suosituimmista kesäkaupungeista. Koe Vapriikki, Muumimuseo sekä kaupungin taide-elämykset ja majoitu kaupungin sykkeessä rennossa, perheomisteisessa Dream Hostel & Hotelissa.

TAMPERE

Dream Hostel & Hotel | -10% majoituksesta

Kesäinen Tampere kutsuu! Kansainvälistäkin huomiota saanut, kodikas ja hyväntuulinen hostelli & hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta aivan Tampereen sykkeessä. Katso lisätiedot Museokortti-edusta ja varausohjeet täältä.

Tampere on verraton kesäkohde niin lyhyille päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Katso Tampereen kautta kulkevat kulttuurikierrokset ja löydä omat suosikkikohteesi!Maailmanperintökohde Suomenlinna on myös ainutlaatuinen museosaari. Museokortti-etuna saat nyt -10% majoituksesta Hostel Suomenlinnasta. Kuva: Julia Kivelä/Visit Finland.

HELSINKI

Hostel Suomenlinna | -10 % majoituksesta

Tee miniloma Suomenlinnan maailmanperintökohteeseen! Hostel Suomenlinna on suojellussa, vanhassa kansakoulurakennuksessa sijaitseva majapaikka. Tunnelmallinen Suomenlinna on paitsi upea kesäinen retkikohde, myös ainutlaatuinen museosaari, jolta löydät useita Museokortti-kohteita.

Katso Hostel Suomenlinnan varausohjeet täältä. Tutustu myös Suomenlinnan kulttuuriaarteisiin tällä kierroksella.

The Folks Hotel Helsinki | -15 % päivän majoitushinnasta sekä ilmainen pysäköinti vuorokaudeksi

VR:n vanhassa rakennuksessa sijaitseva The Folks Hotel Konepaja on viihtyisä hotelli keskeisellä sijainnilla. Kävele Musiikkimuseo Fameen tai nappaa ratikka Helsingin keskustan museoelämyksiin – Folks Hotel Konepajasta pääset kätevästi pääkaupunkiseudun kulttuuritarjonnan äärelle.

Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso lisätiedot ja varausohjeet täältä.Kotimaanmatkailijoiden suosioon noussut Karkkila ruukkialueineen on viihtyisä kohde niin päiväretkille kuin pidemmillekin reissuille. Koe ruukkimuseo Senkan kohteet ja yövy viehättävässä Tehtaan hotellissa matkallasi.

KARKKILA

Tehtaan hotelli | Kahden yön varauksissa -30 % toisen yön majoituksesta

Lähde kukoistavien kylien ja ruukkien kierrokselle ja yövy tunnelmallisessa Tehtaan hotellissa. Karkkilan Högforsin ruukissa sijaitseva hotelli on historiaa huokuva kohde, josta löydät myös ravintolan. Tehtaan hotellin Museokortti-etu voimassa 31.12.2022 saakka, katso varausohjeet täältä.Tuusulanjärven museoihinkin levittäytyvä Meidän festivaali ja hotelli Krapi hemmottelevat Museokortin omistajia pakettitarjouksella. Museokortti-etuna saat edullisemmin majotuksen ja festivaalilipun valikoituihin konsertteihin tämän kesän festivaalilla. Varaa pakettisi ennakkoon! Kuvat: Meidän festivaali, Krapi.

TUUSULA

Krapi | Museokortti-etuna paketti Meidän Festivaalin lipuista ja majoituksesta Krapilla

Museokierros, Meidän festivaalin konsertti ja yöpyminen Krapilla – tee ihana kesäretki Tuusulanjärven maisemiin! Krapi on täydellinen paikka majoittua kamaritaidetapahtuma Meidän Festivaalilla 24.–30.7.2022 vieraillessasi. Kesällä 2022 Museokortin omistajille on tarjolla edullisemmin erä majoituspaketteja, joissa hotelliyö Krapilla yhdistyy Meidän festivaalin ohjelmasta valikoituihin konsertteihin.

Katso listaus etuun kuuluvista konserteista ja majoituspäivistä sekä varausohjeet täältä. Etua on saatavilla rajoitettu määrä valikoituihin konsertteihin, joten varaathan paikkasi ennakkoon.Jyväskylässä yhdistät helposti kaupunki- ja luontoloman. Kaupungin museoissa tutustut taiteisiin, käsityöhön, historiaan ja tieteisiin. Urban Hotel Verso on laadukas, perheomisteinen hotelli kaupungin keskustassa, josta kierrät helposti Jyväskylän museoelämykset. Kuva: Urban Hotel Verso.

JYVÄSKYLÄ

Urban Hotel Verso | -15% majoituksesta

Jyväskylän kaupunkiloman kruunaa perheomisteisen Hotel Verson viihtyisä majoitus ja yksi Suomen herkullisimmista aamiaisista kaupungin parhaalla paikalla. Versosta tutustut helposti Jyväskylän mainioon museotarjontaan ja teet retkiä kaupungin lähialueilla sijaitseviin kansallispuistoihin.

Katso lisätiedot edusta ja majoituksen varausohjeet täältä. Lue lisää Jyväskylän kaupunkikulttuurista luonnon äärellä ja lähde kulttuurikierrokselle Keski-Suomen sydämeen.Kotoisa Sawhohouse on rauhallinen majapaikka Kuopion vierailuille. Hotelli tarjoaa myös ravintola- ja hyvinvointipalveluja, sekä järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuoden. Kuva: Boutique Hotel Sawohouse.

KUOPIO

Boutique Hotel Sawohouse, Kuopio | -10 % majoituksesta.

Pieni, hyväntuulinen ja kodikas Sawohouse toivottaa Kuopion vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Vietä leppoisa kulttuuriviikonloppu Kuopion museoelämysten parissa ja yövy viihtyisässä hotellissa kaupungin laitamilla. Etu voimassa 31.12.2022 asti. Katso Sawhohousen kaikki edut ja varausohjeet täältä.

Tutustu uudistettuun Kuopion museoon, vieraile Minna Canthin salongissa ja ihaile paikallista taidetta – lähde leppoisalle minilomalle Kuopioon.Tunnelmallinen Ellilän kievari sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Valkeakosken Visavuoren museolta. Museokortti-kohde Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin kansallisromanttinen taiteilijakoti ja ateljee. Kuva: Ellilän kievari.

Vinkki Visavuoren museon vierailuille:

Ellilän kievari, Akaa | Museokortilla -10% majoituksesta

Yövy tunnelmallisessa vanhassa maalaistalossa Visavuoren museon lähistöllä! Ellilän kievari on toivottanut vieraat tervetulleeksi jo vuosikymmenten ajan. Paikallinen perheyritys tarjoaa vierailijoilleen idyllisen miljöön ja kodinomaisen tunnelman.

Katso varausohjeet ja lisätiedot edusta täältä.Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - löydät vaihtuvia etuja museoista sekä kumppaniemme palveluista eri puolilta maata.

Museokortilla etuja museoista, majoituksista ja ravintoloista ympäri Suomen

Museokortti on kulttuurin ystävän etukortti - saat sillä lukuisia etuja eri puolilta maata. Museokaupoista sekä -kahviloista ja Museokortin kumppaneiden tarjonnasta löydät paikalliset tuotteet sekä palvelut, ihanat tuliaiset ja matkamuistot reissuillasi.


Katso kaikki edut


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp