7.2.2024

Vierailkaa maanalaisessa Amos Rexissä

Kuulostaako maanalaiset treffit jännittäviltä? Mitä jos suuntaisitte treffikumppanisi kanssa ainutlaatuiseen Amos Rexiin, joka hurmaa urbaanilla otteellaan? Sijainniltaan loistava Museokortti-kohde esittelee vaihtuvissa näyttelyissään uutta, usein teknisesti kokeilevaa ja tiloja haltuunottavaa nykytaidetta. Näyttelyitä nähdään nykytaiteilijoilta tai heidän modernistisilta edeltäjiltään.

Huippusuositun Amos Rexin kiinnostavat tilat tarjoavat upean näyttämön taiteen tarkasteluun. Kohdatkaa toisenne kiehtovan taiteen äärellä! Lue lisää >Helsingin Taidehalli on Töölön helmi


Kuva: Ella Karttunen / Museokortti.

Vietä tunnelmalliset treffit Helsingin kauneimmaksikin kutsutussa näyttelytilassa. Helsingin Taidehalli on Suomen uusklassismin keskeisimpiä edustajia. Rakennus ei ole pelkästään ulkoa upea, vaan myös sisätiloiltaan tyylikäs.

Julkisivultaan vaaleanpunainen museorakennus hurmaa jo kaukaa ja luonnonvaloa sisätiloihin tulvivat kauniit ikkunat ihastuttavat. Lue lisää >


Viehättävä Hakasalmen huvila hurmaa


Hakasalmen huvila on elegantti rakennus, joka kätkee sisäänsä erinomaisen treffipaikan. Rakennus edustaa empire-ajan huvila-arkkitehtuuria, jollaisia Helsingissä on säilynyt vain harva. Museossa järjestetään kiinnostavia vaihtuvia näyttelyitä. Ottakaa suunnaksi pirteän värinen Hakasalmen huvila, joka tarjoaa varmasti ikimuistoisia treffielämyksiä.
Lue lisää >

 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp