10.8.2023

Taiteiden yötä vietetään myös Kouvolan, Hämeenlinnan ja Rovaniemen museoissa

Pukeudu tutkimusmatkailijan hattuun tai näe maailman pieni sirkus! Kouvolan taiteiden yö tarjoaa koettavaa kaikenikäisille museokävijöille 18. elokuuta. Hämeenlinnan kaupunginmuseo Skogster avaa ovensa koko illan ajaksi 25. elokuuta ja taiteiden öiden putki huipentuu Rovaniemellä 9. syyskuuta.Kouvolan taiteiden yössä kannattaa poiketa Poikilo-museoihin, joissa on tarjolla monipuolista ohjelmaa nukketeatterista taiteilijatapaamiseen.

Taiteiden yö Poikilossa

Poikilo-museot, Kouvolan taidemuseo ja kaupunginmuseo | 18.8. klo 16–21

Maailman pienin sirkus, ukuleleorekesteri, taikuri ja tietenkin näyttelyitä – Poikilo-museoiden taiteiden yössä on koettavaa koko perheelle. Illan ohjelmassa on myös tanssitaidetta ja tapaaminen Nothing is Made, Nothing Disappear -näyttelyn taustalla olevan taiteilijan, Axel Antasiin kanssa. Museoon on vapaa pääsy klo 16–21.

Lue lisää >
Hämeenlinnan kaupunginmuseo Skogster ilahduttaa kaupunkilaisia monipuolisella ohjelmalla taiteiden yössä 25. elokuuta.

Taiteiden yö 2023

Hämeenlinnan kaupunginmuseo Skogster | 25.8. klo 18–22

Hämeenlinnassa vietetään Taiteiden yötä perjantaina 25.8.2023. Museo Skogsterin Taiteiden yössä saatat joutua heittämään tutkimusmatkailijan hatun päähän tai päästämään sisäisen Jane Fondasi valloilleen. Museo tarjoaa ainutlaatuisen illan yhdistämällä musiikkia ja mielenkiintoisia esineitä eri vuosikymmeniltä ja -sadoilta

Lue lisää >


Taiteiden yö: Valsa goes Korundi

Rovaniemen taidemuseo | 9.9. klo 18–22

Rovaniemen taidemuseon taiteiden yössä nautitaan näyttelyistä, työpajoista, työnäytöksistä ja musiikista. Illan aikana askarrellaan leimasimia kierrätysmateriaalista, nähdään tekstiilitaiteilija Sannu Vaaralan performanssi ja kuvataiteilija Miia Mäkisen kiehtova työnäytös. Lisäksi ohjelmassa on livemusiikkia, ja Korundi Kitchen & Café tarjoaa virvokkeita illan rientojen lomassa. Ohjelma tarjotaan yhteistyössä Kulttuuriyhdistys Valsa ry:n kanssa.

Lue lisää >


Tutustu museoiden tapahtumiin 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp