10.8.2023

Vaasassa, Varkaudessa ja Tuusulassa nautitaan katutaiteesta, musiikista ja kiehtovista tarinoista

Ota varaslähtö juhlahumuun Vaasan, Varkauden ja Tuusulan taiteiden yön tapahtumissa 10–11. elokuuta. Luvassa on graffitityöpajoja nuorille, musiikkia, tanssia ja kiinnostavia opastuksia lottien toiminnasta ja Vanhan Varkauden historiasta.Wasa Graffitilandia on entisiin makasiinirakennuksiin toteutettu laaja, katutaiteisiin painottunut näyttely Vaasassa. Kuva: Wasa Graffitilandia

Taiteiden yö Graffitilandiassa

Wasa Graffitilandia, Vaasa | 10.8.2023 klo 18-23

Vietä hauska ilta katutaiteen parissa! Wasa Graffitilandia on avoinna Taiteiden yönä iltamyöhään saakka. Lisäksi lapset ja nuoret pääsevät veloituksetta osallistumaan graffitimaalausopastukseen klo 18 alkaen – niin kauan kuin maalia riittää!

Lue lisää >Taipaleen kanavamuseo on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Vanhan Varkauden Taiteiden yössä. Kuva: Taipaleen kanavamuseo.

Vanhan Varkauden Taiteiden yö

Varkauden museot ja Taipaleen kanavamuseo | 11.8. klo 17-22

Juhlista Vanhan Varkauden Taiteiden yötä museoissa. Taipaleen kanavamuseo tarjoaa juhlakansalle pukujuhlaa, klassista musiikkia sekä puuhaa koko perheelle. Lisäksi illan aikana tutustutaan kanavan historiaan ulko-opastuksessa. Varkauden museoilla puolestaan on luvassa satuopastusta, Vanha Varkaus -kävelykierros, elävän mallin piirustuksia ja muita illan erikoisuuksia klo 22 saakka.

Lue lisää Taipaleen kanavamuseon ohjelmasta >

Lue lisää Varkauden museoiden ohjelmasta >Tuusulan historiallisen Rantatien varrella sijaitseva Lottamuseo tarjoaa ohjelmaa Taiteiden yön tapahtumavieraille perjantaina 11. elokuuta. Kuva: Lottamuseo.

Tuusulan taiteiden yö Lottamuseossa

Lottamuseo, Tuusula | 11.8. klo 10-20

Lottamuseon taiteiden yössä on luvassa tanssia, musiikkia ja kanttiinin herkkuja. Tapahtumapäivänä aikana tutustutaan myös lottien historiaan teemaopastuksella ja nähdään Huuhtoutuneet-mediataideteoksen ensi-ilta. Museoon on vapaa pääsy klo 17-20 välisenä aikana.

Lue lisää >


Tutustu myös näihin tapahtumiin:


 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp