29.6.2023

Hanki paikalliset tuliaiset, käyttöesineet ja matkamuistot museokaupoista


Arkkitehtien Gesellius, Lindgren ja Saarinen suunnittelema kansallisromanttinen Hvitträsk on ainutlaatuinen kokonaistaideteos. Museokortin omistajat saavat tänä kesänä 20 % alennuksen tuotteista, jotka on koristeltu harvinaislaatuisella, historiallisella tapettikuosilla. Kuva: Hvitträsk.

Tapettikuosiset tuotteet -20%

Hvitträsk, Kirkkonummi | Etu voimassa 30.9.2023 asti

Hvitträskin kylpyhuonesarjan ilme on poimittu arkkitehti Eliel Saarisen perheen kodin alkuperäisestä tapetista. Käsinmaalattu kangastapetti löytyi sattumalta kerrostumien alta, kun kylpyhuonetta entisöitiin alkuperäiseen 1910-luvun asuunsa. Museokortilla saat nyt -20 % tapettikuosisesta peilistä, pillerirasioista ja vieraspyyhkeistä.

Lue lisää >Rovaniemen Korundin kaupasta hankit nyt pullot ja muut laadukkaat VESI-tuotteet 15 % alennuksella. Kuva: Rovaniemen taidemuseo Korundi.

Helpotusta helteeseen: VESI-tuotteet -15 %

Rovaniemen taidemuseo Korundi | Etu voimassa 31.7. asti.

Suomalainen VESI-brändi haluaa vähentää muovijätteen määrää tarjoamalla tyylikkäitä, toimivia ja kestäviä tuotteita jokapäiväiseen elämään. Museokortilla saat heinäkuussa 15 % alennusta kaikista VESI-tuotteista Korundi Shopissa. Valikoimaan kuuluu muun muassa vesipulloja, samppanjapikareita, juomakuppeja, takeaway-mukeja sekä kestopillejä.

Lue lisää >Oletko koskaan vieraillut marsalkka Mannerheimin syntymäkartanossa Louhisaaressa? Historiallinen kartano on yksi Suomen upeimmista kesäkohteista. Museokortin omistajana saat vierailultasi sateenvarjon matkamuistoksi etuhintaan. Kuva: Louhisaari.

Louhisaaren sateenvarjo -20 %

Louhisaari, Masku | Etu voimassa 31.8. asti

Jos vettä tihkuu juomapullon sijasta taivaalta, ota käyttöön Louhisaaren kaunis sateenvarjo. Maskussa sijaitseva Louhisaari on ainutlaatuinen historiallinen kesäkohde. Flemingien ja Mannerheimien kotikartano vie kävijät 1600–1800-lukujen aatelisperheen elämään.

Lue lisää >


Lisää museokauppojen tuliaisvinkkejä:Kaikki museokauppojen edut


 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp