20.12.2021

Viime hetken lahjavinkki: Museokortti-digilahja ehtii perille aina!

Museokortti on aineeton joululahja, joka tarjoaa loputtomasti nhtv ympri Suomen. Museokortti-digilahja on viime hetken lahjaostosten pelastus, sill se ehtii perille aina. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti
Museokortti on varma lahjaidea, joka sopii moneen makuun ja ehtii perille aina. Verkkokaupasta ostetun digilahjan voi ajastaa jouluaattoon. Voit lisätä digilahjaan oman viestisi ja ilahduttaa lahjansaajaa vaikkapa kutsumalla hänet museotreffeille. Museokortti on aina hyvä lahja – myös kortin jo omistaville!


JOULUTARJOUS! Kaikkiin Museokortteihin (72€) lisäkuukausi kaupan päälle: 12+1 kk. Museokortit 13 kuukauden voimassaololla saatavilla verkkokaupastamme sekä museoista 31.12.2021 asti.

Osta Museokortti


Ajasta digilahja ja ilahduta lahjansaajaa henkilökohtaisella viestillä

Digilahja toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse – toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse.

Tilausta tehdessä lahjaan voi kirjoittaa omat terveiset, jotka näkyvät lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa. Tee lahjasta henkilökohtainen ja kutsu lahjansaaja vaikkapa yhteisille museotreffeille! Löydät ideoita erityyppisille museotreffeille täältä.

Lahjansaaja saa asiakasnumeron ja käyttöohjeet sähköpostilla ja tekstiviestinä. Asiakasnumero toimii pääsylippuna museoon heti – Museokortin voimassaolo alkaa kuitenkin vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi asiakassivuillamme, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Museokortti on aina hyvä lahja - myös kortin jo omistavalle! Jos lahjansaajan taskusta löytyy jo Museokortti, sen voimassaoloa voi helposti jatkaa lahjaksi saadulla kortilla. Uuden kortin voi yhdistää vanhaan verkossa tai museossa. Lue lisää >

Täysin uuden Museokortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Lahjansaaja päättää itse, milloin aloittaa vuoden mittaisen kulttuurimatkansa.

Osta digilahja


Yli 10kpl:n tilaukset myös laskulla

Museokortti on myös loistava lahjaidea henkilöstölle, avainasiakkaille, yhteistyökumppaneille tai hallituksen jäsenille. Voimassaolo ei kulu ennen käyttöä, ja digitilauksella lahjat ehtivät perille juuri silloin kun haluat. Tilaa yli 10 kpl:n erä Museokortteja täyttämällä tilauslomake ja maksa laskulla.

Tilaa laskulla


Museokortti-kirjelahjan saa heti mukaan museokaupasta

Kun ostat Museokortti-lahjan museosta, saat kauniissa lahjakuoressa väliaikaisen Museokortin, jonka voit antaa kenelle vain. Kortti toimii pääsylippuna heti. Voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museovierailusta. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi asiakassivuillamme, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Lahjakuoren voit hankkia museoiden lisäksi Tiketin toimipisteistä, toimipisteet löydät täältä. Museokortin voit ostaa nyt lahjakorttina myös Prismoista, K-Citymarketeista ja hyvin varustelluista K-Supermarketeista kautta maan!


Museokortti lahjana: usein kysyttyjä kysymyksiä >Museokortti on aina hyvä lahja: se sopii myös kortin jo omistavalle henkilölle. Hän voi yhdistää lahjan aiemmin hankittuun korttiinsa. Uusi voimassaolo alkaa vasta korttien yhdistämisestä. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti


Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp